Kérdés

Nem tudom eldönteni mi befolyásolja ezt, és hogyan lehet ezt megszüntetni?

Tisztel Doktor Úr! Én egy 20-éve Nő vagyok .Egy olyan panaszom van amiben , még a háziorvos is kételkedik.! A panaszom pontosan emlékszem Szeptember 10-én megcsapott egy ritka büdős szag mintha lentről jönne egy intenzív erős rohadásszaghoz hasonlítanám. Mindennap este 7-óra körűl jön ez a erős szag belőlem és kb 8 óráig tart ez a szag , csak el nem tudom dönteni honnan jön. Majd időről időre a szokásos 7 orakor jött a szag de egyre hosszabb ideig volt, éppen koncerten voltam mikor a mellettem álló férfi a bűzre mindig lehajolt es lattam hogy szagolgatott, szóval nem bemesélem , mások is érzik. Pontosabban a buszon ülök vagy akárhol és mikor ez a erős hulladékszag megcsap akkor mindenki rám néz aki körülöttem van és fejeket vágnak. És most már a szokásostól eltér mert van hogy 4-órakor is előjön. Nem tudom eldönteni mi befolyásolja ez és hogyan lehet ezt megszüntetni. Annyira elszomorít hogy már utazni se merek nagyon , és nem akarok lelkisérelmet vagy pszihés lenni mert ha igy folytatódik lehet ennek következménye evvel kapcsolatban. Nőgyógyásznál is voltam és azt mondták nincs semmi bajom odalent se ( fentragadt-tampon) vagy ilyesmi. Elküldtek vérvételre és vizeletre minden minden jó lett . Annyit észrevettem még mintha a baloldalam felől jönne a szag ( nem a felsőtestemből ) . Nem tudom hogy a Dktor Úr hallot -e ilyenről és ,hogy jó helyen járok vagy hogy hol kellene keresnem .. Kérem Segítsen. Üdv.: Barbara

Megválaszolt
Kategóriák: Tisztítókúra

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. November 13.

  Kedves Barbara!

  Azt kell, hogy mondjam, nem találkoztam még ilyen esettel. Endokrinológushoz és bőrgyógyászhoz mindenképpen el kellene mennie. Utánna, pedig javasolt lenne egy tisztító kúra elvégzése.

   

  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Mi bizonyítja még hogy parazitám van?

T. Doki Úr. 5 hete pisilek a fenekemen, akár eszek akár vizet iszok, folyamatosan olyan világosbarnát, kissé habos állagú. A körzeti 2 antibiotikumot is felírt de semmi, hasam görcsöl derekam fáj és merev, bal combomban az izom feszül mint a vontatókötél. Szerintem parazitáim mert ettem kolbászt is és sajna bezabáltam a fáról a cseresznyét. Ma kaptuk meg a vérvizsgálatot. 50 éves vagyok. Ami kiugró érték az a ASO(AST 207 csillagozták mert 200 a maximum. Vizeleti fajsúly az a min. érték 1005. Még van hogy éjszaka 2 x is mennem kel vécére. Vizelet üledék 8-10 FVS, LHS a többiérték úgy ahogy jó. Mi bizonyítja még hogy parazitám van? Nagyon köszönöm. Az egyik vesém 3(4 résében ciszta van, a hüvelyben 1,5 cm mióma, a bal mellemben valami kisebb dudor. Lehet hogy ezek is a parazita miatt van? üdv . Timár Zsuzsanna

Megválaszolt
Kategóriák: Tisztítókúra

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Szeptember 25.

  Kedves Zsuzsanna!

  Nem hinnem, hogy a paraziták állnának a panaszok hátterében.
  Meg kell beszélni a háziorvosával a tüneteit, mert szerintem egy teljes körű kivizsgálásra lenne szüksége, és ezek után javasolnám a tisztítókúra elvégzését.

  Tisztelettel,
  Dr. Podlupszki Csaba


Kérdés

Újra szeretnék egy tisztítókúrát elkezdeni

Kedves Doktor Úr! Már végigcsináltam egy három hónapos kúrát , és most újra szeretnék egy tisztítókúrát elkezdeni az Önök termékeivel. Teljesen elégedett vagyok. A kérdésem az, hogy egy hónapos kúrát tanácsos tartanom vagy csak a két - három hónapos kúra javasolt. Tavaly december körül kezdtem el és idén kb két hónapot szedtem a terméküket. Köszönettel: Eszter

Megválaszolt
Kategóriák: Tisztítókúra

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Augusztus 31.

  Kedves Eszter!

  A béltisztítás-méregtelenítés megismétlése 6-12 hónap múlva ajánlott.Javasolt a minimum 2 hónapos kúra elvégzése, hogy a lerakódott bélsár, paraziták eltávozzanak a szervezetből.

  Tisztelettel  Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Kíméletes tisztítókúra

Tisztelt Doktor úr!
Tavasszal szeretnék végigcsinálni egy tisztítókúrát, a léböjttől azonban egy kicsit tartok. Attól félek, hogy túlságosan megterhelő lenne napokig kizárólag folyadékot inni, és abban sem vagyok biztos, hogy sikerülne betartani az előírásokat. Ön szerint a hosszabb ideig tartó tisztítókúrák vannak olyan hatásosak, mint a léböjt? Érdemes ezek közül elvégezni valamelyiket? Kicsit tanácstalan vagyok, mert az interneten pro és kontra rengeteg mindent lehet olvasni. Nekem egy olyan tisztítókúra lenne ideális, ami aránylag kevés lemondással jár, mégis hatékony. Jelenleg nincsenek konkrét panaszaim, talán kicsit fáradékonyabb vagyok a szokásosnál, és néha puffadást tapasztalok, de semmi komoly, úgyhogy inkább a megelőzésre helyezném a hangsúlyt. Remélem, tud segíteni!
Köszönettel:
Róbert

Megválaszolt
Kategóriák: Tisztítókúra

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Március 27.

  Kedves Róbert!

  Mindig örömmel hallom, amikor valaki annak ellenére gondot fordít szervezete méregtelenítésére, és elvégez egy tisztítókúrát, hogy nincsenek panaszai. Ez nagyon fontos, hiszen a tisztítókúra nagyszerűen szolgálja a megelőzést. Mindenekelőtt szeretném megnyugtatni a léböjtkúrával kapcsolatban, mert általában nem jelent túlzott megterhelést, azonban megértem azt is, ha más megoldást keres. Ebben az esetben, a rostokat tartalmazó béltisztító, méregtelenítő tisztítókúra az, amit ajánlani tudok. A legjobb, a három komponensű program, ennek lényege, hogy a vastagbélben lerakódott mérgek és salakanyagok eltávolításáról, a máj méregtelenítéséről és az esetleges parazitafertőzés megszüntetéséről külön termékek gondoskodnak. Ilyen a Clean Inside tisztítókúra, ami a hiányzó tápanyagok visszapótlásához, és a bélflóra egyensúlyának helyreállításához is hozzájárul. További előnye, hogy nem jár lemondással, a tisztítókúra alatt nincs szükség további diétára. Említette, hogy időnként indokolatlan fáradékonyságot, puffadást tapasztal. A bélflórát támogató tisztítókúra, jó eséllyel, meg fogja szüntetni ezeket a tüneteket, ha pedig évente legalább kétszer megismétli a programot, a panaszok újbóli kialakulását is megelőzheti.

  Üdvözlettel:

  Dr. Podlupszki Csaba