Kérdés

Fèrjem 5. hónapja állandóan puffad

Tisztelt Dr.Úr! A fèrjem problèmája kapcsán îrnèk ès kèrdeznèk Öntől. Fèrjem 5. hónapja állandóan puffad.A hasa nagyon nagy ès feszes,kemèny lesz minden ètkezès után,ami mindig orrfolyással van egybekötve.Eddig sok vizsgálatot csináltak Nála.Volt gyomortükrőzèse,vastagbèltükrőzèse,2* hasi ultranang,hidrogènkilègzèses teszt ezenkívül CT vizsgálat ès többször szèklet vizsgálat is.Minden lelet negatív lett.Volt 6 napot kórházban is.A szèklete nem normális ( hîg ès vikágosbarna)ezenkívül a szellentès sem úgy megy neki mint, egy átlag embernek.Kèrdèsem hova forduljuk tovább sok orvost megjárt már.Pajzsmirigy alulműkődèse van lehetbez csinálja nála ezt? Erre Letroxot szed.Lehet gyógyszert kellene váltani? Bármit eszik egyből puffad.Ezektől meg szenved mert fáj feszít neki. Válaszát várva,köszönettel:Farkasnè G.Edit

Megválaszolt
Kategóriák: Hasmenés Puffadás

Válasz

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
    2017. Szeptember 18.

    Kedves Edit!

    Allergológiai kivizsgálást javaslok, mert ez kimutatja az esetleges hisztaminintoleranciát, és probiotikumos készítményt éjszakára.
    Üdvözlettel,
    Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Doktor Úr tanácsát szeretném kérni

Üdvözlöm.Kérem a tanácsát amit nagyon köszönök.Betegségem diagnózisa.tu.benignoma mediast.sups.Vélemény javaslas.mct képen inkább benignitás jelei mutató környezetét komprimáló jo.mediast térfoglalás.9 hó 18 án hasi ultrahang .s leleteivel mellkassebészetre továbitást tervezem.Dr Úr ez mit jelent.vesznek tőlem szövettant műtét előt? Zsibad a jobb karom.s váltövi fájdalmaim vannak.Kb mikor mütenek.s ez nagy műtét lesz? Köszönöm a törelmét s válaszát. Üdvözlettel:Angéla.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Szeptember 17.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A CT kép - az Ön leírása alapján - jóindulatúnak tűnő, de térfoglaló folyamatot mutat. Alapos kivizsgálás indokolt, amely a hasi UH vizsgálattal meg is kezdődik. Hogy a jobb felső végtagi panaszok összefüggenek-e az elváltozással, leletek hiányában nem tudjuk megmondani, de valószínűsíthető. Az viszont a mellkassebész szakmai döntése, hogy kell-e műtét, előtte kell-e szövettan? Feltételezhető, hogy amennyiben minden egyéb vizsgálati eredmény negatív, a szövettan nélkül is elvégzik a műtétet. Ha e téren bizonytalanság áll fenn, lehet, hogy szövettani mintavételt látnak indokoltnak. Mindezt az is befolyásolja, hogy az elváltozás hol helyezkedik el, s hogyan érhető el a mintavételhez.
     
    A legjobbakat kívánva, mielőbbi gyógyulást és jó egészséget
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Mitől lehet lyticus elváltozás?

Tisztelt Doktor Ur, Növeremnek serv miatt csianltak gerincs nativ ct-t. A servek mellett a következö szerepel a papirjan. "sacrum si segmentumnak megfelelöen bal oldalon lyticus elvaltozas". Valami daganat a csontban? Van remeny? (malignus nem igazolhato,tovabba hasi kismedence ct javasolt)A malingus nem igazolhato biztato, de lyticus elvaltozasrol csak rosszat olvastam. Ön szerint miröl lehet szo? Lehet nem daganat miatt is lyticus elvaltozas? Valaszat elöre is köszönöm. üdvözlette: Kovacs Erika

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Szeptember 16.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A lyticus elváltozást azt jelenti, hogy egy adott területen felszívódik a normál csontállomány. A folyamat maga a lysis. Ennek okai lehetnek korábbi gyulladások, sérülések, krónikus irritációk és daganatos áttétek. Mielőbbi kivizsgálás javasolt, mely remélhetőleg egyértelműen kizárja a daganatos eredetet!
     
    Tisztelettel kívánunk jó egészséget
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Staphylococcus aureus mikróbát mutattak ki. Lehet ezt valamivel kezelni?

Tisztelt Professzor Úr, Szeretnék tanácsot kérni, azalábbi témában. Mikrobiológiai lelet alapján, Staphylococcus aureus mikróbát mutattak ki az orrüregemben. Lehet ezt valamivel kezelni, vagy megszüntetni véglegesen. Amennyiben antibiotikum szükséges, Ön mit tanácsolna? Olvastam a NET-en egy szuperantibiotikum kisérletről, amely 2015-ben jelent meg, de azóta nincs erről hír. Szíves válaszát előre is nagyon köszönöm: Rédai Gáborné / Tilda /

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Szeptember 14.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével!  Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr az elmúlt év végén elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.
    Javasoljuk, hogy a fül-orr-gégész szakorvos által ajánlott terápiát tessék elfogadni, ő minden olyan részletet ismer, amely jelentőséggel bírhat, s mi nem tudunk róla. Így engedje meg, hogy konkrét állásfoglalás nélkül, általánosságban írjuk le, milyen lehetőségek merülnek fel az antibiotikumválasztást illetően:
    1) tapasztalati alapon írnak fel antibiotikumot
    2) a tenyésztéssel együtt vagy azt követően elvégzett antibiotikum-teszt eredménye alapján írják fel azt a gyógyszert, amely a teszt alapján hatékony a kitenyészett kórokozóra
     
    Tisztelettel kívánunk jó egészséget
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Mennyire hatékony a lézeres szőrtelenítés?

Tisztelt Doktornő! Mostanában elég sokat lehet hallani a lézeres szőrtelenítésről, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem: mennyire hatékony, illetve vannak-e káros hatásai a bőrre, mik a veszélyei? Előre is köszönöm a válaszát!

Megválaszolt
Kategóriák: Bőrproblémák Egyéb

Válasz

  1. Dr. Apostol
    Dr. Apostol Éva Bőrgyógyász-kozmetológus
    2017. Június 13.

    Kedves Lilla!

    A lézeres szőrtelenítés előnye, hogy hatása hihetetlenül tartós, kíméletes a bőrhöz, csak a szőrtüszőkre hat, a környező szöveteket nem érinti.Számos előnnyel jár a kezelés, ahogy a legtöbb eljárásnak, ennek is megvannak a hátrányai. Emellett a lézeres szőrtelenítés nem alkalmazható minden bőrtípuson, nagyon világos szőrzetre, és nagyon sötét bőrre nem használható, valamint ahhoz, hogy az eredmény tartós maradjon, évente fenntartó kezeléseket kell végezni.

    Tisztelettel  Dr.Apostol Éva

Kérdés

Izzadás okai mitől lehetnek?

Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, 65 éves. Reggelenként arra ébred, hogy pizsamája elsősorban a jobb oldalon a karján, a hónaljában, a vállán nedves. Megfigyeltem, hogy jobb oldala mindig be van takarva nyakig, a bal keze pedig kinn van. Általában hajnali 3-kor fel szokott ébredni, akkor még teljesen száraz, majd 6-7 körül, amikor felkel, ez a jelenség tapasztalható kb. 1 hete néha kevésbé, néha pedig erősebben. Reumatikus fájdalma is jelentkezett kb. egy hete, a csuklója, elsősorban a bal enyhén fáj, illetve érzi, hogy van, és jobb válla enyhe fájdalmára is panaszkodott. A házat csak este fűtjük, reggelre kb. 19 fokra hűl le. Szeretném megkérdezni, mi lehet az ébredés előtti izzadás oka. Teste más része nem izzad, feje, arca sem, csak az említett helyeken tapasztalható a jelenség. Válaszát előre is köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Április 11.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! A féloldali megjelenése az említett tüneteknek furcsa, ám mégis előfordulhat, hogy belszervi probléma áll a háttérben. Ezért mielőbb javasoljuk egy belgyógyászati kivizsgálás elindítását.
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Férjem a bélférgektől nem tud megszabadulni

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megtudni hogy rendel e Tatabányán mert szívesebben beszélném meg személyesen ezt aproblémát ami évekota tart.Férjem a bélférgektöl nem tud megszabadulni a Vermox hatására egy ideig eltünnek de mindig szaporodnak tovább.Mit tegyünk? ?

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás Parazita

Válasz

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
    2017. Február 17.

    Kedves Ibolya!

    Javasolnám a kedves férje számára a legalább 2 hónapos Clean Inside® béltisztító kúrát. A béltisztító program során a béltisztításért a Parasic® anti-parazita kapszula felel. Ez egy olyan táplálék-kiegészítő, amely a béltisztítás mellett a szervezet egyéb részeiből is eltávolítja a káros élősködőket és azok petéit. A bélparazitáktól történő megszabadulás és a béltisztítás érdekében már évezredek óta használnak különböző gyógynövény-kombinációkat, így ezek béltisztító hatása általánosan elfogadott. A Parasic® rendkívül hatékony, önmagukban is parazitaölő hatású gyógynövényösszetevőit már őseink is arra használták, hogy az élősködőket kiűzzék a szervezetből, elpusztítsák azok petéit, kikelt lárváit. A Parasic® hatékony termék, amely nem terheli a felnőtt ember szervezetét, így teljesen biztonságos.Sajnos nem Magyarországon rendelek.

    Tisztelettel  Dr.Podlupszki Csaba 

Kérdés

Szeretnék Önnel konzultálni a fogaim állapotáról.

Kedves Dr. Hermann Gábor! Néhány napja láttam a live videót a HermannOrtho Facebook oldalán, és igazán lebilincselő volt, amit a fogszabályozás átalakulásáról mondott. Elnyerte a bizalmam, és ezért szeretnék Önnel konzultálni a fogaim állapotáról. Azonban én Pécsett élek. Van arra mód, hogy a konzultációra ne, csak a kezelés megkezdésekor kelljen Budapestre utaznom? Esetleg Skype-on tudnánk beszélni? Köszönettel, Kocsis Zsolt, Pécs

Megválaszolt
Kategóriák: Felnőtt fogszabályozas Funkcionális fogszabályozás Modern fogszabályozás

Válasz

  1. Dr. Hermann
    Dr. Hermann Gábor Fogszabályozó szakorvos, funkcionális fogszabályozás-specialista
    2017. Január 4.

    Kedves Zsolt!

    Köszönöm a bizalmát. Természetesen van mód a Skype-konzultációra, azonban hadd ajánljak Önnek egy kézenfekvőbb megoldást. Az AppStore-ból, vagy a Google Play-ről letölthető Smilefie alkalmazásunkkal Önnek lehetősége van fényképet küldeni a fogairól, szájüregéről illetve oda feltölteni egy 3 hónapnál nem régebbi Panoráma Röntgent. A fotók alapján a rendelőben el tudjuk készíteni Önnek a kezelési tervet, melyet e-mailben elküldünk. Így elegendő csupán a kezelés első alkalmával ellátogatnia hozzánk személyesen.

    Várom megkeresését!

    Üdvözlettel,

    Dr. Hermann Gábor

    Fogszabályozó szakorvos, funkcionális fogszabályozás-specialista

Kérdés

Mit jelent a láthatatlan fogszabályozás?

Tisztelt Doktor Úr! Igen régóta gondolkodom, hogy belekezdek a fogszabályozó kezelésbe, de a munkám nem engedné a látható fémkészülék folyamatos viselését. Úgy tudom, hogy ma már létezik láthatatlan fogszabályozás. Szeretnék érdeklődni, hogy ez pontosan mit jelent? Hogyan tud egy fogszabályozó készülék „láthatatlan” lenni? Van esetleg többféle változata is, ami közül a páciens választhat? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Kiss Anna, Szeged

Megválaszolt
Kategóriák: Felnőtt fogszabályozas Modern fogszabályozás

Válasz

  1. Dr. Hermann
    Dr. Hermann Gábor Fogszabályozó szakorvos, funkcionális fogszabályozás-specialista
    2016. December 13.

    Tisztelt Kiss Anna!

    Ma már valóban léteznek szinte teljesen észrevétlen, úgynevezett láthatatlan készülékek. Ezeket elsősorban közismert emberek kedvelik, akik például televíziós szereplésük miatt nem engedhetnék meg maguknak a hagyományos készülékeket.

    A láthatatlan fogszabályozás nagy klasszikusa a nyelv felőli fogszabályozás (ún. lingual technika). A 80-as években alakult technika nagyon sokat változott, különösen 2000 után. Ma jellemzően már digitálisan tervezett nyelv felőli fogszabályozó készülékeket ajánlunk a komplexebb esetekre, bár kisebb torlódásokra egyszerűbb nyelv felőli fogszabályozó készülékek is használatosak. A mai nyelv felőli készülékek már sokkal kisebbek, mint a korábbiak voltak, ennél fogva sokkal komfortosabbak is.A láthatatlan fogszabályozás másik nagyon ismert és népszerű készülékei az ún. alignerek. Ez valójában egy készülékcsalád, hiszen több módon is készülhet egy-egy aligner. A nagyon egyszerű esetekre a laborokban kézi előkészítéssel is elkészíthetők alignerek, míg az összetettebb kezelésekre a digitális tervezés és 3D gyártás a jellemző. A digitális alignerek klasszikusa az Invisalign, ugyanakkor nagyon sok hasonló termék elérhető már. A HermannOrtho, mint Magyarország legnagyobb digitális fogszabályozó laboratóriuma saját aligner terméket állít elő MyClearBrace néven, melyet Európa több országában is alkalmaznak.Mindezek mellett sok kiegészítő készülék minősül láthatatlannak, bár ezek többnyire valamely fent említett eljárás előkészítéseként használatosak.A fogszabályozás megkezdése minden esetben a páciens döntése, az orvos – az igények ismeretében – csupán javaslatot tehet egy-egy készülék alkalmazására. A fogszabályozás összetett kérdés; lehetséges, hogy az Ön esetében nem szükséges a teljes fogsor mozgatása, pusztán kozmetikai kezelésre lenne szüksége, ebben az esetben pedig remek megoldás lehet az Invisalign, vagy a  MyClearBrace készülék. Ezek speciális anyagból készült, átlátszó sínek, melyek étkezés, vagy jeles események alkalmával könnyedén kivehetőek. További kérdés esetén örömmel állok rendelkezésére.

    Üdvözlettel,

    Dr. Hermann Gábor

    Fogszabályozó szakorvos, funkcionális fogszabályozás-specialista

Kérdés

Koszorúér beültetést követően mi a véleménye?

72 éves vagyok 3 éve stent beültetés történt a koszorúerembe a Városmajor utcai klinikán. Az a kérdésem h előreláthatólag hány évig fogok még élni. Várom az őszinte választ Szivélyes üdvözlettel Károly

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Augusztus 18.

    Tisztelt Uram!

    Köszönjük megtisztelő bizalmát! Kérdésére nem tudunk válaszolni, mert nem ismerjük az Ön kórtörténetét, általános állapotát, esetleges betegségeit és nem vagyunk jósok. A stent beültetése komoly távlatokat nyithat, amennyiben egyéb problémák nem fenyegetnek. 72 éves életkorban még joggal remélhet az ember számos aktív, tartalmas évet. Ehhez kiegyensúlyozott lelkiállapot, megfelelő étkezés, testmozgás, aktív életvitel szükséges, valamint a meglévő betegségek megfelelő szintű gondozása.
     
    Tisztelettel kívánunk jó egészséget és sok szép évet,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Erős hajhullás

Hormonális hajhullás Kedves Éva! 36 éves nő vagyok, még gyermekvállalás előtt. Kislánykorom óta, az első menzesztől (14 évesen) kezdve mindig voltak hormonális problémáim. Kezdetben ezt gyógyszerrel (fog. tabletta) szabályozták, egészen 25 éves koromig. A gyógyszer abbahagyása után a menzeszem beállt, jelenleg 28-31 naponként jön meg. A hajam viszont ritkább és vékonyabb, mint korábban. A bőröm korpás-sebboreás így a túlzott faggyútermelés is nagy probléma. 2 nap eltelte után már zsirosodik a hajam, főképp oldalt. Mosáskor általában 30 hajszálam jön ki, de nem látom az utánpótlást. A vérképem, pajzsmirigyem, hormonvizsgálatom, fogászati leletem rendben van. 2010-ben volt petefészek ciszta mútétem , de azóta az is rendben van. Bevérzett sárgatest volt, nem endometriózis. Szeretném megkérdezni, milyen hajszeszt és sampont javasol ezen problémáimra! Szeretnék megelőző beavatkozásokat, mielőtt jobban ritkulna a hajam! Arckrémet is szeretnék kérdezni, T vonalban zsíros, amúgy szárazságra hajlamos bőrömre. Jelenleg az ung. hydrohil mosokenőcsöt használom. Köszönöm és Üdvözlettel, Renáta

Megválaszolt
Kategóriák: Bőrproblémák

Válasz

  1. Dr. Apostol
    Dr. Apostol Éva Bőrgyógyász-kozmetológus
    2016. December 19.

    Kedves Renáta!

    A hajhullás kezelése, illetve annak módja minden esetben a ritkuló haj vagy a hajhullás okától függ. Szerencsére ennek a kezelésére ma már számos gyógymód létezik.Ha Ön hajhullást tapasztal, fontos, hogy azonnal kezdje meg a helyes lépéseket a hajhullás kezelése érdekében. Ha a hajhullás oka a rossz táplálkozás, betegség, gyógyszeres kezelés, fertőzés vagy stressz, akkor az állapot általában átmeneti, a hajhullás idővel megáll és a hajhullás kezelése segítségével a hajszálak általában visszanőnek.Javasolnám Önnek,  a Renokin hajnövesztő család programját használni, amivel nagyon jó tapasztalataink vannak.

    http://www.hajhullasellen.eu/renokin-program/

    Tisztelettel  Dr.apostol Éva


Kérdés

Műtét után mi javasolt?

Tisztelettel köszöntöm! Négy éve tüdőrák miatt műtötték bal felső lebeny eltávolítva. Kettő éve mellkasi nyirokcsomó megnagyobbodást diagnisztizáltak. 3 x ebus bronch.vizsgálat történt negatív eredménnyel. Ct vizsgálat Továbbra is jelzi a 2.2x2.7 nyirokcsomót. Megjegyzem hogy előzetesen is voltak ilyen nodulosok melyek jöttek-mentek. Két hónapja szedem mind két gombakészítményt. Most olvastam hogy autoimmun betegség esetében nem javasolt a készítmény. Előfordulhat hogy boeck sarcodosis áll fenn nálam de ezt sem mutatta ki a biopsia. Tanácsukat kérem szíveskedjenek elküldeni. Köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganat kezelés Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2017. Február 3.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön által felvetett kérdés jogos. Aktív autoimmun folyamat esetén van szükség fokozott óvatosságra, mert a Fachet készítmények az immunrendszert aktiválják, s ez - ritka esetben - fellobbanthatja a folyamatot. Szerencsére ilyen elvétve fordul elő, de nem árt az elővigyázatosság. Általában a gombapoliszacharidák sokrétű hatása inkább jótékonyan befolyásolja az állapotot. Igazolt autoimmun betegség esetén kis indító adaggal javasoljuk kezdeni a fogyasztást, s zavartalan alkalmazás esetén a dózis növelhető. Az Ön alapbetegsége valóban indokolja a készítmények fogyasztását, s aggodalomra nincs ok, hiszen Önnél nem diagnosztizálták a Boeck sarcoidosist és Ön már két hónapja fogyasztja a termékeket. Ha gond lett volna, az már kiderült volna.
    Tekintve viszont, hogy az alapbetegség hátterében számos tényező és törvényszerűség húzódik meg, figyelmébe ajánljuk ingyenes tájékoztató előadásunkat, melyet 2017. február 27-én 17:00 órától tartunk az Art'Otelben (1011. Budapest, Bem rakpart 16-19.). Az előadás részletesen áttekinti a betegségek kialakulásának és a gyógyulásnak a megkerülhetetlen pilléreit. Érdeklődés esetén kérjük előregisztrációval legyen szíves jelezni részvételi szándékát!
     
     
    Tisztelettel kívánunk jobbulást,
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Ez még mindig hajhullás?

Tisztelt Doktornő. Korábban hullott a hajam, de már megszűntették az okát. Most napi 47-17 szál között hullik. Ebből napi 1-2 szál a frufrumból jön. A többi mindenhonnan. Heti 1x mosom, akkor kb 200 valamennyi szál hullik. 30 éves nő vagyok. Nem festett, hosszú hajam van. Ez még mindig hajhullás?

Megválaszolt
Kategóriák: Bőrproblémák

Válasz

  1. Dr. Apostol
    Dr. Apostol Éva Bőrgyógyász-kozmetológus
    2015. Június 30.

    Kedves Rita!

    A hajhullás természetes folyamat. Mindannyian veszítünk el hajszálakat, naponta 60-100 szálat, hajunk a hajhullás segítségével így regenerálódik.
    Üdvözlettel
    Dr.Apostol Éva

Kérdés

Többféle gyógyszer szedése mellett is alkalmazható a Clean Inside Program?

Tisztelt Doktor Úr!

Egyszer már volt kedves válaszolni levelemre, akkor ki is próbáltam a 3 hónapos CleanInside kúrát ami csak a javamat szolgálta. Most édesapámmal kapcsolatban írok. Rengeteg gyógyszert szed, magas vérnyomásra és COPD-re. Napi 3x de pontosan nem tudom milyen gyógyszereket. Kérdésem az lenne hogy alkalmazhat e egy ilyen beteg 3hónapos Clean Inside kúrát vagy esetleg ToxiClean kúrát is. Attól tartok ugyanis, hogy talán annyira kitakarítaná a kúra a szervezetéből a gyógyszert hogy megszűnne vagy csökkenne annak hatása és hirtelen rosszul lenne. Ha szükséges bármilyen adatot le tudok írni e-mailbe de telefonálni is tudok. Szeretném ha ő is végig csinálná a kúrát, de nem tudom jó szívvel rábeszélni, mert félek a béltisztítás ilyen erős hatásától.
Köszönöm ha rengeteg teendője mellett sikerül levelemre válaszolnia. 

Tisztelettel: Ágnes

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
    -0001. November 30.

    Tisztelt Ágnes!  

    Édesapjának a Clean Inside kúrát ajánlom, mivel gyógyszereket szed, be kell tartania a 2 órás intervallumot a gyógyszerek bevétele és a Clean Inside használata közt, hogy a gyógyszerek hatása ne gyengüljön.

    Tisztelettel.


    Dr.Podlupszki Csaba



Köszönő levél

Nagyon köszönöm a válaszukat, ilyen tökéletes diagnózist senki nem állapított meg, pedig 24 éve sok orvosnál jártam, de eddig magamnak sem mertem bevallani, pedig valahol a lelkem mélyén mindig éreztem.

Kérem szíveskedjenek köszönetemet továbbítani.

Tisztelettel Horváthné

Köszönő levél

Tisztelt Doktor Úr!
A lányom rendelt nekem a Parasic csomagból. Én 90 éves vagyok, övsömör betegség okozta szenvedések után kezdtem el szedni a Parasic kapszulát és a hozzá tartozó rostot és teát. Csodálatos változás történt. Sokkal jobban érzem magam, fájdalmaim elmúltak, emésztésem rendbe jött. Nagyon köszönöm hogy érdeklődött hogylétem után.

Tisztelettel és köszönettel Takács Istvánné, Erzsi.