Kérdés

Csak a műtét segít?Szeretném máshol is megvizsgáltatni kihez fordulhatok?

Tisztelt Profeszor Úr! 8 eves kisfiamnál langerhans sejtes histiocytosist állapitottak meg egy koponya röntgen alapján a csontban.Minden más rendben van nála.A homlokon a hajtőnél kis pupocska van ott ezért került sor vizsgálatra.Enyhén fáj pici nyomásra.Ez nem lehet esetleg valami más? Miért biztos ez? És csak a műtét segít? Szeretném máshol is megvizsgáltatni kihez fordulhatok? Ill.szeretném felvenni a kapcsolatot hasonlon átesetteken.Előre is köszönöm.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2019. Augusztus 14.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével!  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr két évvel ezelőtt elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.
  Bár számos elváltozás radiológiai megnyilvánulása egyértelmű lehet, pontos diagnózist csak alapos vizsgálatokat követően lehet mondani. A szakirodalmi adatok szerint a gyermekkori LCH ritka, de jól kezelhetô megbetegedés. A túlélési ráta magas, a prognózis még disszeminált betegség esetében is kedvező gyermekkorban. Ajánljuk felkeresni Dr. Garami Miklóst a II. Gyermekklinikán, aki mind emberileg, mind szakmailag kiváló (lehet hivatkozni Dr. Darnói Tiborra).
  Az orvosi terápiás stratégia a teljes kivizsgálás eredményétől függ, s ennek függvényében tudunk majd javaslatot tenni a gyógygombák fogyasztására vonatkozóan.
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást, mielőbbi gyógyulást Kisfiának
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

2 típusú cukor erre szeretném szedni és gyenge az immunrendszerem hogyan szedjem a gyógygombákat?

Tisztelt doktor ur en 60 eves vagyok rendeltem a kėt fele gombabol es hoza c vitamint szeretnem tudni melyiket szedhetem van magas koleszterinem magas vernyomas es 2 tipusu cukor ere szeretnem szedni es gyenge az imunrendszerem hogyan szedjem a gyogygombakat köszönöm a valaszat

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2019. Augusztus 12.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

  A gyógygombáktól gyógyulást nem ígérhetünk, de több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

  Fontos lenne azonban, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

  Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Esetleg valami allergia lehet vagy más?

Tisztelt doktor úr! 2 hete ezeket a tüneteket tapasztalom: nyak és mellkas feszülés, mandula fájdalom, nyirok csomó duzzanat, nehéz légzés, nyelv duzzanat, szájszárazság . Leginkább a munkahelyen szokott felerősödni, nem rég vagyok ott (3hete) bár itthon is szokott jelentkezni csak ritkábban. Nehéz fizikai munka, a levegő száraz és rengeteg a por. Esetleg valami allergia lehet vagy más?

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2019. Augusztus 2.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Javasoljuk, hogy sürgősen keresse fel az üzemorvost vagy a háziorvosát, hogy kivizsgálással tisztázódjon a rosszullétek oka. Elsődlegesen ki kell zárni a szív- érrendszeri betegségeket, ezt követően lehet vizsgálódni más irányba.

  Ha már megnyugtatóan minden tisztázódott, a szervezet roborálásához javasoljuk a Fachet Vital Plus gyógygombakomplex fogyasztását 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan érdemes szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

  Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

  Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Sokszor elkap a rosszullét. Mitől lehet?

71éves vagyok. Nagyon sokszor elkap a rosszullét. Ilyenkor fáj a fejem, a gyomrom, hasmenésem van hányingerem van. Lehet-e ez stressz, izgulás, vagy szerelmi bánat. Felmegy a vérnyomásom és a pulzusom is. Majd ha felhív a kedvesem, megnyugszom és 2nap alatt elmúlik.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2019. Augusztus 2.
  Tisztelt Kérdező!
   
  Az Ön életkorában, annyi tapasztalattal a háta mögött már talán nem olyan erős a stressz és az izgulás. Ha Ön a Kedvese hatására két nap alatt rendbejön, mindenképpen a rendszeres, gyakori találkozást vagy az összeköltözést javasoljuk.
   
  Tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Szeretném megkérdezni mejik gyógygombát kéne szednem?

Tisztelt Professzor Úr! 4 éve méhnyak rosszindulatú daganattal mütöttek 2017 Ben eltávolításra került a bal mellém szintén rosszindulatú daganat. Az utolsó CT a tüdőn még nemlehet megállapítani de valamit találtak. Szeretném megkérdezni mejik gyógygombát kéne szednem. Válaszukat előre is köszönöm.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2019. Augusztus 1.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr két évvel ezelőtt elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

  A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. 

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást    

  Dr Fachet orvosi csapata