Kérdés

Az interneten több opcióval is találkoztam és jelenleg tanácstalan vagyok

Tisztelt Doktor Úr / Nő! Idén február óta fogyókúrázom, 13 kilót fogytam. Egy jó ideje megállt a folyamat. Jelenleg 60 kg vagyok és még 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni. Elmentem biorezonanciás állapotfelmérésre, ahol azt állapították meg, hogy a vastagbél működésemmel van probléma, melynek falán nagyon sok a lerakódás illetve savas a gyomrom. Nem csak a fogyással volt gondom, hanem folyamatosan korog a hasam (ha eszem/ha nem), puffadok. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen megoldást, tisztító kúrát tudnának javasolni a felül jelzett problémák orvoslására? Az interneten több opcióval is találkoztam és jelenleg tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. Köszönöm Brigitta

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás Lapos has, Fogyás Puffadás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. November 20.

  Kedves Brigitta!

  A Naturalswiss béltisztító és méregtelenítő programja segíthet megoldani a problémáit. 
  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Pajzsmirigy alul működéssel és aranyérrel ,és állandó székrekedéssel küszködök

Tisztelt Doktor Úr! Pajzsmirigy alul működéssel és aranyérrel ,és állandó székrekedéssel küszködök. Euthyroxot szedek az alul működére . Érdeklődni szeretnék.hogy ezt a tisztító kúrát elvégezhetem -e? Ugyan is három négy havonta ,kiüt valami úgy viszketek mint aki rühes. Már nagyon nehezen viselem,szeretnék már megszabadulni a viszketéstől. Tessék javasolni valamit! Vagy csináljam a tisztító kúrát? Várom szíves válaszát . Köszönöm Mária.

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. November 16.

  Üdvözlöm,

  Mindenképpen végezze el a tisztítókúrát, kedvező hatásait biztosan érezni fogja.
  Ettől függetlenül, érdemes lenne egy kontroll endokrinológiai kivizsgáláson is részt vennie, ugyanis a nem megfelelően kezelt pajzsmirigy is okozhat keményebb székletet, sőt, viszketést is.

  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki


Kérdés

Használhatom a béltisztító kúrát?

Tisztelt dr. Podlupszki Csaba, kolléga! 84 éves, súlyos vesebetegségem, cukorbetegségem van. Szedhetem-e a béltisztító kúrát? Esetleg csökkentett mennyiségben (másnaponta)? Köszönettel, Dr. Balázs Ottó, nyugdíjas háziorvos

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Szeptember 27.

  Tisztelt kolléga!

   
  Az Ön által leírt betegségek mellett, teljes adagolásban használhatja a béltisztító kúrat.
  Csak abban az esetben javasolnám a béltisztító rost használatát csökkenteni, ha a vesebetegsége  végett a folyadékbevitelt  csökkenteni kell.
  Tisztelettel   Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Fogamzásgátló szedése mellett is megcsinálhatom a kúrát?

Tisztelt Doktor Úr! Méregtelenítő, és béltisztító kúrát szeretnék végezni. Lassú az emésztésem, fáradékony vagyok, sokszor puffadt, és súly problémákkal is küzdök. Szeretnék egészségesebb életmódra térni, ezt kezdené egy méregtelenítéssel. Fogamzásgátló szedése mellett is megtehetem ezt? Még egy éve írta fel nekem az orvosom, mert rendszertelenül jött meg a mezeszem. Többször is vettek vért, mert az magas volt a prolaktin szintem. Voltam ultrahangon, és endokrinológusnál is, mindenhol azt a visszajelzést kaptam, hogy minden rendben működik, az utolsó vérvételem eredménye is tökéletes lett. A tabletta szedése mellett is, nyugalommal elvégezhetem a kúrát? Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Június 18.

  Kedves Enikő!

  A fogamzásgátló gyógyszer használata melett is használható a bél és méregtelenítő kúra.A gyógyszerek és a termékek közt fontos a  2 órás időintervallum betarása.

  Tisztelettel  Dr.podlupszki Csaba

Kérdés

A férjem szeptemberben súlyos infarktuson esett át

Kedves Doktor Úr! Nem tudom, megtudja e válaszolni a kérdésem. A férjem szeptemberben súlyos infarktuson esett át, és azóta is gyógyszereket szed reggel és este is. Kérdésem, hogy a két méregtelenítő program hatással van e a gyógyszerek hatékonyságára. Ha igen, javallott e neki ez a program, ha igen, mire kell figyelni? Köszönettel Singhoffer Éva

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Június 3.

  Tisztelt Érdeklődő!
  A béltisztító kúra használata mindenképpen javasolt! Arra azonban ügyelni kell, hogy a béltisztító termék és az Ön gyógyszereinek bevétele között legalább két óra teljen el. Ezenkívül naponta legalább 2,5-3 liter víz fogyasztására is szükség van, ez a mennyiség nem helyettesíthető más folyadékokkal.

  Tisztelettel   Dr.Podlupszki Csaba