Kérdés

Gyógygombát használok

T. Darnói Doktor úr! Gyógyszereim: reggel- 40 mg Tanydon és 1,25 mg Concor Cor este- 40 mg Tanydon és váltva,vagy 100mg Aspirin Protect, vagy 20 mg Xeter. Alkalmanként - citomfű tea , jó hatással van az idegeimre és a vérnyomásomra.Napi 2000NE D vit. és 2x500mg C.vit. Ápolom ,fiam aki 30 éves gyermeki-felnőtt , 83 % sérült fiú. Vérnyomásom ingadozó,sokszor"elindul " remeg a lábam, orvos szerint genetika és időskori probléma/1955-ben születtem/. Petefészek cisztám van, orvos szerint ,a tumormarker vizsgálat alapján nincs veszély. Elkezdtem szedni a Fachet Vital Defense basic 2x1 -et. Remélem nem probléma a fentiekre tekintettel. Most találtam meg az Ön elérhetőségét. Kérem javaslatát, előre is köszönöm és üdvözlettel.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2022. Március 2.

  Tisztelt Kérdező!
  Köszönjük megtisztelő érdeklődését. Az Ön által szedett Fachet Vital Basic megfelelő, azonban célzottabb támogatást tud adni Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítmény, (adagolása szintén 2x1), amit tartósan ajánlott fogyasztani (4 hónap szedés, 1 hónap szünet ciklusokkal).
  Az Ön nehéz életfeladata komoly fizikai és lelki terheléssel jár, melyben az Ön által felsorolt készítmények mind hasznosak.
  Tisztelettel kívánunk Önnek lelki erőt, jobbulást.

  Üdvözlettel Dr.Darnói Tibor

Kérdés

Kérhetem a tanácsát?

Tisztelt doktor úr! Én egy 29 éves ember vagyok, és súlyos figyelemzavarral diagnosztizáltak.. Szedek egy Ritalin LA nevezetű készítményt, és ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem.. Sajnos bárhol bárkit kérdezek, mindenki mást mond, és internetes oldalakon is erősen megoszlanak a vélemények.. Tudom hogy ennél a gyógyszernél szüneteltetni szoktak, vagy leállítják a kezelést egy idő után, de én engem nagyon frusztrál egy kérdés amire tudni szeretném a választ.. A kérdésem: Ha ezt a gyógyszert mondjuk évtizedeken keresztül szedi valaki folyamatosan mindennap, akkor kialakul teljes gyógyszer tolerancia - hatásvesztés/hatáscsökkenés? Vagy némi hatása fentmarad? ha igen milyen mértékben.. Válaszát előre is köszönöm.. Tisztelettel: Gábor

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2018. Március 26.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Mindenképpen azt javasoljuk, hogy kövesse kezelőorvos javaslatait, aki Önnek ezt a gyógyszert rendelte! Ő ismeri az Ön részletes történetét, anamnézisét, ami alapján a terápiát meghatározta. Hogy ne laikus internetes fórumok kuszaságából tájékozódjon, az alábbi linken elolvashatja a gyógyszer leírását, ami egyébként a készítmény dobozában is megtalálható. Itt le van írva, hogy a szedést követő első hónap után kontrollvizsgálat szükséges, 6 havonta szintén és 1 év elteltével felül kell vizsgálni a gyógyszer további szedésének indokoltságát. Valamint az adagolás pontos betartásával el kell kerülni a függőség kialakulását.
  Javasoljuk, hogy kezelőorvosával egyeztessen a felmerülő kérdésekben!
   
  Amennyiben Ön érdeklődne a holisztikus szemléletű terápia iránt, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Mivel kezelhető ez, ami nem okoz problémát?

Tisztelt DR.Úr! 2 éve volt férjemnek vastagbél műtéte. Napokban Fachét vital Defense basic gomba készitmény kezdte el szedni. Okozhat e szorulást.2x4 szemet javasoltak. A szorulás mivel kezelhető ami nem okoz problémát?

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2018. Március 14.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük bizalmát, hogy Ön a Fachet terméket választotta! Nem ismert székrekedést okozó mellékhatása a Fachet készítményeknek. Amennyiben a kontrollvizsgálatok* alapján elmondható, hogy a bélrendszerben nincs fizikai oka a szorulásnak (térszűkület, elzáródás, stb.), befolyásolható a széklet minősége rostdús étkezéssel, szilvalekvárral, megfelelő folyadékbevitellel (speciális gyógyvizekkel), mindennapi fizikai aktivitással, esetleg gyógynövényekkel, teákkal (szennalevél), végső esetben gyógyszerekkel. De legfontosabb a rendszeres szakorvosi kontroll*!
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást Férjének
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Lehet alkalmazni a gyógygombákat?

Tisztelt Doktor úr! Közvetlen rokonom prosztata rákban szenved.Kapott elég kemoterápiát, sajnos nem használ, sőt a csontra is áttétes lett.Most megrendeltem a Fachet Vital Defense Basic gomba készítményt és C vitamint.Lehet -e alkalmazni? Válaszát megköszönve, tisztelettel üdvözli Nagy Balázs Hajdúnánásról.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2018. Február 27.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését, kérdésére az alábbiakban válaszolnánk! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények (1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása naponta ill. fűrészpálma, cickafark, zsálya), a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődnének, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást 

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám

Szeretném megkérdezni,szív problémák és pajzsmirigy nélküli betegek (eltávolítva ) szedhetik..Negyven éve nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám.Négy éve távolították el a pajzsmirigyemet.Így is szedhető? Köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2017. Január 26.

  Kedves Érdeklődő!
  Igen, használható a problémás szívbetegeknek is a LympNatural készítmény,  azzal a különbséggel, hogy az Ön gyógyszerei és a Supergeens termék közt kell, hogy legyen 2 -órás szünet.A folyadék mennyiség bevitele is nagyon fontos ilyen esetben.
  Tisztelettel Dr.Darnói Tibor

  Supergreens csapata