Kérdés

Gyermek immunerősítés céljából szedheti a terméket?

Üdvözlöm! 15 éves gyerekeim is szedhetik a terméket? Immunerősítés céljából. Testsúly befolyásolja a napi adag szedését? Szemproblémám van, antioxidáns szedése javasolt. Melyik terméket ajánlja? A gyernekeimnek melyiket, ha lehet szedni? Előre is köszönöm a választ . Ambrus Edina

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Immunrendszer, Allergia

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Szeptember 3.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön által említett esetekben a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk. Normál testsúly esetén 2x1 kapszula/nap a javasolt adag, amit már az Ön 15 éves gyermekei is így szedhetnek.
  Ez a készítmény az immunerősítésen kívül számos egyéb jótékony hatással rendelkezik.
  Azonban a betegségeket, egészségi állapotunkat befolyásoló számos tényező közül ki kell emelni a lelki-szellemi egyensúly jelentőségét, mivel a gondolati/érzelmi impulzusok irányítják a fizikai test működését. Amennyiben ezen a téren nem sikerül gyökeres fordulatot venni, a test továbbra is zavaró, az egyensúlyt romboló hatások alatt marad. Ezért betegszünk meg és ezért nem sikerül meggyógyulni. A fizikai test gyógyítása és támogatása mellett ezért középpontba kell helyezni a belső munkát, mely speciális gyakorlatot kíván, továbbá valamennyi életterület újraszervezése is fontos, hogy minden egy irányba mutasson és ne maradjon terápia tekintetében rés a pajzson. Célszerű ötvözni a klasszikus medicina és a komplementer medicina lehetőségeit az egyéni szükségletek/igények/lehetőségek szerint.

  Tájékozódásra ajánljuk az alábbi weboldal tanulmányozását: www.darnoitibor.hu

  Tisztelettel kívánunk jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Általános jó közérzet megmaradásra mit javasol?

üdvözlöm önt 60-éves vagyok különösebb bajom nincs mint álltalában véve az ilyen kuru embereknekszokott lenni néha itt fály néha ott azt szeretném kérdeni melyik gyógy gombát ajánla megelőzésre vagy álltalános jó közérzet megmaradására. válaszát köszönöm

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Immunrendszer, Allergia

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Augusztus 6.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Örömmel olvassuk, hogy Ön egészséges! Így kúraszerűen a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk Önnek 2x2 kapszula/nap adagolással. Évente két alkalommal érdemes egy 3 hónapos kúrát folytatni.
  Ez a termék - összetételének köszönhetően - az immunrendszer erősítésén túl számos egyéb jótékony hatással bír, többek közt jelentősen képes energetizálni a szervezetet és fokozza a sejtek oxigén-felvételét.
   
  Tisztelettel kívánunk jó egészséget
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Pár hónapja hullani kezdett egy foltban a hajam

Üdvözlöm! Pár hónapja hullani kezdett egy foltban a hajam, jobb oldalon, elöl, nem kör, hanem inkább szabálytalan folt alakban. Amikor észre vettem először is bőrgyógyászhoz fordultam, aki góc kutatásra küldött, valamint alpicort hajszeszt és egy gyógyszertári kevert hajszeszt írt fel amit felváltva kellett használnom. Használtam is kb 2 hónapig, de a hajam egyre inkább csak ritkul azon a területen. Pár centiméteren teljesen ki hullott. Történt fül orr gegeszeti kivizsgálás, 2 különböző orvosnál jártam hogy biztos legyek a dologban. Történt orr és torok váladék tenyésztés, az orromban egy staphylococcus nevű bakterumot találtak, ami a doktor nő szerint nem okozhat ilyen panaszt, azért kaptam rá egy antibiotikumos orr cseppet. Torok váladék mintavetel negatív. Jártam fogorvosnál, jövő héten lesz meg a röntgen felvétel, jártam nőgyógyásznál, ott is minden rendben. Jópár hónapja tart a hajhullás ezen a területen, és már nagyon meg vagyok ijedve hogy ott nem marad hajam, ki fog hullani az összes. El mentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki szemrevételezte a hajam, Annyit mondott hogy a bőröm ott enyhén rózsaszín, de nem lát semmijen különösebb elváltozást. Panaszkodtam neki arról is, hogy azon a területen folyamatosan, minden nap egy egy gennyes pattanás jelent meg a fejbőrömön az utóbbi pár hétben. Ezeket ki nyomom majd fertőtlenítem. Arra gondolt hogy talán valami féle bakteriális dolog lehet a háttérben, ezért fel irt egy 4 hetes antibiotikum kúrát, amelynek már csak az utolsó tablettája van hátra. Heti egy darabot kell be vennem a fluconazole q pharma gyógyszerből. Azt mondta hogy ha bakteriális, illetve gombás fertőzés lenne akkor a gyógyszertől el kell hogy múljon, és vissza fog nőni a hajam. Még mindig folyamatosan elő jönnek a pattanások, illetve kiütések, nem tudom minek nevezzem.. Most türelmesen várnom kell? Pajzsmirigy alulműködésem van, másfél éve szedek l thyroxint, folyamatosan ellenőrzik a tsh - t, jó az érték, és nem autoimmun. Eddig is volt kisebb mértékű hajhullásom, de nem így. Történt terheléses vércukor és inzulin meghatározás, nem találtak semmit. Nőgyógyászati hormonok is rendben vannak. Milyen további vizsgálatokat ajánlana, hogy ki derüljön mi a foltos hajhullásom okozója? Jelenleg dr hair hajcseppekkel kezelem a területet, valamint ma még be veszem az utolsó darabot a fluconazole gyógyszerből. Nem kellene esetleg egy alaposabb kivizsgálás? Hátha tudna egy kis tanácsot adni merre lenne érdemes még fordulnom? Valamint valami kiegészítő helyi kezelést? Nagyon szépen köszönöm előre is válaszát! Szép napot! Barbara.

Megválaszolt
Kategóriák: Bőrproblémák Egyéb Immunrendszer, Allergia

Válasz

 1. Dr. Apostol
  Dr. Apostol Éva Bőrgyógyász-kozmetológus
  2017. Augusztus 3.

  Kedves Barbara!

  Az erős hajhullás problémái lehetnek:Autoimmun betegségből kiterjedők, nem megfelelő pajzsmirigy gyógyszerek használata,testi-lelki stressz, nem megfelelő vitamin, ásványi anyagok használata, közmetikai cikkek használata, gombás fertőzések, ezekben az esetekbe: Itt a haj foltokban hullik ki. Először csak kis területeken, majd a területek egyre nagyobbak lesznek. A feltételezett ok autoimmún rendellenesség ahol a gyökerek begyulladnak, nem kapnak elegendő tápanyagot és végül kihullanak. Ezt az állapotot nehéz gyógyítani. A gyógymód topikus nagy erejű steroidokból, topikus anthralinból, bőrbe beadott steroidokból, PUVA-ból (Psoralen + ibolyántúli sugárzás) és cikloszporinból áll.A megfelelő cél eléréséhez, javasolnám a fent leírtak alapján a vizsgálatokat elvégeztetni, csak természetes samponok-kozmetikai készítmények használatát javasonám jelen pillanatban.

  Üdvözlettel Dr.Apostol Éva

Kérdés

Immunerősítésre milyen terápiát ajánlana?

Üdvözlöm! 30 éves nő vagyok.2 hete Hpv magas rizikójú vírust találtak nálam. (Nem 16,18) Citilogiai leletem p3-as Műtétet nem javasolnak,csak immunerősítést. Az lenne a kérdésem milyen terápiát javasolna,és meddig? Köszönettel!

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák Immunrendszer, Allergia

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Július 16.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Immunerősítésre a Fachet készítmények közül a Fachet Vital Plus nevű terméket ajánlanánk 2x2 kapszula/nap adagolásban. Javasolt a fogyasztása 4 hónapig, majd 1 hónap szünetet követően mindez ismételhető.
  Komplex életmódváltás és a háttérben lévő meghatározó tényezők összjátékának a megértése adhatná a legjobb eredményt, kiegészítve a megfelelő kezelésekkel. Javasoljuk e témában az alábbi weboldal tanulmányozását: www.darnoitibor.hu
   
  Tisztelettel kívánunk mielőbbi gyógyulást,
  Dr Fachet orvosi csapata