Kérdés

Swiss Probiotix-érdekelne

A Swiss Probiotix-ból venni szeretnék, Mennyibe kerül? Üdvözlettel Lévai Margit

Megválaszolt
Kategóriák: Probiotikum

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Június 29.

  Kedves Margit!

  A link megnyitása után, bővebb információt olvashat a termékről.

  https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/termekek/swiss-probiotix-probiotikum

  Üdvözlettel Orvos válaszol csapat

Kérdés

Mit ajánl nekünk?

T. Cím! Férjem évek óta visszatarthatatlanul büfög, főleg étkezés után, de gyakorlatilag egész nap (120 kiló :) ) Szívműtéte volt 20 éve, rengeteg gyógyszert szed, gasztroenterológus tanácsára Duspatalint is. Nekem igen gyakran van reggel hasmenésem. A tejfogyasztást emiatt teljesen abbahagytam, de ez nem segít. 73 éves vagyok, főleg izületi problémáim vannak, Condrosulfot szedek és jelenleg Arcoxiát. Korom nak megfelelően ezen kívül sok más, főleg megelőzést célzó gyógyszert is szedek. Az emésztési próbléma régóta, időszakonként jelentkezik Mit ajánl nekünk? Köszönettel B. Mari

Megválaszolt
Kategóriák: Probiotikum

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2018. Május 23.
  Kedves Marika!
   
  Úgy gondolom, hogy funkcionális zavarról lehet szó. Erre nincs igazi gyógymód, viszont a prebiotikumok és probiotikumok szedése segíthet. Illetve elképzelhető, hogy a Normix-kúra még enyhítheti a panaszokat.
  Remélem, segítettem,
  Üdvözlettel:
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Egy ideje visszatért a szorongás és a hasmenés, még vizsgálatokra is nehezen tudok elmenni

Tisztelt Doktorúr! Hasmenéssel és puffadással járó tünetekkel 2014-ben szervi elváltozás hiányában Irritábilis bélszindrómát diagnosztizáltak nálam. Mellé szorongásos depresszió is társult, amire Rexetin 20 mg filmtablettát illetve Frontin 0,25 mg tablettát szedtem hasfogó tabletták mellett 2016-ig. Kb. 2 évem tünetmentes volt, most viszont 28 hetes kismama vagyok. Egy ideje visszatért a szorongás és a hasmenés, még vizsgálatokra is nehezen tudok elmenni. A nőgyógyászom Sedatif PC szedését javasolta, ami nem károdítja a magzatot. Szeretnék mellé probiotikumot is szedni, melyek azok amelyek terhesség alatt használhatóak? Illetve érdekelne az is, hogy a Progastro 825 alkalmazható-e? Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Probiotikum

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2018. Április 28.
  Kedves Magdolna,
   
  Probiotikumot szedhet, sőt, egyenlőre mást nem is ajánlanék. Nézzük meg, mennyire lesz hatékony.

  Üdvözlettel,
  Dr. Podlupszki Csaba

Kérdés

Néhány hete jobb oldali alhasi fájdalommal küzdök, ami derékfájással társul.

Tisztelt doktor úr, Néhány hete jobb oldali alhasi fájdalommal küzdök, ami derékfájással társul. Első körben vizeletvizsgálatot csináltam, ami negativ. Voltam nőgyógyásznál, aki első közben Ciprofloxacin és Metronidazol kórát javasolt, majd mikor 5 nap után nem múlt a tünet, rá pár napra teljes vérképet írt kis és C-reaktív protein vizsgálatot. A vizsgálat negativ volt, minden tökéletes. Azt mondta ő nem lát semmi elváltozást,, de azért még felír egy Azytromicin kúrát 3 napra. Ezt is beszedtem, de hatása nincs. Hozzáteszem, pont ma egy éve vakbélműtétem volt, laparoszkóppal, 8 éve szintén laparoszkópos epeműtét. Ma ultrahangra megyek. Mit ajánl, hogy menjek, mert a háziorvosom csak a nőgyógyászt tudta javasolni. Köszönöm válaszát.

Megválaszolt
Kategóriák: Probiotikum

Válasz

 1. Dr. Podlupszki
  Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus
  2018. Április 16.

  Kedves Emike,

  Könnyen lehet, hogy a panaszait a gerinc elváltozása okozza, főleg, ha ezek mozgás közben rosszabbodnak.
  Elképzelhető még, hogy a műtétek után keletkező átnövésekről van szó. Próbálja meg esetleg a szimbiotikum  pro és prebiotikumok közos használatát.
   
  Tisztelettel,
  Dr. Podlupszki Csaba