Kérdés

Irritabilis bélszindtómát álapitott meg az orvos

Kedves Doktor! A naturalswiss oldalán található béltisztitó termékeket  kimondottan IBS-ban szenvedők  is használhatják,ajánlott?

Köszönöm megtisztelő válaszát.
Nagy József
Megválaszolt
Kategóriák: IBS

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2014. Március 20.

  Kedves József,használhatja a terméket.A magas rost tartalma enyhiti,a tüneteket,figyelni kell a napi rost bevitelét,kerülni a puffasztó,bélgázt képző ételeket,valamint a folyadék bevitelére.

  Üdvözlettel
  Dr.Podlupszki Cs.

Kérdés

Irritabilis bélszindrómám van,használhatom-e a terméküket?

Tisztelt Doktor Úr!

 
Szeretném megrendelni a CleanInside béltisztító programot,de aggódom hogy okozzak még nagyobb gondot magamnak.5-éve megműtötték a vakbelemet,de 8éve az orvosok IBS-t állapítottak meg nálam,voltam végbéltükrözésen,lenyelették velem 2xa csövet is,különböző kivizsgálások során estem át,nincs e véletlenül allergiám élelmiszerre,glutén,stb de minden vizsgálati eredmény tökéletes értékeket mutatott.A minden napi életben sajnos problémát okoz számomra ez a betegség,ezért szeretném kipróbálni az Önök béltisztító programjukat,de egy kicsit félek,nem e okoz számomra a termék gondot,valamint biztonságos e az én IBS-ra?
Várom mielőbbi válaszát.
Tisztelettel:
Takács Lilla
Megválaszolt
Kategóriák: IBS

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2014. Január 19.

  Kedves Takács Lilla!

  Bizonyos százalékban az embereknél,akik az IRB-ban szenvednek,a rost,valamint a swissprobiotikum,pozitív hatással van.Ezért bátran ajánlom a CleanInside béltisztító programot.
  Tisztelettel Dr.Podlupszki

Kérdés

Veseproblémák esetén veszélyes lehet a CleanInside használata?

Tisztelt Kolléga Úr!

Közel 70 éves vagyok és1976 óta enyhe irritabilis colon syndroma, 1996 óta lassan progrediáló uraemia miatt állok diétás kezelés alatt (jelenlegi Se CN 16,11 mmol/l, Se Kreatinin 289 umol/l) Szinte minden tünet jelentkezik több-kevesebb mértékben nálam, amit a Cleaninside indikációinál felsorol a honlap a túlsúly és a fáradékonyság, a jól befolyásolható, célértéken tartott hypertonia és a puffadás között. Annak ellenére, hogy magam urológus vagyok, a honlap információiból nem volt számomra, de a megkérdezett nephrológus kolléga számára sem, hogy mennyire lenne veszélyes  betegségem szempontjából a Cleaninside szedése, ronthatja-e a hirtelenül a véráramba kerülő méreganyagok mennyisége az állapotomat? Magyarul: szedhetem-e, ha igen van-e szükség az adag csökkentésére vagy ritkítására, milyen szoros legyen a laboratóriumi követés, mik a veszélyt jelző paraméterek, tünetek. Kérem, hogy szíveskedjék ezeket a kérdéseket megválaszolni, javaslatát megadni. Ha a válaszadáshoz egyéb adatok is kellenek, szívesen elküldöm őket.
Tisztelettel és köszönettel: György

Megválaszolt
Kategóriák: IBS

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  -0001. November 30.

  Tisztelt Dr. Úr!

  Mivel a CleanInside programban használt összetevők, tudomásom szerint kizárólag természetes eredetűek, és eddigi tapasztalataim alapján 1-2 enyhe bőr allergiás tüneten kívül más mellékhatást nem tapasztaltam, ezért úgy gondolom, hogy a Cleaninside programot nyugodtan teljes adagban elkezdheti. Véleményem szerint a laboratóriumi követés 2 hónapig 1-1 hónapos legyen. Ha esetleg renális paraméterei rosszabbodnának, abban az esetben kérem a Cleaninside program megszakítását.

  Tisztelettel Podlupszki CsabaA kategória jelenleg üres

Ebben a kategóriában pillanatnyilag nem található kérdés.

Böngésszen tovább vagy tegye fel saját kérdését.


Küldjön be kérdést