Kérdés

Milyen étrendkiegészítőt lenne jó szednem a szívritmus zavar megszüntetésére?

Tisztelt Cím! A problémám a következő:több éve már,hogy időnként kellemetlen szívritmus zavarral küzdök. A kardiológiai kivizsgálás során szervi eltérést nem találtak.Családomban azonban két leánytestvérem is elszenvedett már infarktust,ezért félek,hogy genetikailag hajlamos lehetek én is.64 éves vagyok ,egyébként nem beteges jó fízikai állapotban.Szeretném a véleményüket kérni abban,hogy milyen étrendkiegészítőt lenne jó szednem a szívritmus zavar megszüntetésére. Válaszukat tisztelettel megköszönve:Szabóné Katalin.

Megválaszolt
Kategóriák: Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 25.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  A Fachet készítmények közül a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk Önnek 2x1 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. További támogatásra érdemes a rendszeres fizikai aktivitás, a megfelelő étkezés és életvitel, valamint a belső egyensúlyt megteremtő lelki gyakorlatok. Amennyiben ez a komplex holisztikus terápia felkeltette az érdeklődését, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!
   
  Tisztelettel kívánunk jó egészséget
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kérem szíves tanácsát, mivel lehetne a tüneteket enyhíteni, lefolyásukat lassítani vagy esetleg megállítani?

Tisztelt Doktor Úr! Édesapám 88 éves, egy hete jártunk érsebészeti vizsgálaton, ahol előrehaladott alsó végtagi érszűkületet állapították meg. Műtéti megoldás a magas kora és általános állapota miatt szóba se jöhet az orvos szerint. Bal lábának nagy ujja lilás elszíneződésű, nyugalmi állapotban is fájdalmas és már kisebb seb is megjelent rajta. Olvastam, hogy a mozgás sokat segítene, de sajnos egy korábbi agyi történés miatt nagyon nehezen mozog és állandó szédüléssel küzd. Az orvos sok jóval nem bíztatott bennünket, SP54 gyógyszert írt fel, és rosszabbodás esetén lábamputációt helyezett kilátásba. Ez a legrosszabb, amit el tudunk képzelni. Sok jót olvastam és hallottam a gyógygombákról. Kérem szíves tanácsát, mivel lehetne a tüneteket enyhíteni, lefolyásukat lassítani vagy esetleg megállítani. Köszönöm megtisztelő válaszát.

Megválaszolt
Kategóriák: Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 25.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár a gombák sokrétű gyógyhatása valóban segíthet a keringési zavarok tüneteinek enyhítésében, sajnos azt nem ígérhetjük, hogy az Édesapja gyógyulását garantálják. Angiológus szakorvos véleménye alapján lehet beállítani a terápiát, amit az állapot és az életkor együttesen határoznak meg. A gyógygombakészítmények közül Édesapjának a Fachet Vital Plus nevű terméket ajánljuk, 2x2 kapszula/nap adagolásban 3 hónapig. Majd 1 hónap szünet után 2x1 kapszula/nap adaggal folytatható a kezelés.
  Javasoljuk érdeklődjön a kezelőorvosnál, van-e lehetőség keringésjavító infúzió adására, esetleg Alprestil kúra folytatására?
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesapjának
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Az alábbi problémák és az ezekre szedett gyógymszerek mellé mit javasol?

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyyok, II. fokú mitralis billentyű elégtelenségben, II. fokú AV blokkban, illetve magas vérnyomásban szenvedek. Kitágult a bal kamrám ezeknek a következménye képpen. Az orvosom Coverexet, Chinidin-t, illetve amlodipint írt fel. Mivel ugye magas a vérnyomásom, panaszaim közé tartozik még a mellkasi fájdalom illetve a nehézlégzés is. Július 24.-én fognak műteni. Az amlodipint reggel, a chinidint naponta 1x, a coverexet este szoktam szedni. Csak az az igazság, hogy sokszor nem vagyok jól. Egy egészségügyis ismerősömmel beszéltem ő a Nitromintet mondta, hogy azt kéne szedjem amikor fáj a mellkasom. De Önt kérdezném, mint szakembert, hogy javasol e esetleg még valamiféle gyógyszert ezek mellé/helyett? Köszönöm. László

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Március 28.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Nem ismerve az Ön pontos kórtörténetét, nem volna helyes és etikus beleszólni az Ön kezelésébe! A kardiológus szakemberek kiválóan felkészültek, s biztos, hogy Önnek korrekt kezelést állítottak be. Amennyiben e tekintetben kétségei volnának, érdemes lehet egy másik kardiológus véleményét is kikérni. Ön még nagyon fiatal, így fontos, hogy megfelelő terápia alatt álljon!
  Kiegészítésként javasolható olyan módszer gyakorlása a mindennapokban, amely a lelki-szellemi és a fizikai síkon is előnyösen támogathatja a szervezetét. Ilyen pl. a jóga, amely minden vonatkozásban jótékony befolyással lehetne az Ön állapotára. Egyebekben ajánlható gyógynövények, gyógyteák (pl. galagonya) fogyasztása.
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Magasvérnyomás, mozgásszervi problémák mellett javasoltak a termékek?

Magasvérnyomással,szív ritmus zavarral,és a bal szívkamra nagyobbodással,és mozgás szervi ,betegséggel küszködök.Szeretném meg kérdezni a prof úrat,hogy szedhetem e valamelyik gombat? Ami jó hatást váltana ki a szervezetemre. Tisztelettel Zsuzsa

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Január 8.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Panaszaihoz igazodó sokrétű hatásai miatt a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban. A Cordiceps és a Ganoderma gombák több oldalról tudják támogatni az ön szervezetét a meglévő problémákat illetően.
   
  Jobbulást kívánunk tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata