Kérdés

Lehetnek e valamilyen káros hatásai annak ha rendszeres edzés mellett tömegnövelőt szedek?

Kedves Doktorúr! Azt szeretném öntől kérdezni hogy lehetnek e valamilyen káros hatásai annak ha rendszeres edzés mellett tömegnövelőt szedek, ugyanis cukorbeteg vagyok, 19 éves vagyok és 8 éve vagyok cukorbeteg és inzulinos kezelésen vagyok. Az elmúlt 1-2 évben leadtam pár kilót és szeretném kicsit formába hozni magam és mivel nincs túl nagy étvágyam 2 hete elkezdtem weider giant mega mass 4000 tömegnövelővel kiegészíteni az étrendemet, természetesen nem hagyom ki az étkezéseket csak kiegészítem őket. A vércukorszintemmel nincs probléma csak arra lennék kíváncsi hogy milyen káros hatásai lehetnek a vesémre vagy a májamra esetleg más szerveimre. A válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Lapos has, Fogyás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2017. Január 27.

  Tisztelt Gábor!

  Bizonyos mértékig a májra lehet kihatása. Mindenképpen a májteszt kontrolljára lenne szükség. 

  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Az interneten több opcióval is találkoztam és jelenleg tanácstalan vagyok

Tisztelt Doktor Úr / Nő! Idén február óta fogyókúrázom, 13 kilót fogytam. Egy jó ideje megállt a folyamat. Jelenleg 60 kg vagyok és még 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni. Elmentem biorezonanciás állapotfelmérésre, ahol azt állapították meg, hogy a vastagbél működésemmel van probléma, melynek falán nagyon sok a lerakódás illetve savas a gyomrom. Nem csak a fogyással volt gondom, hanem folyamatosan korog a hasam (ha eszem/ha nem), puffadok. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen megoldást, tisztító kúrát tudnának javasolni a felül jelzett problémák orvoslására? Az interneten több opcióval is találkoztam és jelenleg tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. Köszönöm Brigitta

Megválaszolt
Kategóriák: Béltisztítás Lapos has, Fogyás Puffadás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. November 20.

  Kedves Brigitta!

  A Naturalswiss béltisztító és méregtelenítő programja segíthet megoldani a problémáit. 
  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba


Kérdés

Hasnyálmirigy gyulladásom van

Tisztelt Doktornö . sajnos nekem hasnyálmirigy gyulladásom van erre igazán gyogyszert nem kapok csak akkor ha nagyon be van gyulladva , viszont nagyon nagyon sokat hizok bármit teszek nem tudok fogyni csak hizok ,

Megválaszolt
Kategóriák: Lapos has, Fogyás

Válasz

 1. Dr. Rónay
  Dr. Rónay Barbara Dietetikus, alternatív gyógyász
  2016. November 2.

  Akut esetben van szükség az aktív kezelésre. Amennyiben az állapot krónikussá válik, az orvos enzimatikus gyógyszereket írhat fel. Ami az elhízást illeti, ennek hátterében valószínűleg nem a hasnyálmirigy áll. Mindenképpen javasol egy endokrinológiai kivizsgálás elvégzését. 

  Tisztelettel,
  Dr.Rónay Barbara

Kérdés

Mit tegyek,hogy fogyjak,ne pedig hízzak?

Tisztelt Doktor Úr! Nyitott bél szindrómát állapítottak meg,már nem eszem cukrokat,kenyeret,tésztát(csak teljes kiőrlésűt),rizst,rendszeresen sportolok,heti 4-5 nap,ennek ellenére nem fogyok,hanem hízok. ' hétig mnt a hasam a napokban,és akkor se fogytam,pedig nem ettem szinte semmit. Lehet hormonálisan van felborulva a szervezetem? Hallottam a barát cserlye kapszuláról,ön szerint érdemes lenne szedni? Mit tanácsol? Mit tegyek,hogy fogyjak,ne pedig hízzak? Előre is köszönöm a válaszát! !

Megválaszolt
Kategóriák: Lapos has, Fogyás

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2016. Augusztus 2.

  Kedves Érdeklődő!

  A barátcserje kapszulával még nem találkoztam, így nem tudok róla nyilatkozni.
  Ha nem megy a fogyás, érdemes lenne endokrinológiai kivizsgálást kérni. Amennyiben az eredmény negatív, akkor érdemes lenne dietetikushoz fordulni.

  Tisztelettel   Dr.Podlupszki Csaba

Kérdés

Mit tegyek, nem tudok fogyni

Már kipróbáltam mindenféle gyógyszert, kúrát, diétát, rendszeresen edzem, de nem tudok fogyni. A kérdésem az lenne mit tegyek? ? ? ? ? hogy lehetne karcsú a derekam? és lapos hasam?
köszönöm válaszukat.

Megválaszolt
Kategóriák: Lapos has, Fogyás

Válasz

 1. Dr. Rónay
  Dr. Rónay Barbara Dietetikus, alternatív gyógyász
  2016. Március 14.

  Kedves Levélíró!

  Annak, hogy nem tud fogyni, sok oka lehet. A következőket mindenképpen érdemes lenne megvizsgálni. 1. Mennyi szénhidrátot fogyaszt, ez arányban van-e a testmozgással? 2. Milyen a szervezete zsír- és szénhidrátbontó képessége? 3. Hormonok működése (különösképpen a pajzsmirigy és hasnyálmirigy) 4. Enzimműködés, nyirokrendszer működése.
  A lapos has elérése érdekében ajánlatos egy béltisztító kúra elvégzése, ezzel egy időben az egészséges táplálkozásra való áttérés.

  Tisztelettel: Dr. Rónay Barbara