Kérdés

Az alábbi problémák és az ezekre szedett gyógymszerek mellé mit javasol?

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyyok, II. fokú mitralis billentyű elégtelenségben, II. fokú AV blokkban, illetve magas vérnyomásban szenvedek. Kitágult a bal kamrám ezeknek a következménye képpen. Az orvosom Coverexet, Chinidin-t, illetve amlodipint írt fel. Mivel ugye magas a vérnyomásom, panaszaim közé tartozik még a mellkasi fájdalom illetve a nehézlégzés is. Július 24.-én fognak műteni. Az amlodipint reggel, a chinidint naponta 1x, a coverexet este szoktam szedni. Csak az az igazság, hogy sokszor nem vagyok jól. Egy egészségügyis ismerősömmel beszéltem ő a Nitromintet mondta, hogy azt kéne szedjem amikor fáj a mellkasom. De Önt kérdezném, mint szakembert, hogy javasol e esetleg még valamiféle gyógyszert ezek mellé/helyett? Köszönöm. László

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Március 28.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Nem ismerve az Ön pontos kórtörténetét, nem volna helyes és etikus beleszólni az Ön kezelésébe! A kardiológus szakemberek kiválóan felkészültek, s biztos, hogy Önnek korrekt kezelést állítottak be. Amennyiben e tekintetben kétségei volnának, érdemes lehet egy másik kardiológus véleményét is kikérni. Ön még nagyon fiatal, így fontos, hogy megfelelő terápia alatt álljon!
  Kiegészítésként javasolható olyan módszer gyakorlása a mindennapokban, amely a lelki-szellemi és a fizikai síkon is előnyösen támogathatja a szervezetét. Ilyen pl. a jóga, amely minden vonatkozásban jótékony befolyással lehetne az Ön állapotára. Egyebekben ajánlható gyógynövények, gyógyteák (pl. galagonya) fogyasztása.
   
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Magasvérnyomás, mozgásszervi problémák mellett javasoltak a termékek?

Magasvérnyomással,szív ritmus zavarral,és a bal szívkamra nagyobbodással,és mozgás szervi ,betegséggel küszködök.Szeretném meg kérdezni a prof úrat,hogy szedhetem e valamelyik gombat? Ami jó hatást váltana ki a szervezetemre. Tisztelettel Zsuzsa

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Január 8.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Panaszaihoz igazodó sokrétű hatásai miatt a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban. A Cordiceps és a Ganoderma gombák több oldalról tudják támogatni az ön szervezetét a meglévő problémákat illetően.
   
  Jobbulást kívánunk tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata

   


Kérdés

Szívműtét után mit javasol?

kb. 3 éve fedezték fel, hogy kitágult az aortám. Évek alatt 6,6 lett a mérete. Előszőr a Városmajori ezott szivműtétet javasolták. Erre ebben az évben ,-május óta havonta telefonáltam időpontért,de a professzor Úr kijelentette, hogy nincs rá kapacitás. Egy ideig a tudaton kivűl nem okozott problémát, de kb. l éve sokszor igen rosszul vagyok. erős szivdobogás, mellkasszoritás, halálfélelem, hányinger, általános rosszullétet érzek. Gyógyszerem Metoprolol Z Hexal, 5o mg retard tabl. napi 3x1 és Telmisartan Actavis 4o mg 2 x 1/2. Ezek után jelentkeztem a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetnél,ahol 2o16.év végéig igérték a nyitott szivműtét elvégzését, de ez sem teljesült még. A problémát még tetézi,hogy lelkileg családi semmibevételem miatt mentálisan is nagyon rosszul vagyok. kérdésem,hogy műtét után van-e olyan szer,ami elősegiti/ha túlélem/ az állapotom hatásosabb javulását,beleértve a pszichés állapotom! Nagyon köszönöm a segitségét! Magdolna

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. December 29.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő bizalmát! Az aortatágulat mindenképpen műtéti beavatkozást indokol, mely minden bizonnyal kitűnően fog sikerülni. A várólisták az Ünnepek alatt gyakran zsúfolódnak, de talán jobb is, ha nyugodtabb körülmények közt zajlik az operáció. A lelki problémák megoldásának ügyében haladéktalanul lépéseket kell tennie, de ez nem (csak) gyógyszeres megoldást kíván. Ez ügyben Ön tehet magáért a legtöbbet, akár már a műtétet megelőzően, de azt követően mielőbb. Amennyiben e téren a segítségére lehetünk, kérjük legyen szíves jelezze felénk!
   
  Tisztelettel,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Cukor és vérnyomás

Tisztelt Professzor úr,

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már régóta problémám van a cukrommal, sokszor magasabb mint a megengedett, de még nem kaptam rá gyógyszert, viszont félek, hogy hamarosan ez is bekövetkezik. Olvastam ezekről a gyógygombákról és az lenne a kérdésem, hogy segíthet-e ez rajtam? A vérnyomásom is kicsit magas szokott lenni, de más problémám nincs. A cukor miatt gyógyteát iszom, mellette lehet szedni az Ön készítményét?

Köszönöm a válaszát!

Tisztelettel: Király Gáborné

Megválaszolt
Kategóriák: Cukorbetegség Gyógygombák Szív- és érrendszeri problémák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2016. Július 26.

  Kedves Király Gáborné,

  Köszönöm, hogy hozzám fordult problémájával!

  Nagyon fontos hangsúlyoznom, hogy mennyire fontos a prevenció, a megelőzés, hiszen, sokkal könnyebb egy betegség kialakulását megakadályozi, mint magát a betegséget kezelni. Ha már a családban is előfordulnak krónikus megbetegedések, cukorprobléma, vérnyomás gondok, rákos megbetegedések, érdemes a gyógygombákhoz fordulnunk, hogy megelőzzük a bajt. 

  Készítményem a Vital Defense Basic, a leghatékonyabb gyógygombák kombinációja. Összeállításuk során figyelembe vettem tulajdonságaikat, hogyan hatnak leginkább jótékonyan a szervezetre. Az egyik gyógygombám, a mandulagomba tartalmazza a legnagyobb mennyiségben a gyógygombák közül a béta-glükánt, mely bizonyítottan kiváló daganat gátló, vírusölő hatással rendelkezik valamint eredményesen helyt áll a cukor és vérnyomás problémákkal szemben. De ide sorolhatnám a Vital Defense termékcsaládban megtalálható további gyógygombákat is, melyek tulajdonságainak köszönhetően (Pecsétviaszgomba-rendkívül jó antioxidáns) mind elősegítik a cukorszint és a vérnyomás optimális beállítását. Mivel a gyógygombákból álló készítményem természetes összetevőket tartalmaz, nincs semmifelé mellékhatása, nyugodtan szedhető a gyógytea mellett. 

  Ajánlom a Vital Defense Basic 3x2 db szedését, kúra szerűen 3 hónapig fogyasztani!

  Köszönöm a bizalmát, üdvözlettel:

  dr. Fachet József