Kérdés

Ön melyiket javasolná?

Tisztelt Doktor Úr. Édesanyámnal tüdörakot diagnosztizaltak. Kemo terápia es az operácio nem jöheg szóba nála.mivel már áttétes ha bármi remény rejtőzik a készítményeiben Ön melyiket javasolná hogy megvegyem neki?

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Október 18.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Sajnos az Ön által küldött rövid leírás azt sugallja, hogy egy már előrehaladott folyamatról van szó. Kérjük engedje meg, hogy mégis összetetten válaszoljunk Önnek. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Telefonos konzultáció keretében megköszönnénk részletesebb információkat, melyek alapján esetleg konkrétabb javaslattal tudnánk Önöknek segíteni.

  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Milyen gomba lenne nekem?

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretném és a véleméményét kérni! Mijen gomba lenne nekem jô, 2- es cukor, és 6 sztendem van a szíverekben Köszönönöm vålaszåt! Margit

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Október 14.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

  A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

  Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

  Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Javulásra számíthat?

Édesanyám autoimmun betegségben szenved, erős végtagzsibbadással és fájdalommal. Javulásra számíthat a gyógygomba fogyasztásával?

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Október 14.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Korrekten közelítve kérdését gyógyulást a gombakészítményektől nem ígérhetünk, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több módon is. Pl. a gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása mind javíthatják az életminőséget.

  A tünetek enyhítésére a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, amennyiben nem zajlik célzott immunműködést gátló (immunszupresszív) kezelés, mert ebben az esetben a gombakészítmények ill. valamennyi immunerősítő fogyasztása ellenjavallt! Vagyis nem az autoimmun folyamat képez ellenjavallatot, hanem az immunműködést gátló gyógyszer alkalmazása. Amennyiben e téren nincs ütközés, a készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

  Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Édesanyja egy ilyen holisztikus terápiás program iránt érdeklődne, és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyyjának

   Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Hogyan lehetne segíteni rajta?

A fiamnak vesedaganata volt . Eltávolítása után három évre a tüdejére terjedt át. Áttét. Olyan gyógyszert kap, amit 4 hétig szednie kell, 2 hét pihenő. Ennek a mellék hatása: a szemérem domján, a lábaközött szinte fekete színű a bőre olyan mint a véraláfutás. Nagyon fájdalmas alig tud miatta mozogni.Sok bőrgyőgyász látta, de nem tudtak segíteni. A szedési szünetben csökken ez a tünet. Hogyan lehetne segíteni rajta.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Október 13.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A leírás alapján az említett tünet valóban a kemoterápiás szer mellékhatásának vélhető. Sajnos ennek ellensúlyozására nem tudunk biztos ígéretet tenni. A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. 

   

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Önök érdeklődnének, kérjük szíveskedjen jelezni felénk! Mindez azért lenne fontos, mert a daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  Tisztelettel kívánunk Fiának jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Állandóan betegeskedik. Mit javasolna?

Szép napot kívánok! Kérdesem lenne hogy 3 éves kislanyom most kezdte az óvodát nem sok sikerrel mert szinte alig jár óvodaba mert állandóan betegeskedik. Mit javasolna? Válaszat előre is köszönöm! Tisztelettel: Tóth Mónika.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Október 12.
  Tisztelt Hölgyem!
   
  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! 3 éves gyermeknél szigorúan a természetes megoldásokhoz érdemes fordulni, így a következőket ajánljuk:
  1) Fachet Vital Plus fogyasztása az alábbi adagolással: 1/2 kapszula naponta (a kapszula tartalmát kérjük 2 részletre osztani és joghurtban vagy egyéb pépes ételhez keverve beadni) 3 hónapon keresztül
  2) Immunogreen nevű termék a biogreen oldaláról (növényi tejjel és gyümölccsel készített shake formájában fogyasztható)
  3) Progastro Kid vagy BioGaia nevű probiotikum fogyasztása
  4) D-vitamin rendszeres napi bevitele
  5) tej elhagyása, helyette mandulatej vagy rizstej
  6) sok szabadtéri program aktív mozgással, játékkal
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást a Kislányának
  Dr Fachet orvosi csapata