Kérdés

Kimerültség esetén javasoltak a termékek?

Tisztelt Dr. Fachet József! Az Édesanyámnak keresek egy olyan terméket,ami megbízható forrásból származik,tiszta és nem agyonkezelt táplálékkiegészítő. Édesanyám 65 éves és nagy rajta a nyomás,mind a munkában,mind pedig a családdal járó tevékenységben.Van egy 86 éves Nagymama a családban,akit ő lát el.....stb.Igen stresszesek a mindennapjai.Ezért szeretnék neki segíteni,mert úgy látom,hogy mostanában kimerült,rosszul alszik........ Ebben szeretném az Ön segítségét kérni! Kérem ajánljon egy terméket,ami támogathatja az immunrendszerét és segíthetné a jobb alvásminőségét is!  

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  2017. Október 6.

  Tisztelt Hölgyem!

  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr az elmúlt év végén elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

  Édesanyja részére - általános roborálásra, immunerősítésre - a Fachet Vital Plus nevű terméket ajánljuk. Ez szedhető tartósan (4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával) illetve kúraszerűen. Utóbbi esetben min. 3 hónap szedést javasolunk, s ezt évente 1-2 alkalommal. A készítmények hatóanyagai valóban minőségiek.
  Tisztelettel kívánunk erőt és jó egészséget Édesanyjának a szolgálatához és Önnek is!
  Dr Fachet orvosi csapata