Kérdés

Cukorbetegség mellett mi ajánlott?

Tisztelt Professzor Úr! Férjem részére szeretnék béltisztítót , de sajnos neki van cukorbetegsége II tip. inzulinos 3xoltjamagát mikor kiderült hogy a cukor szintje magas (42,1)akkor már lett egy vesekárosító hatás is ami kronikus veseelégtelenséget jelent N1890 Osteodystrophia renalisN2500 így magunktól nem merünk semmit nehogy még több kárt okozzunk . A kreatinin szintje 163 - és 178 között mozog jó lenne csökkenteni de nem tudjuk hogyan lehetne ha ezek a szerek erre is jó akkor szívesen megvásároljuk. Várom szíves megnyugtató válaszát. Előre is köszönettel: Mihályné Anna

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. December 15.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mindenek előtt szeretnénk Önöket abban megerősíteni, hogy az orvosi kontroll és terápia betartása alapvető fontosságú! A veseműködést számos gyógynövény segítheti, ezek egyike pl. a Cordiceps sinensis nevű gomba, mely a Fachet Vital Plus termékben található meg. Javasolt adagja 2x1 kapszula/nap. Béltisztítás tekintetében meghatározó a mindennapi étkezés tudatos vezetése, de ajánlható az Enterosgel nevű készítmény vagy az alábbi linken elérhető termék. Javasolt minőségi probiotikummal támogatni a szervezetet a béltisztítást követően!
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Cukor és vérnyomás

Tisztelt Professzor úr,

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már régóta problémám van a cukrommal, sokszor magasabb mint a megengedett, de még nem kaptam rá gyógyszert, viszont félek, hogy hamarosan ez is bekövetkezik. Olvastam ezekről a gyógygombákról és az lenne a kérdésem, hogy segíthet-e ez rajtam? A vérnyomásom is kicsit magas szokott lenni, de más problémám nincs. A cukor miatt gyógyteát iszom, mellette lehet szedni az Ön készítményét?

Köszönöm a válaszát!

Tisztelettel: Király Gáborné

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. Július 26.

  Kedves Király Gáborné,

  Köszönöm, hogy hozzám fordult problémájával!

  Nagyon fontos hangsúlyoznom, hogy mennyire fontos a prevenció, a megelőzés, hiszen, sokkal könnyebb egy betegség kialakulását megakadályozi, mint magát a betegséget kezelni. Ha már a családban is előfordulnak krónikus megbetegedések, cukorprobléma, vérnyomás gondok, rákos megbetegedések, érdemes a gyógygombákhoz fordulnunk, hogy megelőzzük a bajt. 

  Készítményem a Vital Defense Basic, a leghatékonyabb gyógygombák kombinációja. Összeállításuk során figyelembe vettem tulajdonságaikat, hogyan hatnak leginkább jótékonyan a szervezetre. Az egyik gyógygombám, a mandulagomba tartalmazza a legnagyobb mennyiségben a gyógygombák közül a béta-glükánt, mely bizonyítottan kiváló daganat gátló, vírusölő hatással rendelkezik valamint eredményesen helyt áll a cukor és vérnyomás problémákkal szemben. De ide sorolhatnám a Vital Defense termékcsaládban megtalálható további gyógygombákat is, melyek tulajdonságainak köszönhetően (Pecsétviaszgomba-rendkívül jó antioxidáns) mind elősegítik a cukorszint és a vérnyomás optimális beállítását. Mivel a gyógygombákból álló készítményem természetes összetevőket tartalmaz, nincs semmifelé mellékhatása, nyugodtan szedhető a gyógytea mellett. 

  Ajánlom a Vital Defense Basic 3x2 db szedését, kúra szerűen 3 hónapig fogyasztani!

  Köszönöm a bizalmát, üdvözlettel:

  dr. Fachet József 

   


A kategória jelenleg üres

Ebben a kategóriában pillanatnyilag nem található kérdés.

Böngésszen tovább vagy tegye fel saját kérdését.


Küldjön be kérdést