Kérdés

Vérnyomás és cukor problémák mellett mit javasol?

Ūdvõzlõm prof.úrat és csapatát! kerdésem a kõvetkezõ lenne vérnyomás es cukor problémám van .mind kettõ kezelt gyógyszert szedek rá.stressz alapon van.nagyon megviselt az élet.kérdezném hogy van olyan lehetöség hogy ezeket a problémáimat ilyen gyógygombával segiteni tudnák a karbantartasban és lelkileg megerosõdnék.elõre is kõszõnõm válaszukat! lbolya

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Szeptember 10.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  A gyógygombák segíthetnek a vérnyomás és a cukorproblémák tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

  Kérjük engedje meg, hogy levele alapján néhány fontos információt megosszunk Önnel! A szervezet működését befolyásoló számos tényező közül ki kell emelni a lelki-szellemi egyensúly jelentőségét, mivel a gondolati/érzelmi impulzusok irányítják alapvetően a fizikai test működését. Amennyiben ezen a téren nem sikerül egyensúlyt tartani, a test zavaró, romboló hatások alá kerül. Ezért nem sikerül meggyógyulni azoknak a betegeknek, akik elmulasztják ezt beemelni a terápiájukba. A fizikai test gyógyítása és támogatása mellett ezért középpontba kell helyezni a belső munkát, mely speciális gyakorlatot kíván, továbbá valamennyi életterület átgondolása, szükség esetén újraszervezése is fontos, hogy minden egy irányba mutasson és ne maradjon terápia tekintetében rés a pajzson. A leírtakra vonatkozóan kérjük legyen szíves tanulmányozni az alábbi link www.darnoitibor.hu tartalmát, s rendszerbe foglalt, komplex egyéni terápiás csomag összeállításához a link kapcsolati oldalán szíveskedjen érdeklődni!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tanács kérés melyik termék lenne megfelelő?

Tisztelt Orvosi csapat! Edesapamnak szeretnek vasarolni az Onok termekebol. Szeptember 4-en kezdik nala a sugar illetve kemoterapiat. A nyelven illetve a nyeve alatt talaltak rosszindulatu daganatot.masfel eve mar megmutottek a nyelve alatti daganattal. Cukorbeteg (gyogyszert szed ra),magas a vernyomasa. Szeretnek tanacsot kerni hogy melyik termeket es mekkora dozisban szedje. Valaszukat elore is koszonom Udvozlettel:Máté Dóra

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség Daganat kezelés Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Augusztus 7.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait. Erről bővebben az alábbi weboldalon lehet tájékozódni: www.darnoitibor.hu

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén - így Édesapjának - a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. Ezen kívül segíthet a cukorháztartás stabilizálásában és a magas vérnyomás enyhítésében is. 

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása - életkorhoz és állapothoz igazodóan - tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók.

  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesapjának

  Dr Fachet orvosi csapata


Kérdés

Cukorbetegség mellett mi ajánlott?

Tisztelt Professzor Úr! Férjem részére szeretnék béltisztítót , de sajnos neki van cukorbetegsége II tip. inzulinos 3xoltjamagát mikor kiderült hogy a cukor szintje magas (42,1)akkor már lett egy vesekárosító hatás is ami kronikus veseelégtelenséget jelent N1890 Osteodystrophia renalisN2500 így magunktól nem merünk semmit nehogy még több kárt okozzunk . A kreatinin szintje 163 - és 178 között mozog jó lenne csökkenteni de nem tudjuk hogyan lehetne ha ezek a szerek erre is jó akkor szívesen megvásároljuk. Várom szíves megnyugtató válaszát. Előre is köszönettel: Mihályné Anna

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. December 15.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mindenek előtt szeretnénk Önöket abban megerősíteni, hogy az orvosi kontroll és terápia betartása alapvető fontosságú! A veseműködést számos gyógynövény segítheti, ezek egyike pl. a Cordiceps sinensis nevű gomba, mely a Fachet Vital Plus termékben található meg. Javasolt adagja 2x1 kapszula/nap. Béltisztítás tekintetében meghatározó a mindennapi étkezés tudatos vezetése, de ajánlható az Enterosgel nevű készítmény vagy az alábbi linken elérhető termék. Javasolt minőségi probiotikummal támogatni a szervezetet a béltisztítást követően!
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Cukor és vérnyomás

Tisztelt Professzor úr,

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már régóta problémám van a cukrommal, sokszor magasabb mint a megengedett, de még nem kaptam rá gyógyszert, viszont félek, hogy hamarosan ez is bekövetkezik. Olvastam ezekről a gyógygombákról és az lenne a kérdésem, hogy segíthet-e ez rajtam? A vérnyomásom is kicsit magas szokott lenni, de más problémám nincs. A cukor miatt gyógyteát iszom, mellette lehet szedni az Ön készítményét?

Köszönöm a válaszát!

Tisztelettel: Király Gáborné

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség Gyógygombák Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. Július 26.

  Kedves Király Gáborné,

  Köszönöm, hogy hozzám fordult problémájával!

  Nagyon fontos hangsúlyoznom, hogy mennyire fontos a prevenció, a megelőzés, hiszen, sokkal könnyebb egy betegség kialakulását megakadályozi, mint magát a betegséget kezelni. Ha már a családban is előfordulnak krónikus megbetegedések, cukorprobléma, vérnyomás gondok, rákos megbetegedések, érdemes a gyógygombákhoz fordulnunk, hogy megelőzzük a bajt. 

  Készítményem a Vital Defense Basic, a leghatékonyabb gyógygombák kombinációja. Összeállításuk során figyelembe vettem tulajdonságaikat, hogyan hatnak leginkább jótékonyan a szervezetre. Az egyik gyógygombám, a mandulagomba tartalmazza a legnagyobb mennyiségben a gyógygombák közül a béta-glükánt, mely bizonyítottan kiváló daganat gátló, vírusölő hatással rendelkezik valamint eredményesen helyt áll a cukor és vérnyomás problémákkal szemben. De ide sorolhatnám a Vital Defense termékcsaládban megtalálható további gyógygombákat is, melyek tulajdonságainak köszönhetően (Pecsétviaszgomba-rendkívül jó antioxidáns) mind elősegítik a cukorszint és a vérnyomás optimális beállítását. Mivel a gyógygombákból álló készítményem természetes összetevőket tartalmaz, nincs semmifelé mellékhatása, nyugodtan szedhető a gyógytea mellett. 

  Ajánlom a Vital Defense Basic 3x2 db szedését, kúra szerűen 3 hónapig fogyasztani!

  Köszönöm a bizalmát, üdvözlettel:

  dr. Fachet József