Kérdés

Nyirokrendszer tisztítás alatti hányinger

Szép napot! A kérdésem az lenne, hogy vásároltam önöknél egy limphactive kapszulát, és előfordulhat hogy attól van hányingerem? Kb 2 hete szedem és reggel este előfordul, hogy émelygek! Előre is köszönöm válaszát. Üdv Papp Ágnes

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dobor Viktória
  Dobor Viktória Dietetikus
  2018. Február 14.

  Kedves Ágnes!

  A bélrendszerünkhöz hasonlóan, a nyirokrendszerünket is erősen ajánlott évente több alkalommal megtisztítani. A nyirokrendszer feladata ugyanis többek között az, hogy továbbítsa a szervezetben felhalmozódó mérgeket, káros salakanyagokat, illetve elhalt sejteket a belekhez. Előfordulhat, hogy a nyirokutakban megtapadnak ezek az anyagok, így a szállító funkció nem működhet megfelelően, ami számos kellemetlen tünethez, sőt betegségek kialakulásához vezethet.

  Üdvözlettel Dobor Viktória dietetikus

   

Kérdés

Nyirok tisztító mellékhatása

Nyirok tisztito mellekhatasa Szeretnem megtudni, hogy maj karosodasom van es nem alvad a verem rendesen, vérhigítót is használok, szedhetem e, a lympnatural készítményeket? Üdvözlettel Bajer Zoltánné

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Koprivanecz Magdolna
  Koprivanecz Magdolna Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember
  2017. Október 9.
   
  Kedves Bajer Zoltánné!
  A LymphActive és a Green Icon véleményem szerint nem tartalmaz olyan összetevőt, amely miatt Ön ne fogyaszthatná.
  De bármely étrend kiegészítő fogyasztás megkezdése előtt - mivel én nem vagyok orvos - javaslom, kérdezze meg kezelőorvosát! A termék használata, és az Ön által használt gyógyszerek közt javasolnám, a 2 órás különbséget betartani, ha úgy dönt, hogy elkezdi használni a nyirokrendszer tisztítására való termékeket.
  Jó egészséget kívánok!
  Üdvözlettel:
  Koprivanecz Magdolna dietetikus

Kérdés

Nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám

Szeretném megkérdezni,szív problémák és pajzsmirigy nélküli betegek (eltávolítva ) szedhetik..Negyven éve nyirok ér elzáródás miatt dagad a bal bokám.Négy éve távolították el a pajzsmirigyemet.Így is szedhető? Köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2017. Január 26.

  Kedves Érdeklődő!
  Igen, használható a problémás szívbetegeknek is a LympNatural készítmény,  azzal a különbséggel, hogy az Ön gyógyszerei és a Supergeens termék közt kell, hogy legyen 2 -órás szünet.A folyadék mennyiség bevitele is nagyon fontos ilyen esetben.
  Tisztelettel Dr.Darnói Tibor

  Supergreens csapata

Kérdés

Lehetséges-e, hogy fáj a gyomrom az első napi lymph méregtelenítő adagtól?

Kérdezném, lehetséges-e, hogy fáj a gyomrom az első napi lymph méregtelenítő adagtól? Sehol nincs leírva mellékhatás. Tehát hajt-e - akár vizet -, elég részletes a leírás. Köszönöm a választ. Ja és borzasztó ideges vagyok. Ettől vajon?

Megválaszolt
Kategóriák: Nyirokrendszer

Válasz

 1. Dr. Darnói Tibor
  Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
  2017. Január 22.

  Kedves Asszonyom!

  A Lympaktív termék, nem okozhat gyomor panaszokat, kellemetlen idegi alapú hatást, természetesen segíti a felgyülemlett víz mennyiség eltávolítását.

  Tisztelettel  Dr.Darnói Tibor