Kérdés

Végbél viszketés kínoz

Kedves Doktor úr! Olyan problémában szeretném kérni segítségét, amit személyesen nagyon nehéz elmondani! Még gyerek koromban volt bélférgesség, melyet gyógyszeresen kezeltek. Ma 63 évesen , erős bélgázképződés köldök körüli fájás, fáradtság, torkomon mintha valami lerakodás lenne, végbél viszketés kínoz. Széklet vizsgálat mindig negatív. Már kaptam kétféle gyógyszert, Decaris, Wermox. Amikor beszedem a gyógyszert egy bizonyos ideig panaszmentes vagyok. Kérdésem az lenne, hogy ebből nem lehet ki gyógyulni? Mi az igazi megoldás? Szinte már tisztaság mániám van! Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!  

Megválaszolt
Kategóriák: Parazita

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Október 6.

  Kedves Zsuzsanna!

  Nagyon fontos lenne egy béltisztító kúra elvégzése, ami segítené a kellemetlen panaszitól megszabadítani.A Clean Inside béltisztító program biztosítja a vastagbél tisztaságát,a bélsártól való megszabadulást, egyúttal elősegíti annak szabad mozgását.Ez által nem tudnak elszaporodni a bélflóra legnagyobb ellenségei, a paraziták és a káros baktériumok a teljes körű béltisztítás után.Ez egy olyan táplálék-kiegészítő, amely a béltisztítás mellett a szervezet egyéb részeiből is eltávolítja a káros élősködőket és azok petéit.

  Tisztelettel  Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Még egyenlöre pontosan nem tudom milyen parazita van a kisunokám bélrenszerébe

Tisztelt Doktor úr! Még egyenlöre pontosan nem tudom milyen parazita van a kisunokám bélrenszerébe, mert a széklet vizsgálati eredménye még nem készült el. Olvastam az egyik kedves anyuka kérdését, amire tetszet válaszolni.Ajánlani tetszet Parasic Junior szörpöt. CSak nálunk az gond ,hogy a kis unokám még csak másfél éves. Kérdezni szeretném,hogy ilyen kicsi gyermeknek mit tetszene ajánlani? Mert való szinű ,hogy sajnos valahol összeszedet valamilyen parazitát. Elöre is köszönöm. Tisztelettel: Julianna

Megválaszolt
Kategóriák: Parazita

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Szeptember 10.

  Kedves Nagymama!

  Meg kell várni a székletminta vizsgálat eredményét, ha az eredmény pozitív, akkor javasolnám a gyermek infektológia felkeresését, és az eredmények beérkezése után a kezelőorvos a megfelelő kezelésben részesíti a kiskorú gyermeket.A ParasicJunior szörp, a másféléves gyermeknél még nem alkalmazható.

  Tisztelettel  Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy milyen tünetekből vesszük észre magunkon a parazitákat?

Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen tünetekből vesszük észre magunkon, ha élősködők (bélparaziták) találhatók a szervezetben, érdemes-e kipróbálni ezt a Naturalswiss béltisztító programot.
Köszönettel:
Henrietta

Megválaszolt
Kategóriák: Parazita

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Március 17.

  Kedves Henrietta!

  A szervezetben található bélférgek-paraziták jelenléte tünetmentes is lehet de persze ennek is vannak rá utaló tünetei. A paraziták jelenlétére utalhat fogyás, de elhízás sem kizárt, hasi fájdalmak, hasmenés, székrekedés, vagy mindkettő váltakozva, végbél viszketés, egész testi viszketés, álmatlanság, hányás, gyengeség. A javasolt 2 hónapos béltisztító kúra elvégzése után a székletminta vizsgálata is kimutatja a pozitív hatást.

  Tisztelettel

  Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

1,5éve paraziták vannak bennem

Üdvözlöm
Írtam már Önnek többször is, mindig megkaptam a megfelelő választ. Nos most röviden:1,5éve paraziták ellen küzdök s megrendeltem a terméket, melyet 1 hónapja szedek, de változás még nincs.
Zsuzsa

 

Megválaszolt
Kategóriák: Parazita

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Március 2.

  Kedves Zsuzsa!

  Ha az Ön szervezetében bizonyítottan vannak paraziták, akkor a legjobb megoldás az antiparazita kezelés a Parasic kapszula használatával. A kezelés a fertőzésekkel (infektológia) foglalkozó orvos segítségével történjen.

  Tisztelettel

  Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Egy hónappal ezelőtt kezdtem el a béltisztító programot, mert paraziták voltak a székletemben

Tisztelt Doktor Úr!
Egy hónappal ezelőtt kezdtem el a béltisztító programot, mert paraziták voltak a székletemben, ami gyógyszerek hatására sem múlt el. a program ideje alatt nem is volt tünetem, eleinte szépen ürültek, kb. az első héten, utána nem láttam a székletben őket, majd a 3-4 hét körül megint előjöttek a székletben. Most ott tartok, hogy az 5 napos szünetben vagyok a második hónap megkezdése előtt, amikor csak rostot fogyasztok, de mintha még mindig jelen lennének bennem, úgy érzem. Kérdésem az, hogy létezik-e, hogy még mindig bennem vannak, illetve Ön szerint és a tapasztalatok szerint a program végére eltünnek-e teljesen? Már kétségbe vagyok esve, hogy ez sem segít.
Köszönöm válaszát!

Megválaszolt
Kategóriák: Parazita

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Február 24.

  Kedves Érdeklődő!

  A béltisztítás ideje minimum 2 hónap, ennyi időre mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a paraziták által lerakott peték is eltávozzanak a szervezetből. Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű a székletben jelenlévő paraziták száma, és csak bizonyos időközönként jelennek meg, érdemes még egy hónapig folytatni a kúrát. Ezt követően, három hónapos pihenési időszakot javasolok, azonban, akiknél jelentős volt a parazita-fertőzés, a megelőzés érdekében, a Parasic kapszula szedése további két hónapig javasolt.

  Tisztelettel

  Dr.Podlupszki Csaba