Kérdés

Elég sok nyirokcsomót távolítottak el

Kérdésem: A LymphActiv étrendkiegészítőt ajánlja-e nekem, mint daganatos emlő-eltávolítás utáni, anyirokrendszer helyreállítót? Elég sok nyirokcsómót távolítottak el és így másfél évvel a műtét után kezd, igaz lassan a két kar közti különbség mutatkozni Tornáztatom minden nap. a kezdetektől fogva. Most kezdtem el az eltávolított emlő helyét és hónalj, kar maszírozását. Kérem válaszát köszönettel Gombos Györgyné

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Koprivanecz Magdolna
  2019. Május 18.
  Kedves Éva!
  Úgy gondolom, hogy szedheti a Lymphactiv készítményünket.
  A célcsoportban, akiknek ajánlható, szerepelnek az emlőtumor műtéten átesett kliensek is.
  Javaslom viszont, hogy 1 hónap alkalmazás után tartson 2 hét szünetet, majd ismét alkalmazható.
  Emellett tanácsolnám még, hogy mindenképp figyelje testének jelzéseit és esetleges negatív panasz vagy tünet esetén valamint már a szedés előtt kérdezze meg kezelőorvosát is a szer használatáról.
  Mint minden készítménynek, az étrend kiegészítőknek is lehetnek esetleges nem kívánt mellékhatásai.

  Jó egészséget kívánok!

  Üdvözlettel:

  Koprivanecz Magdolna
  dietetikus

Kérdés

Mit lehet enni hogy gyorsan gyógyuljak?

Szép jóestét .én egy 29éves hogy vagyok.leszedték a rosszindulatú nyirokcsomot meg az anyajegyet.ami roszindulatú volt.meg most megint találtak rosznyirokcsomot meg 2 anyalyegyet.ilyenkor mit lehet enni hogy gyorsan fyogyuljak?

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Koprivanecz Magdolna
  2018. Május 1.
  Kedves Ildikó!
  Ha Ön normál testsúlyú és nem alultáplált, akkor nincs szüksége roboráló (energia-és fehérjebő) étrendre.
  Elegendő az egészséges táplálkozás ismérveinek megfelelnie. 
  Ezek alapján kerülni kell a túlzott fűszer-és zsírfogyasztást és a nehezen emészthető ételeket. 
  Nem javasolt az egyszerű cukrok (kristálycukor, porcukor, szőlőcukor és a cukorral készült édességek, üdítőitalok) fogyasztásának túlzásba vitele, mert a daganatos sejtek legfőbb tápanyaga a cukor.
  Fogyasszon minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt, amelyek vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Minél kevesebb hőhatás éri őket, annál több "hasznos" anyagot tartalmaz. Inkább párolással készítse el az ételeket, ne legyenek túl főzve.Ha teheti, akkor kistermelőktől (piacon) vásárolja meg a termékeket! A frissen préselt zöldséglevek, gyümölcslevek fogyasztása ajánlott.
  Tejtermékek fogyasztása megengedett, ezekből is a zsírszegények javasoltak.
  A húsok, húskészítmények közül a szárnyasok zsírszegényebbek. Ezeket is érdemes változatosan elkészíteni, zöldségekkel, salátákkal együtt fogyasztani. A bő olajban sütött, nehezen emészthető húsételek fogyasztható kerülendő. 
  A gabonafélék, pékáruk teljes kiőrlésűek legyenek lehetőség szerint. 
  Az egészséges életmód részeként fogyasszon elegendő folyadékot, pihenjen megfelelő mennyiségű és minőségű időt, figyeljen a lelki békéjére, mozogjon naponta rendszeresen 30-40 percet!
   
  Üdvözlettel:
  Koprivanecz Magdolna
  dietetikus

Kérdés

Nyirokrendszer tisztítás alatti hányinger

Szép napot! A kérdésem az lenne, hogy vásároltam önöknél egy limphactive kapszulát, és előfordulhat hogy attól van hányingerem? Kb 2 hete szedem és reggel este előfordul, hogy émelygek! Előre is köszönöm válaszát. Üdv Papp Ágnes

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dobor Viktória
  2018. Február 14.

  Kedves Ágnes!

  A bélrendszerünkhöz hasonlóan, a nyirokrendszerünket is erősen ajánlott évente több alkalommal megtisztítani. A nyirokrendszer feladata ugyanis többek között az, hogy továbbítsa a szervezetben felhalmozódó mérgeket, káros salakanyagokat, illetve elhalt sejteket a belekhez. Előfordulhat, hogy a nyirokutakban megtapadnak ezek az anyagok, így a szállító funkció nem működhet megfelelően, ami számos kellemetlen tünethez, sőt betegségek kialakulásához vezethet.

  Üdvözlettel Dobor Viktória dietetikus

   

Kérdés

Nyirok tisztító mellékhatása

Nyirok tisztito mellekhatasa Szeretnem megtudni, hogy maj karosodasom van es nem alvad a verem rendesen, vérhigítót is használok, szedhetem e, a lympnatural készítményeket? Üdvözlettel Bajer Zoltánné

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Koprivanecz Magdolna
  2017. Október 9.
   
  Kedves Bajer Zoltánné!
  A LymphActive és a Green Icon véleményem szerint nem tartalmaz olyan összetevőt, amely miatt Ön ne fogyaszthatná.
  De bármely étrend kiegészítő fogyasztás megkezdése előtt - mivel én nem vagyok orvos - javaslom, kérdezze meg kezelőorvosát! A termék használata, és az Ön által használt gyógyszerek közt javasolnám, a 2 órás különbséget betartani, ha úgy dönt, hogy elkezdi használni a nyirokrendszer tisztítására való termékeket.
  Jó egészséget kívánok!
  Üdvözlettel:
  Koprivanecz Magdolna dietetikus

Kérdés

Nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám

Szeretném megkérdezni,szív problémák és pajzsmirigy nélküli betegek (eltávolítva ) szedhetik..Negyven éve nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám.Négy éve távolították el a pajzsmirigyemet.Így is szedhető? Köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  2017. Január 26.

  Kedves Érdeklődő!
  Igen, használható a problémás szívbetegeknek is a LympNatural készítmény,  azzal a különbséggel, hogy az Ön gyógyszerei és a Supergeens termék közt kell, hogy legyen 2 -órás szünet.A folyadék mennyiség bevitele is nagyon fontos ilyen esetben.
  Tisztelettel Dr.Darnói Tibor

  Supergreens csapata

Kérdés

Lehetséges-e, hogy fáj a gyomrom az első napi lymph méregtelenítő adagtól?

Kérdezném, lehetséges-e, hogy fáj a gyomrom az első napi lymph méregtelenítő adagtól? Sehol nincs leírva mellékhatás. Tehát hajt-e - akár vizet -, elég részletes a leírás. Köszönöm a választ. Ja és borzasztó ideges vagyok. Ettől vajon?

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  2017. Január 22.

  Kedves Asszonyom!

  A Lympaktív termék, nem okozhat gyomor panaszokat, kellemetlen idegi alapú hatást, természetesen segíti a felgyülemlett víz mennyiség eltávolítását.

  Tisztelettel  Dr.Darnói Tibor