Kérdés

Édesapám alkalmazhatja ezt a termékcsaládot?

Tisztelt Uram!

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy szakít időt arra hogy e-mail-ben tanácsot ad az embereknek cleaninside termékekkel kapcsolatban.
Az nem kérdés, hogy én kipróbálom a Clean Inside terméket, bízok benne hogy jótékony hatással lesz rám.
A problémám az lenne, hogy Apukám 69 éves és sok problémája van pl. asztmás, cukros, szív problémája /érszűkület, műtötték is/, magas vérnyomás, pigmentációsbőrbetegség.
Ő alkalmazhatja ezt a termékcsaládot?
Rendkívül szkeptikus az ilyen fajta gyógymódokkal. Egyre több gyógyszert szedetnek vele a szakorvosok, szerintem már az ellenkező hatását fejti ki a sok pirula. Igényel e valamilyen előzetes vizsgálatot a termék használata?
Vagy a szakorvosoknak kell e erről tudnia? Köszönöm
Várom mielőbbi válaszát. 

Tisztelettel: Anikó

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  -0001. November 30.

  Tisztelt Hölgyem!

  Kedves édesapjával kapcsolatban csak arra kell ügyelnie, hogy a gyógyszerek bevétele és a Clean Inside program használata közt min. 2 órás időintervallum legyen.

  Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Bélösszenövés esetén is lehet hatékony a program?

Tisztelt Doktor Úr!

Olvastam az interneten a Clean Inside  tisztító programról.
Azért fordulok Önhöz tanácsért, mert szülés után (császármetszés) bélösszenövésem lett, amitől rendszeresen vannak egyéb problémáim a bélműködésemmel, szerencsére nem súlyos még, illetve megtanultam vele élni.
Az utóbbi időben indokolatlanul jönnek rám a kilók és szívesen kipróbálnám a fenti tisztító programot, ha a fenti problémám nem akadály ebbe.
Kérem szíves válaszát, hogy az én esetemben is lehet-e hatékony a program, illetve van-e rám nézve valami veszélye.

Köszönettel: Erika

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  -0001. November 30.

  Kedves Erika!

  A leírtak alapján önnek egy életen át törődnie kell a székletével, mivel az összenövések által , ha most nincsenek is, de a későbbiek folyamán székelési problémái lehetnek. A Clean Inside program egyebek között ebben is segít.

  Tisztelettel dr.Podlupszki Csaba


Kérdés

Többféle gyógyszer szedése mellett is alkalmazható a Clean Inside Program?

Tisztelt Doktor Úr!

Egyszer már volt kedves válaszolni levelemre, akkor ki is próbáltam a 3 hónapos CleanInside kúrát ami csak a javamat szolgálta. Most édesapámmal kapcsolatban írok. Rengeteg gyógyszert szed, magas vérnyomásra és COPD-re. Napi 3x de pontosan nem tudom milyen gyógyszereket. Kérdésem az lenne hogy alkalmazhat e egy ilyen beteg 3hónapos Clean Inside kúrát vagy esetleg ToxiClean kúrát is. Attól tartok ugyanis, hogy talán annyira kitakarítaná a kúra a szervezetéből a gyógyszert hogy megszűnne vagy csökkenne annak hatása és hirtelen rosszul lenne. Ha szükséges bármilyen adatot le tudok írni e-mailbe de telefonálni is tudok. Szeretném ha ő is végig csinálná a kúrát, de nem tudom jó szívvel rábeszélni, mert félek a béltisztítás ilyen erős hatásától.
Köszönöm ha rengeteg teendője mellett sikerül levelemre válaszolnia. 

Tisztelettel: Ágnes

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  -0001. November 30.

  Tisztelt Ágnes!  

  Édesapjának a Clean Inside kúrát ajánlom, mivel gyógyszereket szed, be kell tartania a 2 órás intervallumot a gyógyszerek bevétele és a Clean Inside használata közt, hogy a gyógyszerek hatása ne gyengüljön.

  Tisztelettel.


  Dr.Podlupszki CsabaKérdés

A clean Inside Program hatására kiürülnek-e a szervezetből a különböző gyógyszerkészítmények?

Tisztelt Doktor Úr!

Hosszú időt töltöttem az internet előtt, olvasva a sok-sok pozitív tapasztalatot a Cleaninside  termékkel kapcsolatban. Ennek ellenére kicsit félek orvosi felügyelet nélkül belevágni a tisztító kúrába, mivel ismeretlenek azok a gyógynövények, amelyek bizonyos esetekben allergiát is okozhatnak. Doktor úr meg  tud-e nyugtatni arra vonatkozóan, hogy Önhöz (Önökhöz) fordulhatok-e tanácsért, ill. segítségért, amennyiben kérdésem merülne fel, illetve számomra „ijesztő” tüneteim lennének? Magamról annyit, hogy 60 éves vagyok, magas vérnyomás betegségemre a következő tablettákat szedem: Reggel: Atacand plusz, Délben: Norvasc (5mg), Este: Atacand (16,5 mg). Érdekelne, hogy ezek a tabletták nem „ütköznek”-e a gyógynövényekkel, illetve ennél is fontosabb számomra, hogy nem ürül-e ki a szervezetemből felszívódás előtt a gyakori székelés miatt? Hitelt érdemlő-e az a vélemény, miszerint receptre felírt közönséges féregűzővel is helyettesíthető a javasolt szer? Bizonytalanságom oka csupán tudatlanságom, ezért rabolom Doktor úr idejét.

Tisztelettel kérném Doktor urat, amennyiben ideje engedi,  kérem szíveskedjék tájékoztatni.

Köszönettel, Éva

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  -0001. November 30.

  Kedves Hölgyem!

  A Clean Inside program nyugodtan használható párhuzamosan egyéb gyógyszerek szedése mellett, csupán be kell tartani a min. 2 órás időintervallumot a gyógyszerek szedése és a Clean Inside használata közt. Ami a féregtelenítést illeti, tapasztalatom szerint a Clean Inside program főleg a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, ill. a kisebb mértékű tünet mentes, esetleges férgek eltávolítására. Ha már nagyobb mértékben elszaporodtak a szervezetében, abban az esetben az ön által is említett "receptes" gyógyszerekre van szükség.
  Eddigi tapasztalataim során, egy - két alkalommal kaptam visszajelzést kisebballergiás reakcióról, amely viszketéssel és bőrpírral jelentkezett. Úgy vélem, az esetleges allergiás reakciónak az esélye ebben az esetben is ugyan annyi , mint pl. más gyógyszer szedésének esetében.
  Tisztelettel


   Dr. Podlupszki Csaba