Kérdés

Milyen adagolást javasolnak?

Udvozlom Önöket! Rendeltem aVital Defese Plus keszitmenyből.4.stadiumban vagyok mellrak,teljes csont-mellhartya tüdő attet,korhazi fertozes.Milyen adagolast javasolnak ebben az esetben? várom megtisztelő valaszukat.Szép napot! Kati

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Április 25.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát és, hogy hozzánk fordult kérdésével! Az Ön helyzetében emelt adagolás indokolt és a Fachet Vital Basic lenne javasolt, s a Fachet Vital Plus és a Basic javasolt napi adagja 2x4 kapszula naponta, a Basic mellé szükséges minden alkalommal egyidejűleg 500mg C-vitamint is bevenni.
    Ezek a termékek az immunrendszer erősítésével segíthetik a szervezetet, de ezen kívül Önnek rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomagra lenne szüksége, amely testi-lelki-szellemi síkon egyaránt képes a szükséges támogatást megadni. Ha ez ügyben a segítségére lehetünk, kérjük legyen szíves jelezni felénk!
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtétet követően mit javasol?

Tisztelt Fachet úr! Érdeklődni szeretnek először is afelől, hogy édesanyám 2010 ben diagnosztizált mell rak betegsel küzd. Műtét után ott többet nem találtak semmit, viszont az elmúlt 2evben elő jöt a mellkas felett, a delta izmokban, és az agyban a betegség. Az agy kapot egy gamma Sugár kezelést ami nem vált be és sajnálatos módon az ödéma is elő jöt ami beszéd zavart és egyéb tüneteket okoz. Tulajdonképpen folyamatos gyógyszer kezelések alkalmazzák az ödéma kivezetését. A dolog lényege annyi, hogy sem a mellkas felet sem a deltában nem mutik. Most viszont az agyra fog kapni egy Sugár kezelést ami ismét egy próba az ő számára. Szeretném megtudni, hogy ez a gomba készítmény amint ön mint kutató kifejlesztett milyen hatással lenne az édesanyám betegségére? Cullevit Forte készítményt már vásároltam neki, viszont nem sokáig szedte. Előre is köszönöm a vissza jelzést.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Április 23.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A daganatos betegség háttere nagyon összetett, és elmondható, hogy a külső tényezők mellett a belső okok is hozzájárulnak a betegség kialakulásához. Ennek a kezelésekben is meg kellene mutatkozni. Azaz egy rendszerbe foglalt komplex terápiás csomagra lenne szükség, amely valamennyi életterület változását eredményezheti. Sajnos az Édesanyjáról leírt kép előrehaladott folyamatot mutat.
    A Fachet gombák immunerősítők, segíthetnek, de nem csodaszerek. A Fachet Basic nevű termékből kellene az Édesanyjának fogyasztania 2x4 kapszulát, s minden bevételkor egyidejűleg be kell venni 500mg C-vitamint.
     
     
    Erőt és jobbulást kívánunk tisztelettel,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Sugárterápiát követően ajánlott meleg vizes gyógyfürdő?

Prosztatarák kezelésére kaptam sugárterápiát,ami március harmincadikán befejeződött.A kérdésem az lenne,hogy fürödhetek-e meleg vizes gyógyfürdőben. Köszönöm válaszát,tisztelettel:Majoros István

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Április 10.

    Tisztelt Uram!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Kérdése több oldalról kíván megközelítést, amit a távolból, információk hiányában nem tudunk megválaszolni. Javasoljuk, hogy egyeztessen onkológus orvosával illetve a gyógyfürdő orvosával. Két szempont mindenképpen fontos: van-e nyílt seb a testén illetve van-e gyulladás a szervezetében? Amennyiben igen, a melegvizes kezelés nem javasolt.
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Gyomorfájást követő eredmények mellett mit tehetek?

Tisztelt Professzor Ur! Gyomorfajasom miatt haziorvoshoz mentem ,aki gyomortukrözesre kuldött . Ott megallapitottak hogy gyomordaganatom es a gyomromban kisebb nyirokmirigyduzzanatok vannak. Kemoterapiat , majd ijabb tukrözest , azutan mutetet es ujra kemotetrapoias kezelest javasoltak. 57 eves vagyok , Kemoterapiat nem szeretnek nem hiszek benne . Azota az etkezesem atallitottam zoldsegekre es minimalis hus fogyasztasra . megemelt c vitamint , d vitamint , fogyasztok , lugos vizet iszom ,Relaxalok.Es shitaki gomba kapszulat szedek , Meregtelenitem a szervezetem. Most megrendeltem az Ön gombakapszuläjat . Kerdem mi az ön tanacsa, A kemoterapiaban sajna nem hiszek.az en megerzesem szerint gyomordaganatom lelki eredetü , ket evvel ezelött meghalt a Fiam , s tuneteim azutan kezdödtek , Köszönöm valaszat Tisztelettel Maria

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Március 27.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő bizalmát! Szomorú történetében bölcs meglátással érzi a lelki teher szerepét a betegségében. Igen, a fizikai test a lelki-szellemi impulzusok irányítása alatt áll. A Fachet készítmény mellett nem lesz szükség a shiitake gombára, a többi készítmény jó irányt mutat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a www.darnoitibor.hu oldalon részletesebben informálódhat a betegségek mögött meghúzódó összefüggésekről. A kemoterápia is segíthet, ha másban nem abban, hogy időt ad. Időt a változások megtételéhez. A kemoterápiás kezelések legaggasztóbb mellékhatásait (hányás, hasmenés, fogyás) a Fachet készítmények  jól kompenzálják a tapasztalatok szerint.
    Ha bármiben a segítségére lehetünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Gyógygomba szedésével kiegészíthető a kezelés?

Vastagbélrákom van máj áttétel. Műtét még nem volt,mivel a májamon szétszótva találhatók a tumorok. Most kezdjük a kemoterápiat immunterápiával kiegészitve. Cél, hogy a máj műthető állapotba kerüljön. Kérdésem, hogy a kemo hatását csökkentheti-e, ha a gyógygomba szedésével kiegészíteném a kezelést? Önök mit és mennyit Javasolnának nekem? Köszönettel válaszukat! Üdvözlettel: Márkus Anna

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Február 22.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Kérdésére válaszolva a gombakészítmény várhatóan inkább támogatja a tervezett immunterápiát, ugyanakkor a kemoterápia egyes nem kívánatos mellékhatásait (hányinger, hányás, hasmenés, étvágytalanság, fogyás) semlegesítheti. Ez utóbbi kiemelt fontosságú, ugyanis a testsúlyvesztést (normál testsúly esetén) nagyon fontos megakadályozni.
    A Fachet Vital Basic nevű termék fogyasztását ajánljuk 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden egyes bevétel során 500mg C-vitamin egyidejű szedése is indokolt a megfelelő felszívódás biztosítása érdekében.
    Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a gyógyulás legnagyobb esélyét egy komplex terápia adhatja, amely a fenti kezelések mellett valamennyi életterületet érinti, beleértve az étkezést, a testmozgást, a mindennapi belső, lelki munkálkodást (ez a legfontosabb) és számos egyéb gyógymódot, gyógykészítményt. Amennyiben erről szeretne részletesebb tájékoztatást kapni, kérjük legyen szíves jelezze felénk!

    Tisztelettel kívánunk jobbulást  

    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tanács kérése

Tisztelt Professor Ur! A Lanyom 23 eves , 1 honapja szuletett meg a harmadik gyermeke, szules elott ket hettel erosen beverzett , korhazba kerult es semmi elterest nem talaltak a vizsgalatok alapjan. 2016 december 30.an megszuletett a baba teljesen egeszsegesen ,normal sulyal. A mehlepeny szine,nagysaga es kette valasa illetve a koldog zsinor nem megfelelo helyen valo elhelyezkedese utan es egy tenisz labda nagysagu tumort eszre vetele utan . Szuleszno ugy dontott szovettani vizsgalatra kuldi aminek az eredmenye 2 hete erkezett meg , rossz indulatu tumor . Varjuk a tovabbi vizsgalatok idopontjat ami kizarja hogy a mehbe vagy barhol mashol lehet e roszindulatu elvaltozas. Koszonettel fogadnank barminemu segitseget , illetve mit ajanlana a jelenlegi teny allasban . Koszonettel Virag Emese Auckland , New Zealand

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Február 15.
    Tisztelt Hölgyem!
     
    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Gratulálunk a szép unokához, és egyben sajnálattal olvastuk levelét, melyből nem derül ki egyértelműen, hogy a tumor hol helyezkedett el. Amennyiben a méhlepényben, az azért némiképp megnyugtatóbb. A kivizsgálást végig kell csinálni, amely irányt fog mutatni a további teendőknek. Kérdés, hogy Lánya szoptat-e, ami szintén meghatározza a mozgásteret illetve Magyarországon él-e? A fenti kérdések tisztázását követően lehet meghatározni a tennivalókat, melyben a klasszikus és a komplementer medicina ötvözése adhatja a legjobb eredményt.
    Tekintve, hogy az alapbetegség hátterében számos tényező és törvényszerűség húzódik meg, figyelmébe ajánljuk ingyenes tájékoztató előadásunkat, melyet 2017. február 27-én 17:00 órától tartunk az Art'Otelben (1011. Budapest, Bem rakpart 16-19.). Az előadás részletesen áttekinti a betegségek kialakulásának és a gyógyulásnak a megkerülhetetlen pilléreit. Érdeklődés esetén kérjük előregisztrációval legyenek szíves jelezni részvételi szándékukat!
    Igény esetén szívesen állunk rendelkezésre a komplex terápia összeállításában.
     
     
    Tisztelettel kívánunk jó egészséget és boldogságot Mindnyájuknak.
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtét utáni állapot. Mit tanácsol?

Tisztelt Doktor úr! Édesapámat 2015 decemberében műtötték vastagbél daganattal. Sajnos sztomát kapott amivel nagyon jól boldogul. Teljesen jól van. A napokban kellet neki tükrözésre mennie de találtak nála egy polipot amit le is szedtek és a sztomátol 3 centire talán fekélyt de ezt pontosan nem tudta megmondani az orvos. Most várni kell a szövettan eredményre és utána talán ct-re kell mennie. 73 éves ha van rá más megoldás nem szeretném kitenni még egy műtétnek. Várom javaslatát! Tisztelettel: Nánási Marianna

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Február 11.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Remélhetőleg a szövettani eredmény negatív lesz, de igaza van Önnek, hogy további támogatást keres, hiszen előfordulhat áttét kialakulása. Ennek lehetséges elkerülése komplex terápiát kíván, mely az életvitel számos elemének megváltoztatását vonná maga után. Kérdés, hogy az Édesapja ebben az irányban mennyire nyitott? A Fachet készítmények alkalmazása ennek a komplex csomagnak egy fontos eleme, hiszen az immunrendszer támogatását szolgálják. Édesapjának a Fachet Vital Basic nevű terméket ajánlanánk 2x3 kapszula/nap adagolásban. Minden bevétel alkalmával 500mg C-vitamin egyidejű bevitele is ajánlott a gombapoliszacharidák hatékonyabb felszívódása érdekében. 
    Tekintve, hogy az alapbetegség hátterében számos tényező és törvényszerűség húzódik meg, figyelmébe ajánljuk ingyenes tájékoztató előadásunkat, melyet 2017. február 27-én 17:00 órától tartunk az Art'Otelben (1011. Budapest, Bem rakpart 16-19.). Az előadás részletesen áttekinti a betegségek kialakulásának és a gyógyulásnak a megkerülhetetlen pilléreit. Érdeklődés esetén kérjük előregisztrációval legyen szíves jelezni részvételi szándékát!
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtét után mi javasolt?

Tisztelettel köszöntöm! Négy éve tüdőrák miatt műtötték bal felső lebeny eltávolítva. Kettő éve mellkasi nyirokcsomó megnagyobbodást diagnisztizáltak. 3 x ebus bronch.vizsgálat történt negatív eredménnyel. Ct vizsgálat Továbbra is jelzi a 2.2x2.7 nyirokcsomót. Megjegyzem hogy előzetesen is voltak ilyen nodulosok melyek jöttek-mentek. Két hónapja szedem mind két gombakészítményt. Most olvastam hogy autoimmun betegség esetében nem javasolt a készítmény. Előfordulhat hogy boeck sarcodosis áll fenn nálam de ezt sem mutatta ki a biopsia. Tanácsukat kérem szíveskedjenek elküldeni. Köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Február 3.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön által felvetett kérdés jogos. Aktív autoimmun folyamat esetén van szükség fokozott óvatosságra, mert a Fachet készítmények az immunrendszert aktiválják, s ez - ritka esetben - fellobbanthatja a folyamatot. Szerencsére ilyen elvétve fordul elő, de nem árt az elővigyázatosság. Általában a gombapoliszacharidák sokrétű hatása inkább jótékonyan befolyásolja az állapotot. Igazolt autoimmun betegség esetén kis indító adaggal javasoljuk kezdeni a fogyasztást, s zavartalan alkalmazás esetén a dózis növelhető. Az Ön alapbetegsége valóban indokolja a készítmények fogyasztását, s aggodalomra nincs ok, hiszen Önnél nem diagnosztizálták a Boeck sarcoidosist és Ön már két hónapja fogyasztja a termékeket. Ha gond lett volna, az már kiderült volna.
    Tekintve viszont, hogy az alapbetegség hátterében számos tényező és törvényszerűség húzódik meg, figyelmébe ajánljuk ingyenes tájékoztató előadásunkat, melyet 2017. február 27-én 17:00 órától tartunk az Art'Otelben (1011. Budapest, Bem rakpart 16-19.). Az előadás részletesen áttekinti a betegségek kialakulásának és a gyógyulásnak a megkerülhetetlen pilléreit. Érdeklődés esetén kérjük előregisztrációval legyen szíves jelezni részvételi szándékát!
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata