Kérdés

Sok gyomorsav esetén mi a teendő?

Fiamnak nagyon sok a gyomorsava,nagyon sokszor meg akad a szilárdabb étel nyelőcsövében! Szeretném kérdezni,hogy mit tegyünk? Melyik terméket javasolják? Gyomor tükrözésen már voltunk,megállapitoták,hogy sok a gyomorsava!

Megválaszolt
Kategóriák: Gyomorfájdalom, Reflux

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 19.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az étkezés mennyiségének, minőségének és módjának megfelelő beállítása mellett a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A gyógygombák fogyasztásától nem ígérhetünk 100%-os gyógyulást, de az állapot enyhítése várható. Fontos kiegészítő a rendszeres intenzív testmozgás bevezetése (min. 3-4 alkalom/hét) valamint javasoljuk a craniosacralis terápia kipróbálását.
   
  Tisztelettel kívánunk jó egészséget,
  Dr Fachet orvosi csapata

   

Kérdés

Reflux és genitális herpeszre hatásos a készítményük?

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy reflux es genitális herpeszre hatásos lenne- e valamelyik készítményük? A javulás mennyi időn belül várható? Üdvözlettel Gizella

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Június 12.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Elsősorban az immunrendszer erősítésére szolgáló Fachet termékek jótékonyan támogathatják a szervezetet abban, hogy a herpesz ne vagy csak ritkán okozzon panaszokat. Javasolt lenne a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztása 2x2 kapszula/nap adagolásban.
  A reflux vonatkozásában nem várható érdemi változás a gyógygombák fogyasztásától, de az immunrendszer erősítésére szolgáló 4 hónapos kúra választ adhat arra, hogy a refluxos tünetekben mutatkozik-e változás. Ez inkább a belső egyensúly megteremtésének szükségességét kívánja, melyről érdeklődés esetén szívesen adunk tájékoztatást.
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Legyengült immunrendszer, rossz közérzet. Tud javasolni valamit?

2009-ben műtöttek epekővel addig majdnem 17 évig hetente gyötört a z epe és reflux ebben az évben már naponta mindenkijött belőlem egy hónapig májusban kezdődött 12 kilót fogytam alig van jártányi erőm de nem marad meg bennem semmi végűl gyomortükrözésen estem át dőlt belőlem az epe most nemsokára últrahangos vizsgálatra is megyek kaptam gyógyszert két napja nem jön ki belőlem az étel de a közérzetem nagyon rossz, gyenge vagyok semmihez nincs erőm valami segítséget szivesen elfogadnék,hogy ne gyötörjön a sav és az epesav is ha van segítség szivesen elfogadom.az immun rendszerem összomlott és a nyakamon kezemen a pikkelysömör is megjelent vettem hidrogén peroxidot azzal ápolgaom de nem múlik ha van segítség a bajomra szivesen elfogadom .

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Június 10.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bizonyára a gyomortükrözés mellett egy teljes körű belgyógyászati/gasztroenterológiai kivizsgálás is történt illetve történik. Ennek eredményétől függő kezeléseket érdemes folytatni, ami kiegészíthető az alábbi gyógynövényekkel:
   

  máriatövis
  kisvirágú füzike
  angelika gyökér

   

  Amennyiben az emésztőrendszeri panaszok kissé alábbhagynak, a Fachet Vital Plus nevű készítmény fogyasztásával lehet az erőnlétet és az immunrendszert javítani 2x2 kapszula/nap adagolással. Mindezek mellett érdemes a Dr.Michaels termékeket (www.eljtovabb.hu) alkalmazni a pikkelysömör kezelésére illetve megfelelően alakítani az étkezést (www.makrobio.hu).
   
  Tisztelettel kívánunk jobbulást,
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

A hal fogyasztása után 3 - 4 órára a férjem többször panaszolta, hogy a gyomra fáj

Tisztelt Doktor Úr! A férjemet 2012.12.12.-én vastagbél daganattal-elzáródással (jobb oldalon) operálták. A műtét során 40 cm vékonybelet, és 30 cm vastagbelet távolítottak el. Sajnos rákos érintettség miatt kemoterápiás kezelést is kapott. A kezelés után szerencsére minden rendben van. 67 éves. A kérdésem az lenne, hogy mivel a hal fogyasztását igen csak ajánlották részére, általában havonta készítek részére rántotthalat. (Többnyire pontyot, amit még élve vásárolunk - így frissen bontok fel) A hal fogyasztása után 3 - 4 órára a férjem többször panaszolta, hogy a gyomra fáj. Létezik - e hogy a haltól adódhatnak ezek a - szerencsére nem éles - fájdalmak? Ajánlott a hal elhagyása? Megtisztelő válaszát megköszönöm. Üdvözlettel: Farkasné

Megválaszolt
Kategóriák: Gyomorfájdalom, Reflux

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Április 14.

  Kedves Marika!

  Szerintem nem a hal okozza a leírtakat, inkább az elkészítésére gondolok. Próbálja meg nem kirántani, hanem máshogyan megsütni, esetleg natúr, párolással.A hal fogyasztása, javasolt heti 1-2 alkalommal.

  Üdvözlettel:
  Dr. Podlupszki Csaba