Kérdés

Reflux és genitális herpeszre hatásos a készítményük?

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy reflux es genitális herpeszre hatásos lenne- e valamelyik készítményük? A javulás mennyi időn belül várható? Üdvözlettel Gizella

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Gyomorfájdalom,Reflux

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Június 12.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Elsősorban az immunrendszer erősítésére szolgáló Fachet termékek jótékonyan támogathatják a szervezetet abban, hogy a herpesz ne vagy csak ritkán okozzon panaszokat. Javasolt lenne a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztása 2x2 kapszula/nap adagolásban.
  A reflux vonatkozásában nem várható érdemi változás a gyógygombák fogyasztásától, de az immunrendszer erősítésére szolgáló 4 hónapos kúra választ adhat arra, hogy a refluxos tünetekben mutatkozik-e változás. Ez inkább a belső egyensúly megteremtésének szükségességét kívánja, melyről érdeklődés esetén szívesen adunk tájékoztatást.
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Legyengült immunrendszer, rossz közérzet. Tud javasolni valamit?

2009-ben műtöttek epekővel addig majdnem 17 évig hetente gyötört a z epe és reflux ebben az évben már naponta mindenkijött belőlem egy hónapig májusban kezdődött 12 kilót fogytam alig van jártányi erőm de nem marad meg bennem semmi végűl gyomortükrözésen estem át dőlt belőlem az epe most nemsokára últrahangos vizsgálatra is megyek kaptam gyógyszert két napja nem jön ki belőlem az étel de a közérzetem nagyon rossz, gyenge vagyok semmihez nincs erőm valami segítséget szivesen elfogadnék,hogy ne gyötörjön a sav és az epesav is ha van segítség szivesen elfogadom.az immun rendszerem összomlott és a nyakamon kezemen a pikkelysömör is megjelent vettem hidrogén peroxidot azzal ápolgaom de nem múlik ha van segítség a bajomra szivesen elfogadom .

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Gyomorfájdalom,Reflux Immunrendszer, Allergia

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Június 10.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bizonyára a gyomortükrözés mellett egy teljes körű belgyógyászati/gasztroenterológiai kivizsgálás is történt illetve történik. Ennek eredményétől függő kezeléseket érdemes folytatni, ami kiegészíthető az alábbi gyógynövényekkel:
   

  máriatövis
  kisvirágú füzike
  angelika gyökér

   

  Amennyiben az emésztőrendszeri panaszok kissé alábbhagynak, a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztásával lehet az erőnlétet és az immunrendszert javítani 2x2 kapszula/nap adagolással. Mindezek mellett érdemes a Dr.Michaels termékeket (www.eljtovabb.hu) alkalmazni a pikkelysömör kezelésére illetve megfelelően alakítani az étkezést (www.makrobio.hu).
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

A hal fogyasztása után 3 - 4 órára a férjem többször panaszolta, hogy a gyomra fáj

Tisztelt Doktor Úr! A férjemet 2012.12.12.-én vastagbél daganattal-elzáródással (jobb oldalon) operálták. A műtét során 40 cm vékonybelet, és 30 cm vastagbelet távolítottak el. Sajnos rákos érintettség miatt kemoterápiás kezelést is kapott. A kezelés után szerencsére minden rendben van. 67 éves. A kérdésem az lenne, hogy mivel a hal fogyasztását igen csak ajánlották részére, általában havonta készítek részére rántotthalat. (Többnyire pontyot, amit még élve vásárolunk - így frissen bontok fel) A hal fogyasztása után 3 - 4 órára a férjem többször panaszolta, hogy a gyomra fáj. Létezik - e hogy a haltól adódhatnak ezek a - szerencsére nem éles - fájdalmak? Ajánlott a hal elhagyása? Megtisztelő válaszát megköszönöm. Üdvözlettel: Farkasné

Megválaszolt
Kategóriák: Gyomorfájdalom,Reflux

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Április 14.

  Kedves Marika!

  Szerintem nem a hal okozza a leírtakat, inkább az elkészítésére gondolok. Próbálja meg nem kirántani, hanem máshogyan megsütni, esetleg natúr, párolással.A hal fogyasztása, javasolt heti 1-2 alkalommal.

  Üdvözlettel:
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Gyomortükrözés során megállapították hogy, nyitva van a gyomorszájam

Tisztelt doktorúr! 46 éves nőbeteg vagyok.Gyomortükrözés során megállapították hogy, nyitva van a gyomorszájam.Felszívódási zavarom van, és a gyomorsav visszajön a torkomba. A gasztróenterológus egy tesztel ( vérvétel ) megállapította hogy, a keményítőt nem tudja feldolgozni a szervezetem .Pangrolt szedek, és tartom a diétát.Ennek ellenére minden nap fáj a gyomorszájam, hányingerem van, és fulladok.10 kg fogytam 2016 nyarán kb. másfél hét allatt.Azóta sem sikerült visszanyernem a régi 58kg súlyomat.Lisztérzékenységre, laktózérzékenységre, parazitára, candida gombára nem történt vizsgálat. A gyomortükrözés daganatott sem más elválltozást nem mutatott ki.Ultrahang vizsgálat negatív volt.Mégsem javulok.Néha vizet innom is nehéz, de a napi két litert valahogy lenyomom.Állandó székrekedésem van, szúr a torkom szájpadlásom, és a nyelvem.Utobbi állandóan fehér, csak a fogaim nyoma látszik a nyelvem oldalán.Naponta sokszor nem savas váladékot kell kiköpnöm, és romlanak a fogaim.Állandóan szedett gyógyszereim klonazepám, cimbalta kedéjállapotjavító, és tegretol cr 200mg.A gasztróenterológus azt mondta sajnos nem fogok tudni segíteni, mert ez felszívódási zavar. Legyengültem szeretnék valami megoldást találni.Az lenne a kérdésem hogy a régóta rendszeresen szedett gyógyszetek okozhatták e ezt az állapotot? Gerincsérvemre is sokáig szedtem gyulladáscsökkentőket, és kaptam 3 évig szteróid inyekciókat.Hogyan, mivel tudnám rendbehozni a bélflórámat? Ön ajánlja e a béltisztítást, ha igen mivel, mert nagyon sokféle termék van és nem tudom hogy esetemben melyik alkalmazható.Illetve mivel tudnám ezt az áldatlan állapotot helyreállítani. Jó az étvágyam de már nem merek enni mert akkor erősebben fulladok.Kérem adjon tanácsot.Válaszát előre is köszönöm. Csilla

Megválaszolt
Kategóriák: Emésztés, gyomorpanaszok, reflux Gyomorfájdalom,Reflux Szorulás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Március 19.

  Kedves Csilla!

  Mindenekelőtt CT vizsgálatot lenne érdemes elvégezni. 
  Amennyiben ez negatív, akkor a NaturalSwiss Cleaninside béltisztító kúrát és a swissprobiotikum szedését javaslom.
  Üdvözlettel

  Dr. Podlupszki Csaba