Kérdés

Régóta küzdök , rohamszerű hasmenéssel +szorulással felváltva ,habos széklettel

Tisztelt Dr.úr! Mivel nagyon régóta küzdök , rohamszerű hasmanéssel +szorulással felváltva ,habos széklettel , már minden kivizsgálást végig csináltak ,epehólyagom is kivették,semmi javulás nincs! Most egy fura kérdésem lenne , elnézés érte! Olvastam a Detoxitról ,mit tetszik javasolni megpróbáljam? Már volt féreg bennem arra kaptam gyógyszert ,kb .10 éve . Tisztelettel Livia.

Megválaszolt
Kategóriák: Hasmenés

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Április 20.

  Kedves Lívia!

  Az a véleményem, ha eddig semmi sem segített, a béltisztító-méregtelenítő kúra mindenképpen megér egy próbát. Kezdjen el egy rövidebb, kúrát, amennyiben javulást tapasztal, csinálja tovább.

  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Mitől tudnék meghízni?

RÉGÓTA KÜZDÖK SZORULÁSSAL,HASMENÉSSEL ,PÁNIKKAL,A VÁRATLAN HASMENÉS MIATT,EGYEDÜL NEM NAGYON KÖZLEKEDEK .CSAK AUTÓVAL VAGYOK BIZTONSÁGBAN. A FŐ BAJOM ,HOGY INKÁBB FOGYOK ,MIKOR MEGHÍZTAM A MIZAPINTÓL TUDTAM MEGHÍZNI ,DE ERRŐL LEKÉRTEM MAGAM MERT ESTE OLYAN VOLTAM MINT AKI NARKÓS , MOST ESCITALOPRAM SANDOST KAPOK, ÉS 0,5- ÖS RIVOTRILT.SZERETNÉM KÉRDEZNI MITŐL TUDOK MEGHÍZNI / AMI A MIZAPINBAN IS VOLT/ DE EZ CSAK EGY APRÓ MEGJEGYZÉS ,167 MAGAS ÉS 54 KG-VAGYOK! NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT NAGY TISZTELETTEL :LIVIA!

Megválaszolt
Kategóriák: Szorulás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Március 21.

  Kedves Lívia!

  Sajnos erre nem tudok válaszolni. Nincs tudomásom semmilyen olyan szerről, ami kifejezetten arra szolgál, hogy valaki meghízzon tőle.
  Az emberek többsége inkább fogyni szeretne, ezert a gyógyszergyártók is ebbe az irányba lépnek,
  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba 


Kérdés

Gyomortükrözés során megállapították hogy, nyitva van a gyomorszájam

Tisztelt doktorúr! 46 éves nőbeteg vagyok.Gyomortükrözés során megállapították hogy, nyitva van a gyomorszájam.Felszívódási zavarom van, és a gyomorsav visszajön a torkomba. A gasztróenterológus egy tesztel ( vérvétel ) megállapította hogy, a keményítőt nem tudja feldolgozni a szervezetem .Pangrolt szedek, és tartom a diétát.Ennek ellenére minden nap fáj a gyomorszájam, hányingerem van, és fulladok.10 kg fogytam 2016 nyarán kb. másfél hét allatt.Azóta sem sikerült visszanyernem a régi 58kg súlyomat.Lisztérzékenységre, laktózérzékenységre, parazitára, candida gombára nem történt vizsgálat. A gyomortükrözés daganatott sem más elválltozást nem mutatott ki.Ultrahang vizsgálat negatív volt.Mégsem javulok.Néha vizet innom is nehéz, de a napi két litert valahogy lenyomom.Állandó székrekedésem van, szúr a torkom szájpadlásom, és a nyelvem.Utobbi állandóan fehér, csak a fogaim nyoma látszik a nyelvem oldalán.Naponta sokszor nem savas váladékot kell kiköpnöm, és romlanak a fogaim.Állandóan szedett gyógyszereim klonazepám, cimbalta kedéjállapotjavító, és tegretol cr 200mg.A gasztróenterológus azt mondta sajnos nem fogok tudni segíteni, mert ez felszívódási zavar. Legyengültem szeretnék valami megoldást találni.Az lenne a kérdésem hogy a régóta rendszeresen szedett gyógyszetek okozhatták e ezt az állapotot? Gerincsérvemre is sokáig szedtem gyulladáscsökkentőket, és kaptam 3 évig szteróid inyekciókat.Hogyan, mivel tudnám rendbehozni a bélflórámat? Ön ajánlja e a béltisztítást, ha igen mivel, mert nagyon sokféle termék van és nem tudom hogy esetemben melyik alkalmazható.Illetve mivel tudnám ezt az áldatlan állapotot helyreállítani. Jó az étvágyam de már nem merek enni mert akkor erősebben fulladok.Kérem adjon tanácsot.Válaszát előre is köszönöm. Csilla

Megválaszolt
Kategóriák: Emésztés

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Március 19.

  Kedves Csilla!

  Mindenekelőtt CT vizsgálatot lenne érdemes elvégezni. 
  Amennyiben ez negatív, akkor a NaturalSwiss Cleaninside béltisztító kúrát és a swissprobiotikum szedését javaslom.
  Üdvözlettel

  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Étvágytalanság,puffadás ,teltségérzet is jelen van,

A problémám ott kezdődött,hogy kb 1 hete begörcsölt a bal oldali vesém. Nem ez volt az első alkalom,bevettem 2szem Nospa-t és pár órán belül elmúlt a fájdalom. Azóta viszont a bal bordaív alatt fájdalmat,nyomást érzek mintha lenne ott valami.Furcsa mert ha a jobb oldalamra fekszem jobban érzem a nyomást. Emelett különböző helyeken görcsöl a hasam (bal alhas,jobb alhas ). Étvágytalanság,puffadás ,teltségérzet is jelen van,illetve 3napja megváltozott a székletem színe (zöld) ,és a székelés is nehezen megy hiába ingerem van. Ön szerint mi lehet a probléma? Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: Bari Gabriella

Megválaszolt
Kategóriák: Puffadás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Január 22.

  Kedves Gabriella!

  Javasolnám, mielőbb keresse fel háziorvosát, aki a megfelelő vizsgálatokat fogja elvégezni.

  Üdvözlettel  Dr.Podlupszki csaba