Kérdés

Melyik gyogygomba tud hathatós eredményt?

Tisztelt Doktor Úr! Az éhgyomri vércukor értékem 6-8 van. Napi 5x étkezem, betartva a szénhidrát mennyiséget. Este 6-7 óra körül vacsorázom. Étkezések után 90 perccel mindig 5 körül van a vércukrom. Voltam terheléses vércukorszint vizsgálaton, ahol a 90 perc letelte után 3,8 lett. Elég rossz közérzet kísérte . /remegés és izzadás/ Orvosom inzulin rezisztencia miatt gyógyszeres terápiát javasolt. Nem szeretnék gyógyszert szedni. Kérem a tanácsát, édesanyám cukorbeteg volt, a hajlam sajnos a betegségre nyílván adott. Szeretném megelőzni , tenni valamilyen alternatív módon, ebben kérem tanácsát, melyik gyogygomba tud hathatós eredményt . Még érdekelne, mitől magas a reggeli azaz az ehgyomri vércukorszint? Tisztelettel: Ági

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Augusztus 15.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  A gyógygombák segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

  Adott hajlam esetén különös hangsúllyal kell tekinteni arra, hogy egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás rendszer szintű megváltoztatását, gyógynövények alkalmazását, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és holisztikus gyógyítás terén a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

  Dr Fachet orvosi csapata

Önnek ajánljuk:

HIRDETÉS

Kérdés

Segíthetne legalább a fájdalom csökkentésében valamelyik gombakészítmény?

Szeretnem kerdezni: nagyon kedves ismerosom rakos, mar tobb helyen attetet van a szervezeteben. Eros fajdalmai vannak. Segithetne legalabb a fajdalom csokkenteseben valamelyik gombakeszitmeny? Valaszat elore koszonom.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Augusztus 15.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Sajnos előrehaladott állapotban, a fájdalmak csökkentésére a gyógygombák már nem tudnak érdemi segítséget adni.

  Általánosságban elmondható, hogy a daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók.

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata


Kérdés

Az lenne a kérdés, hogy segít e esetlegesen neki valamiben az Önök által hirdetett készítmény?

Üdv! Édesanyámnál két hete mellhártya daganatot diagnosztizáltak, ami másodlagos rossz indulatú daganatként szerepel a zárójelentésén. Tüdejében folyadékot találtak, amit nem tudnak leszívni, mert az általános állapota, fizikális állapota ezt nem teszi lehetővé. Szövettant nem vettek tőle, s jelenleg egy Hospice házban fekszik. Elsődleges daganatot nem diagnosztizáltak, s igazából semmilyen kezelést (sugár,kemoterápia, műtét) nem kapott. Az lenne a kérdés, hogy segít e esetlegesen neki valamiben az Önök által hirdetett készítmény? ? ? S ha igen akkor milyen adagolás szükséges? Várjuk mielőbbi segítő válaszukat!

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Augusztus 13.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  Nem tudjuk, mi az oka annak, hogy az Ön Édesanyja semmilyen kezelést nem kap, s milyen stádiumban van. Korrekten válaszolva kérdésére, a gyógygombáktól önmagukban nem ígérhetünk gyógyulást, de engedelmével részletesen összefoglaljuk az általános tudnivalókat.

  A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű lenne megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. 

  Ha valamiben a segítségükre lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk! Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kérem tanácsát! Szíveskedjen tájékoztatni.

Tisztelt professzor Úr! A CT vizsgálat 2,5x2,5 mm. átmérőjű tej üveg foltot talált a tüdőmben. További vizsgálatok szükségesek. Tükrözés, valamint ha szükséges szövet minta vétel. Kérem tanácsát! Szíveskedjen tájékoztatni. E hónap 23 ÁN lesz a konzultáció. Tisztelettel Nagy János

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2018. Augusztus 13.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő bizalmát. Kérjük, hogy a vizsgálatok befejeződésével legyen szíves megírni a diagnózist, mely alapján javaslatot teszünk a gyógygombák szedésére és a további teendőket illetően.
   
  Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget
  Dr Fachet orvosi csapata