Kérdés

Kimerültség esetén javasoltak a termékek?

Tisztelt Dr. Fachet József! Az Édesanyámnak keresek egy olyan terméket,ami megbízható forrásból származik,tiszta és nem agyonkezelt táplálékkiegészítő. Édesanyám 65 éves és nagy rajta a nyomás,mind a munkában,mind pedig a családdal járó tevékenységben.Van egy 86 éves Nagymama a családban,akit ő lát el.....stb.Igen stresszesek a mindennapjai.Ezért szeretnék neki segíteni,mert úgy látom,hogy mostanában kimerült,rosszul alszik........ Ebben szeretném az Ön segítségét kérni! Kérem ajánljon egy terméket,ami támogathatja az immunrendszerét és segíthetné a jobb alvásminőségét is!  

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 6.

  Tisztelt Hölgyem!

  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr az elmúlt év végén elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

  Édesanyja részére - általános roborálásra, immunerősítésre - a Fachet Vital Plus nevű terméket ajánljuk. Ez szedhető tartósan (4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával) illetve kúraszerűen. Utóbbi esetben min. 3 hónap szedést javasolunk, s ezt évente 1-2 alkalommal. A készítmények hatóanyagai valóban minőségiek.
  Tisztelettel kívánunk erőt és jó egészséget Édesanyjának a szolgálatához és Önnek is!
  Dr Fachet orvosi csapata