Kérdés

Melyik terméket javasolja?

Tisztelt Dr Fachet Professzor Úr! 2 éve eltávolították a prosztatámat tumor miatt. PSA értékem sajnos nem csökkent 0,5 alá. Ezt kövdtően sugárkezelést kaptam a kismedencére és a prosztat ágyra 33 alkalommal. A PSA érték ezek után sem csökkent, jelenleg 0,9 és sajnos lassan emelkedik. Újabb kontroll április végén lesz. Onkológusom semmilyen javaslatot nem ad arra vonatkozóan, hog, mit tehetnék, hogy ne alakuljon ki áttét. A honlapján látott gomba készítmények közül melyik segíthetne legjobban nekem? Várom válaszát! Üdvözlettel: Borzák György.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2017. Február 1.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Szeretnénk Önt megerősíteni abban, hogy sok mindent kell ill. lehet tenni annak érdekében, hogy a folyamat jó irányba forduljon. Komplex terápiás csomag napi szintű rendszeres és következetes alkalmazása szükséges, mely valamennyi életelemet érinti. Rendszer-szintű változtatásokra van szükség, hogy legyen esély a változásra a testi/fizikai síkon. Ez magában foglalja az életvitelt, mozgást, étkezést, lelkigyakorlatot és számos gyógynövény ill. módszer alkalmazását - természetesen személyre szabott kombinációban. Érdeklődés esetén szívesen nyújtunk további információt a témáról.
  A gombakészítmények közül a Fachet Vital Basic fogyasztását javasoljuk 2x4 kapszula/nap adagolásban, amely az immunrendszer támogatására szolgál. Javasolt minden bevétel alkalmával 500mg C-vitamin együttes bevitele a gombapoliszacharidák felszívódásának támogatása érdekében.
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást ,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Deréktájon daganat. Javasoltak a termékek?

Kedves prof.úr! Apukámnak a gerincénél , deréktájon három daganatot találtak. Az idegsebész azt mondta hogy a műtét kockázatos ezért apukám úgy döntöt hogy nem műteti magát, de hála istenek elég jól viseli a betegséget. Tanácsot szeretnék kérni. Előre is köszönöm. Üdv.: Csilla.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2017. Január 6.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük felénk irányuló bizalmát. Édesapjának a Fachet Vital Basic nevű készítményt ajánlanánk, melynek immunerősítő hatása mellett számos egyéb jótékony hatása is lehet az említett betegségre vonatkozóan. 2x4 kapszula/nap adagolásban javasoljuk a fogyasztást 3-4 hónapig, ezt követően a folytatást állapottól függően lehet meghatározni. A kapszulákat minden esetben 500mg C-vitaminnal vagy limonádéval javasolt bevenni a megfelelő felszívódás elősegítésére.
  Mivel azonban a betegségnek rengeteg egyéb vonzata van, komplex terápiás csomag kialakítása és annak következetes, mindennapokban történő alkalmazása volna indokolt. Erről 2017. január 30-án 17:00 órától tartunk ingyenes tájékoztató előadást az Art'otelben (1011. Budapest, Bem rakpart 16-19.), melyre ezúton szeretettel hívjuk Önt Édesapjával együtt. Érdeklődés esetén a Fachet-weboldalon vagy facebook oldalon keresztül illetve telefonon előregisztráció elküldését kérjük!
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Műtét után vagyok, mit ajánlana kiegészítésként?

Tisztelettel kérezem Önöket. Három éve műtötték tüdőrákkal adenocc. Bal felső lebeny eltávolítva. Két éve jobb oldalon pretracealis nyirokcsomó megnagyobbodott. Bronchoscop mintavétel negatív de petct halmozást mutat. Simonton tréning cékla-répa-alma frissen préselve búzafűlé. Ezeket használom. Ma kaptam kézhez basic készítményüket. Milyen adagban szedjem? Ui. Betegségem vizualizálásában ill. Pozitiv szemléletben hiszek. Üdvözlettel: Zsuzsa

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2016. December 30.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük, hogy termékünket választotta! Egyetértéssel támogatjuk a komplex, minden életterületet érintő testi-lelki-szellemi terápiás csomag alkalmazását a mindennapokban! A Fachet Basic az immunrendszer aktivitását szolgálja, ajánlott napi adagja 2x4 kapszula. Bevételéhez javasolt limonádé együttes fogyasztása vagy 500mg C-vitamin (lehetőleg természetes forrásból) bevitelét.
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

   

Kérdés

Nyirokcsomóval kapcsolatos kérdés

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! A daganatokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Mikor van az, hogy a nyirokcsomó megnagyobbodik ha a daganat alakul ki? Ez függ a daganat típusától? Gondolom egy agydaganatnál nincs nyirok nagyobbodás vagy bőr daganatnál. Az igaz, hogy ezek a csomók a nyirok körül alakulnak ki, tehát pl az arcomon nem lehet csomó? Egy utolsó kérdésem lenne még, hogy ha jól sejtem akkor nem számít, hogy van e nyirokcsomó vagy nem akkor is kialakul mint pl az agyban. Köszönöm! Üdvözlettel, Dávid

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2016. December 7.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük érdeklődését! A nyirokcsomók a nyirokrendszer elemeiként vannak jelen a szervezetben. Meghatározó szerepet játszanak a szervezet védekezésében. A gyulladásos folyamatokat a közeli, regionálisan érintett nyirokcsomók megnagyobbodása kíséri illetve vannak betegségek, amelyek az egész nyirokrendszert testszerte érintik. A daganatos betegségek közül nem mindegyik jár nyirokcsomó duzzanattal. Az arcon nincsenek nyirokcsomók, hanem a fül környékén, az állkapocsszöglet mögött és annak folytatásában a nyak két oldalán találhatók azok a nyirokcsomók, amelyek a fej és az arc nyirokelvezetésével vannak kapcsolatban.
   
   
  Tisztelettel,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Immunrendszer felerősítésére mit javasol?

Üdvözlöm, Anyukámnál 11.22-én rosszindulatú hüvelydaganatot állapítottak meg. ugynevezett necroticus invasiv laphámcarcinómát. Tudni kell, hogy 2002-ben Wertheim műtéten esett méhnyaktumor miatt. Ezt követően komplex Postop. sugárkezelésben részesült . Jelenleg Pet Ct-re várunk a további kezelés eldöntésére. Kérdésem az lenne, hogy milyen immunerősítőt ajánlanak , vagy mit tegyen, hogy szervezetét felerősítjük a kemoterápiára. Köszönöm válaszát. Üdvözlettel egy aggódó gyerek.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2016. November 28.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük megtisztelő bizalmát! Az Ön által leírt probléma komplex terápiát kíván. Immunerősítőként ajánljuk a Fachet Vital Basic fogyasztását (2x4 kapszula/nap), de ez csak egy kis része a szükséges terápiás csomagnak, melyet a mindennapokban, következetesen kell beépíteni a napirendbe. Erről szóló ingyenes tájékoztató előadásunkra ezúton szeretettel meghívjuk Önt és Édesanyját 2016.december 20-án 17:00 órától az Art Hotelbe (Budapest I. Bem rakpart).
   
   
  Jobbulást kívánunk az Édesanyjának, tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata

   

Kérdés

Emlőműtét után mit javasol?

Üdvözlöm 2016.10. hónapban jobb oldali rosszindulató emlőrákot diagnosztizáltak nálam. Részleges emlő műtéten estem át. /5 hete/ szövettani eredményem: hist:emlő:IDC,Grade III,20/10/ NNL, tu.size:10 mm R:0,40 mm high grade DCIS R:1 oestrogen és progresteron negatív,Her 2 pozitív, Ki 67 15% sentinel pos ANL/1/15 jobb oldali axillaris blokkot végezzek. DG:Sinus histiocytosis lymphoglanduralum regionis axillaris lateris dextri. jav:ablatio ( műtétre előjegyeztek 2016.dec.08) +CHT+ Herceptin. Kérdésem hogy a Facher basic gyógygomba szedését javasolná e ezen diagnózisnál és kérem irja meg a C vitamin ajánlott napi mennyiségét is. Várom nagyon gyors válaszát és előre is köszönöm segítségét. Tisztelettel:Márkuné Hollósi Gyöngyi

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2016. November 26.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük megtisztelő bizalmát! Az Ön által leírt probléma komplex terápiát kíván. Immunerősítőként ajánljuk a Fachet Vital Basic fogyasztását (2x4 kapszula/nap), de ez csak egy kis része a szükséges terápiás csomagnak, melyet a mindennapokban, következetesen kell beépíteni a napirendbe. Erről szóló ingyenes tájékoztató előadásunkra ezúton szeretettel meghívjuk Önt 2016.december 20-án 17:00 órától az Art Hotelbe (Budapest I. Bem rakpart).
  A C-vitamin bevitelére vonatkozóan a gombák mellé nincs mennyiségi előírás, akár egy pohár limonádé vagy bevételenként 500 mg C-vitamin fogyasztása is elegendő.
   
   
  Jobbulást kívánunk, tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Normális ez még a műtét után vagy aggodalomra ad okot?

Jó napot kivánok. Edesanyamnak aprilisban volt jo indulatu gyomordaganat miatt műtétje. Majd idén szeptember óta fájt a bordája alatt és mint kiderült epeköve van. Az összenövések miatt nem tudtak laparoszkóposan megműteni igy felkellet vágni. Sajnos aznap a hányástól kiszakadtak a varratok igy éjszaka azt újra behelyezték. Tegnap éjszaka (5 nappal a műtét után immár itthon) sugárva epét hányt. Mitől lehetett ez? Normális ez még a műtét után vagy aggodalomra ad okot? Köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. November 21.

  Tisztelt Érdeklődő,

  Nem vagyok sebész, ezért csak a véleményemet tudom megosztani Önnel. Úgy gondolom, hogy nem kell semmi rossztól tartania.
  Tisztelettel,
  Dr. Podlupszki

Kérdés

Műtét után mi javasolt?

Kedves Prof.Dr.Facet József Úr! 1957-ben születtem. 2014 februárjában műtöttek rosszindulatú méh daganattal. Műtét tipusa: uterus a kétoldali andex-szel. Műtéti anyag integritása: intakt. Tumor tipus: endometrium endometrioid adenocarcinoma. Hisztológiai grade: 1. Nuclearis grade: 2. tumor mérete:3,5 cm a makroszkópos leírás adatai alapján. Invazió mélysége: a myometrium kevesebb, mint felét infiltrálja. A myometriális invázió legnagyobb mélysége: 2 mm. itt a myometrium vastagsága 12 mm. serosai felszín: 10 mm. A tumor polypoid megjelenésű. Endocervicalis invázió: az intshmicus nyálkahártyának megfelelően látható, stroma invázió vagy caudalisabb nyálkahártya invázió nem figyelhető meg. Egyéb környező szervek, szövetek infiltrációja: nem látható. Érinvázió nincs. Nem neoplasticus endometrium: minimális területen figyelhető meg csökkent oestrogen hatás jeleivel. Myometrium: eltérés nélkül. Adnexek: a petevezetők megtartott szerkezetűek, a petefészkekben hegestestek láthatók / ez régebbi policisztás ovárium műtét miatt/. Kérdésem az lenne, hogy a Professzor Úr javasolja e nekem a gyógygomba szedését, vagy melyik fajtát. Én a műtét után nem kaptam semmilyen kezelést / sugár, kemó /, gyógyszert sem kell szednem, csak önszorgalomból táplálék kiegészítőket. 1500 -as C vitamin, d3 vitamin, zöldbúzafűlé kapszula, Goji berry kapszula, és a Pharmekal szuper gyógy-gomba komplex kapszulát szedek. Kérdésem az lenne még, hogy ezeket Ön helyesnek tartja e , javasolna e nekem mást. Most szereztem tudomást az Ön gyógygombájáról, én úgy gondolom, hogy érdemesebb volna inkább azt szednem. Köszönettel várom válaszát. üdvözlettel Nyitrai Istvánné

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2016. November 6.
  Tisztelt Hölgyem!
  Köszönjük, hogy felénk fordult bizalmával! A leírtak alapján sikerült jó időben elvégezni a műtétet. A Fachet-készítmények elsősorban daganatos betegségek esetén ajánlottak, immunerősítőként támogathatják a szervezetet. Az Ön esetében a Fachet Basic terméket javasolnánk 2x4 kapszula/nap adagolásban. A gyógyulás érdekében egy komplex terápiás csomag elindítása volna indokolt. Ennek hátteréről, összefüggéseiről ingyenes előadás keretében tájékoztatjuk az érdeklődőket. A rendezvényről (mely a tervek szerint november 21-én hétfőn kerül megrendezésre), annak részleteiről a weboldalon és a facebook oldalon fog megjelenni tájékoztató.
   

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata