Kérdés

Milyen tünetek fordulhatnak elő?

Tisztelt Prof. Dr. Fachet József úr! Negyven éves vagyok. "Kissé" megijedve arra lennék kíváncsi,hogy a végbélráknak vannak e szokványos tünetei,előjelei? És ha igen akkor mik lennének azok? Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 16.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az interneten széles körben lehet olvasni a végbélrákról és annak tüneteiről. Legtöbbször nem specifikus tünetek és panaszok jelentkeznek először, így azok nem biztos, hogy egyértelműen végbélrákra utalnak. Előfordulhatnak az alábbi tünetek:
  - véres, nyálkás széklet
  - székletürítés fájdalmassága, nehezítettsége
  - székletürítést követően megmaradó székelési inger, idegentest érzés
  - székletürítés szokásos módjának, menetének változása (széklet habitus váltás)
  - székrekedés és/vagy hasmenés
  - általános gyengeség, rossz közérzet
  - fogyás
  - hasi fájdalom, puffadás, emésztési zavar

   

  Természetesen lehet, hogy akár az ember kitapinthatja magán az elváltozást, de lehet, hogy egy kiterjedt vastagbélrák érinti a végbél régióját. Olykor - szerencsétlen esetben - sokáig akár viszonylag tünetmentes is maradhat a folyamat, s csak akkor jelez a szervezet, amikor már esetleg komoly szűkületet okoz a bélrendszerben.
  Javasoljuk, hogy a legkisebb gyanú esetén forduljon orvoshoz és kérjen egy komplex kivizsgálást!
   
   
  Tisztelettel,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Édesanyám miatt fordulok Önökhöz. Mit tanácsolnak?

Szerettem volna megvenni az anyukámnak ezt a gyógygombát,mivel most fog menni kemoterápiára.Végbédaganata van,amit állítólag nem lehet kivenni.Sztóma nyílása van.73éves.Sajnos nem tudom megvenni,mert nekem az ára horribilis.? ? ? ? ? ? ? .

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 14.

  Kedves Hölgyem!

  Sajnálattal olvastuk levelét, de ezen az oldalon csak a szakmai kérdésekkel tudunk foglalkozni, az üzletviteli kérdésekben nem vagyunk döntéshozók. A Fachet Vital Plus készítmény 2x1-2 kapszula/nap adagolással áthidaló megoldás lehet ebben a helyzetben. Ezek a készítmények az immunerősítést szolgálják, ezen túl azonban még számos egyéb módon lenne fontos a szervezet támogatása.

  Erről a témáról ingyenes előadást tartunk május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önöket és esetleges érdeklődő ismerőseiket. Kérjük legyen szíves előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot!

   

  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtét nélkül vagy műtéttel mit javasol? Táplálkozás változtatás mellett.

19 éves lányomnak a jobb petefészkén 7 cm - es a bal oldalon 3,6 cm - es daganatot találtak.Ct alapján halmozó belső növedékkel. Ca125. tumormarker 35- ig jó, neki 516 lett He4 51,9 ROMA index 9,9 Ldh 295,Afp 0,9,Total Béta Hcg0,99. Műtétet terveznek, kivennék a jobb oldali petefészket a daganattal és gyorsfagyasztásos módszer alapján próbálják megállapítani, hogy a másik petefészket is és a méhet is ki kell -e venni. Jelenleg jól van,csak nagyon fáradékony és néha szúrnak a cisztái,de félek hogy a műtét után sokkal rosszabbul lesz... A következő lenne a kérdésem : műtét nélkül, csak gyógygombával és vitaminokkal meggyógyulhat -e? (A táplálkozásán már változtattunk , sok zöldséget eszik + gyógyteák, vitaminok, alga,Maca por,goji bogyó, barackmag ,kurkuma kivonat, stb)Ha igen akkor mit kellene szednie? Ha nem, akkor a műtét mellett mit javasol még? Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 11.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Kérdésére nem lehet biztos ígérettel válaszolni, mert az egészség/betegség alakulását számos külső és belső tényező befolyásolja. Az egyik alapvető tény, hogy a gondolati-érzelmi  impulzusok irányítják a fizikai test működését. A fizikai test kezelése kiemelt jelentőséggel bír, de ilyenkor mindig csak a következményt kezeljük. Vagyis az egész életvitelt érintő átvilágítás és változtatás szükséges. Nem elegendő csupán néhány ponton beavatkozni. A valamennyi életterületre kiterjedő, komplex terápiás csomag tartós alkalmazása adhatja a legnagyobb esélyt a gyógyulásra, melyben helyet kell kapjon a klasszikus és a komplementer medicina egyaránt. Ezek szintézise adhatja a legjobb eredményt, de a változás csak érdemi változtatás nyomán születhet meg. Csupán gyógyszerektől, készítményektől gyógyulást remélni nagyon kockázatos.
  Nem tudván valamennyi részletet, az élet megmentése az elsődleges, s ehhez a műtét egy fontos mérföldkő lehet. A felsorolt készítmények és az étkezés reformálása helyes lépések, de rendszerbe kell ezeket is foglalni és ki kell terjeszteni.
  Ennek az összetett programnak az egyik fontos eleme az immunrendszer erősítése, amire a Fachet termékek is valók. A kedves Lányának a Fachet Vital Basicet kellene tartósan szednie 2x4 kapszula/nap adagban és minden alkalommal egyidejűleg be kell venni 500mg C-vitamint is. 4 havonta érdemes tartani 2-3 hét szünetet, majd folytatni.

  Ezen kívül számos egyéb módon kell és lehet támogatni a gyógyulást, erről a témáról ingyenes előadást tartunk május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önöket és esetleges érdeklődő ismerőseiket. Kérjük legyen szíves előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot! További, esetleg személyes érdeklődés esetén kérjük szíves megkeresését!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata
   

Kérdés

Segítségre lenne szükségünk

AHUGOM LANYA 38 EVES 5EVE MELLRAKOT DIAG MIND KET MELLET LEVETEK KAPOT VALAMI SUGAR KEZ JOBBAN IS LETT DE NOVEMBERBEN UJBOL JOTTVALAMI TUDOBEN EDIG NEM AKART SEMIFELE SEGITSEGET UTOSO KET KEMO UTAN NAGYON ROSSZUL VAN MINDET KI HANY LEFOGYOTT16 KILOT MOST KETHETEMEGGONDOLTA MAGAT MEGIS KER SEGITSEGET ATZSEM TUDJUK HOVA FORDULJUNK PESTI RAKKUTATOVAL BESZELTEM DE NEM HISZEM EZ JODOLOG MIVEL RAKOT PROBALJAK VALAMI FELE UJ JAL DE SOK KART OKOZ ES MEG FIZETNI IS KELL NEM IS KEVESETT ES SEMMIGARANCIA NICS HOGY ABETEG MEG MARAD NICS ETVAGGYA VAMI EROSITOT TALAN EZ GOMBA KEREM VALASZOLJANAK KI VAN EGESZ CSALAD KETGYEREKEVAV EN NAGYNENJEVAGYOK NAGYON VAROM AVALASZTKOSZONOM

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 7.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Vélhetően a mai napon Önnel és a Hölggyel is beszéltünk, várjuk szíves visszajelzésüket. Immunerősítés céljából a Fachet Vital Basic nevű termék fogyasztását ajánljuk 2x4 kapszula/nap adagolásban, melynek bevételét minden esetben 500mg C-vitaminnal kell kiegészíteni. Szeretnénk azonban felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a betegség összetettsége miatt komplex terápiás csomag mielőbbi elindítására lenne szükség.
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Javasoltak jelen helyzetben a készítmények?

2011- ben rosszindulatu emlodaganattal mutottek.A kezelesek..6 kemo,33 sugarth.6 hormon inj.- ó,,,Iden,marciusban a mutott oldalon,/j.o. a mellhàrtyàban folyadék gyült,melyet csapolas utan citologiàra küldtek,mely igazolta az àttétet.Apr.19.- en volt egy mellhartya tukrozes,majd ennek ragasztasa,most varom a szöv.tani leletet.Mit tanàcsolnak,érdemes - e elkezdenem az Önök készitményét? Vàrom mielöbbi vàlaszukat. Tisztelettel:Precskóné Szarvas

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 5.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Valamennyi életterületet érintő, rendszerbe foglalt komplex terápia volna az, ami leginkább segíthetné az Ön gyógyulását. Ennek egyik eleme az immunerősítés, amire a Fachet termékek szolgálnak. Az Ön részére a Fachet Vital Basic nevű terméket javasoljuk 2x4 kapszula/nap adagolásban. Valamennyi bevételt 500mg C-vitaminnal kell kiegészíteni. A készítményt tartósan kell fogyasztani (4 hónap után 3 hét szünet, majd folytatni).Az említett komplex terápiáról ingyenes előadást tartunk május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önt és esetleges érdeklődő ismerőseit. Kérjük legyen szíves a weboldalon tájékozódni és előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot!

   

  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Életmódváltással párhuzamosan ajánlott a termék?

216 szeptemberében derült ki, hogy limfómás megbetegedésben szenvedek. A mellkasomban volt egy csecsemőfej nagyságú daganat, amit sebészileg eltávolítottak. Utána , bár én nagyon nem akartam, de kemoterápia következett, amit nem bírtam. Két hetenként kaptam és én két hétig lázas voltam, iszonyú izom és csontfájdalmaim voltak. Már az öngyilkosság határán voltam, mivel a mellkasi műtéttel együtt hat hónapja súlyos fájdalmakkal vegetáltam. Amikor a második PET CT azt a diagnózist adta, hogy nincs limfomás sejt a szervezetemben, abbahagytam a kemoterápiát. Úgy döntöttem, hogy ezután életmód váltással, immunerősítéssel próbálom megelőzni a kiújulást. Gabolexint( amit már a kemo alatt is szedtem ) és kurkuma kapszulát szedek. Táplálkozásomban megpróbálom a legtermészetesebb, nem átalakított ételeket enni. Egyszer viszont ráakadtam az Önök gyógygombájára és úgy éreztem, erre van szükségem. Nagyon szeretném megtudni, hogy az Önök véleménye szerint szükséges lenne-e nekem ez a termék, és ha igen, milyen mennyiségben kellene szednem és mennyi ideig. Válaszukat előre is köszönöm és nagyon várom! Tisztelettel: Fehérvári Katalin (59 éves vagyok)

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 5.
  Kedves Katalin!
   
  Köszönjük megtisztelő bizalmát! Önnek is rendszerbe foglalt, komplex testi-lelki-szellemi kezelésre lenne szüksége, amit azért kell hangsúlyozni, mert a fizikai test működését alapvetően a gondolati-érzelmi világunk határozza meg. Nagyon bölcsen tetszett hozzányúlni az étrendhez és a nevezett termékekhez, de ennél sokkal összetettebb terápiát kellene összeállítani. A vérképzőszervi betegségeknél - mint a limfóma - nem javasolt az immunerősítő készítmények alkalmazása, így Önnek nem ajánljuk a Fachet termékek fogyasztását.
  A komplex terápiáról ingyenes előadást tartunk május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önt és esetleges érdeklődő ismerőseit. Kérjük legyen szíves a weboldalon tájékozódni a végleges időpontról és előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot!
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtét utáni állapot. Mennyi ideig javasolt a termék szedése?

Tisztelt Orvosi csapat! 2 cm-es, Her2 negatív, 100%-os ösztrogéntúlsúlyos, inv.duct.carcinomámat kioperálták novemberben. Kemotherápiát nem,de sugárterápiát javasoltak,amit én nem fogadtam el. Lehet,hogy hibáztam,de én egyedül a Letrozolt és a basic gyógygombát szedem. Erős a hitem,hogy nekem ez elég így. A kérdésem az lenne: 3 hónapja szedem a gombákat. Az én esetemben mennyi ideig javasolják a szedését,így ,hogy a sugárterápiát nem engedtem? Végig a basicet kell szedni,vagy egy idő után a vitalra is át lehet térni? Tudom,hogy az életnél nincs drágább ,így megpróbálom az önök tanácsa szerint megvásárolni a basicet,ha ez kell,sőt,ha kell a vitalt is vele együtt. Köszönöm előre is a segítséget! Üdvözlettel: Marosváriné/ Erzsi

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 3.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük a felénk vetített bizalmát! A daganatos betegség kezelésében minden esetben egyedileg kell megvizsgálni, mi volna a legideálisabb terápia. Vannak bizonyos alapvetések, amelyek megfontolandóak:
  - a klasszikus és a komplementer medicina kombinációja
  - minden jó, ami időt ad - időt a változtatásokhoz*, hogy változás történhessen a fizikai állapotban
  - meg kell ismerni a háttérben működő folyamatok törvényszerűségeit
  - tartós gyógykezelésre, hosszú távú életmód változtatásra van szükség
  - valamennyi életterület felülvizsgálata* szükséges
   
  Akár a műtét vagy a kemoterápia is hasznos lehet, a mellékhatásokat meg kell próbálni semlegesíteni, enyhíteni. Rendszerbe foglalt kezeléstől remélhető a legjobb eredmény. Fontos, hogy a fizikai testet is támogassa az ember különböző gyógynövényekkel, készítményekkel, módszerekkel. Ennek az összetett programnak az egyik fontos eleme az immunrendszer erősítése, amire a Fachet termékek valók. Önnek a Fachet Vital Basicet  kellene tartósan szednie 2x4 kapszula/nap adagban és minden alkalommal egyidejűleg be kell venni 500mg C-vitamint is. 4 havonta érdemes tartani 2-3 hét szünetet, majd folytatni.

  Ezen kívül számos egyéb módon kell és lehet támogatni a gyógyulást, erről a témáról ingyenes előadást tartunk május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önt és esetleges érdeklődő ismerőseit. Kérjük legyen szíves a weboldalon tájékozódni a végleges időpontról és előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Az alábbi problémára is javasoltak a termékek?

Üdvözlöm! A kérdésem a következő:Az Önök termékei hugyhólyag daganatra is hatásosak lehetnek? Egy hete állapítottak meg gesztenye nagyságú daganatot.Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Május 2.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A Fachet készítmények nem szövetspecifikus hatásúak, hanem az immunrendszer támogatásával segítik a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállítását. A hólyag elváltozása esetén is alkalmazhatóak, Önnek a Fachet Vital Basic nevű terméket ajánljuk 2x4 kapszula napi adagolással. Minden egyes bevételt ki kell egészíteni 500mg C-vitamin bevitelével a jobb felszívódás érdekében.
  Szeretnénk felhívni szíves figyelmét arra, hogy az immunrendszer támogatása csupán egy része annak a komplex terápiás csomagnak, amely az Ön számára is szükséges volna, hogy a megfelelő életviteli változtatások fordulatot hozhassanak a folyamatban. Erről a témáról ingyenes előadást tartunk előreláthatólag május 23-án 17:00 órakor a budapesti Art'Otel-ben (Budapest, Bem rakpart 16-19.), ahová szeretettel hívjuk Önt és esetleges érdeklődő ismerőseit. Kérjük legyen szíves a weboldalon tájékozódni a végleges időpontról és előregisztrációval jelezni a részvételi szándékot!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást,

  Dr Fachet orvosi csapata