Kérdés

Tanácsát szeretném kérni

Tisztelt Prof. Úr. 2016 nov. 4. gyomorrákra operáltak kivették a gyomrom nagy részét áttét nem mutatkozott. A 3-dik CT után a májban jelenkezet kettő tumor 3,4 és 0,8 cm átméröjü amely rohamosan nől már a kisebb is 5cm-es. Jelenleg TACE kezelést kapok, de roszul viselem igen gyengülök 2TACET már kaptam. Kérem szíves segítségét. Tisztelettel: Prokai László Eger Ludányi út 27.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Február 12.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása! Ha a kapszulák lenyelése, emésztése esetleg gondot okoz, a kapszulák szétszedhetőek, tartalmuk pépes ételben elkeverve bevehető.

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben Ön a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kérném útbaigazító tanácsát

Tisztelt Professzor Úr! 2017 dec. 14-én műtöttek emlő tumorral. A vizsgálatok után sajnos a nyirokcsomó áttétes rosszindulatú elváltozást diagnosztizáltak. Emiatt kemo- és sugárterápiás kezelésre szorulok. Az első infúziós kezelést ez év február 5-én kapom. A mellékhatások miatt szeretnék kiegészítő terápiát alkalmazni. Ehhez kérem útbaigazító tanácsát, melyet előre, nagy tisztelettel megköszönök. Őszinte tisztelettel Szabó Gáborné Szamosvári Edit ny. matematika- fizika szakos tanárnő

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Január 31.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr egy évvel ezelőtt elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata


Kérdés

Ön szerint szükséges lenne e további vizsgálat?

Jónapot. Segítséget kérnem egy pet ct lelettel kapcsolatan.kerdesem az lenne hogy ön ebből egyértelműen rosszindulatú majdaganatra következtet e és ön egyből műtétet javasolna e? A normál méretű máj VII.sgmentumaban medialisan egy 8-9mm es mersekelten aktiv suv max:4.3 góc jelent meg aminek megfelelően natív ct vel morfologiai elteres nem azonosithato.a heparban focalis farmakondusulasi ill ct vel körülírt denzitasbeli eltérés nem differenciálódott el. Ön szerint szükséges lenne e további vizsgálat vagy az azonnali műtét a megoldás. Várom mielőbbi válaszát. Koszonom

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Január 30.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A megelőző leletek, kórelőzmény, korábbi vizsgálatok eredménye nélkül nem lehet korrekten nyilatkozni kérdését illetően, így kérjük szíveskedjen megbeszélni azt kezelőorvosával!
   
  Megértését köszönjük, jó egészséget kívánunk tisztelettel
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

A tanácsát kérném!

aszt szeretnlm kérdezni fájni nem fáj csak érzékenyek a melleim orvoshoz nem merek menni elöfordulhat hogy rák köszönöm a válaszát

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Január 23.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Amennyiben panaszai nem múlnak vagy netán fokozódnak, haladéktalanul keresse fel háziorvosát, kezelőorvosát! A célzott kivizsgálás egyértelmű választ ad a kérdésére, amit távolból csak találgatni lehetne. Egyáltalán nem biztos, hogy rákos betegségről van szó, de jobb időben megnyugtatóan tisztázni a kérdéseket!

  Tisztelettel kívánunk bátorságot, jobbulást és jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Önnek ajánljuk:

HIRDETÉS