Kérdés

Előrehaladott állapotban érdemes szedni a terméket?

Érdeklődön, hogy előrehaladott csontáttét esetén is érdemes szedni a gombát, milyen hatás várható? Köszönöm a válaszát.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 15.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Az előrehaladott csontáttét ellenére érdemes minden lehetséges módon megpróbálni az egyensúly helyreállítását. Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Önnek ajánljuk:

HIRDETÉS

Kérdés

Reflux esetén javasolt a gyógygomba?

Tisztelt Foktor Úr! Egy hónappal ezelőtt műtöttek csendes epekővel. Laporoszkópos műtétnek indult de az orvos ( gondolom rossz napja volt) kivágott egy darabot az epevezetékemből ezért felnyitottak és a Főorvos valahogy összefoltozott. A műtét óta folyamatos gyomorfájásaim vannak napszaktól függetlenül, amit Controloc-kal kezelnek. Azt mondják kialakult reflux betegségem a stressz következtében de én jobban utána néztem és ez nem sima reflux lehet hanem epe reflux. Sokszor a fajdalom besugárzik a szegycsont mögé és a jobb kulccsont alá a mellkasomon át. Olvastam, hogy mivel sima refluxként kezelik így a gyógyszerek nem hatékonyak rá. Találtam az interneten egy videót amiben egy hölgy ugyanilyen problémával küzdött és tőle hallottam a gyógygombákról. Kérdésem az lenne, hogy melyik lenne a nekem megfelelő és hol tudom beszerezni? Köszönettel: Farkas Erika

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 14.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A részletes leírás ellenére a pontos szituáció ismerete nélkül csupán általános véleményt tudunk megfogalmazni. Kétségtelen, hogy epe-fájdalomra utalnak a tünetek, ám ez nem tudható, miként lehet jelen a két műtétet követően. A Controloc valóban úgy tűnik, hogy "nem a lényegre tapint"...
  A két műtétet követő anatómiai szituáció valószínűsíthetően befolyásolja a tüneteket, s ennélfogva kérdéses, hogy ezt a gombák képesek lesznek-e érdemben befolyásolni? Mindenesetre Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Ezen kívül jótékony segítséget adhat a craniosacralis terápia is.
   
  Tisztelettel kívánunk mielőbbi jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Melyik terméket válasszam tisztítókúrához?

Tisztelt Prof.Dr. Fachet Jozsef, 29eves ferfi vagyok es 24 eve kronikus Lyme betegsegben szenvedek. Szeretnek elkezdeni egy teljes meregtelenito kurat ami kihat az egesz szervezetre : ( belrendszer nyirokrendszer, parazitak ellen es gombak ellen ) Szeretnem a szakertelmet kerni hogy milyen termek csomagokat valasszak ami mindenre hatasos . Megtisztelo valaszat elore Koszonom Tisztelettel: Mihaly Adam.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 13.
  Tisztelt Uram!
   
  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr az elmúlt év végén elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2x2 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó adaggal.
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Szeretném megtudni hasznos volna-e szednem valamelyik gombakészitményt?

Én 75 éves nő vagyok. Sajnos 55 éve dohányzom. Még a reggeli köhögésen kivül nem érzek nagyobb bajt.Két éve voltam utoljára röntgenen. Most ugyan sikerült rendesen megfáznom, de már javul az állapotom / ambroxol.teva szedésére/Szeretném megtudni hasznos volna-e szednem valamelyik gombakészitményt? Válaszukat köszönöm Ludovika

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 13.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Őszintén reméljük, hogy Ön azon kevés kivételek egyike, akik a több évtizedes dohányzás ellenére sem szenvednek majd el olyan betegségeket, amelyek ilyenkor fenyegetnek. Megelőzés, általános roborálás, immunerősítés céljából a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk Önnek 2x1 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni, amennyiben valaki tartósan szeretné szedni. Másik lehetőség a kúraszerű alkalmazás, ebben az esetben 3-4 hónapos fogyasztás javasolt 2x2 kapszula/nap adagolással. Ez évente 1-2 alkalommal ajánlott.
   
  Tisztelettel kívánunk további jó egészséget
  Dr Fachet orvosi csapata