Kérdés

Gyógygombát használok

T. Darnói Doktor úr! Gyógyszereim: reggel- 40 mg Tanydon és 1,25 mg Concor Cor este- 40 mg Tanydon és váltva,vagy 100mg Aspirin Protect, vagy 20 mg Xeter. Alkalmanként - citomfű tea , jó hatással van az idegeimre és a vérnyomásomra.Napi 2000NE D vit. és 2x500mg C.vit. Ápolom ,fiam aki 30 éves gyermeki-felnőtt , 83 % sérült fiú. Vérnyomásom ingadozó,sokszor"elindul " remeg a lábam, orvos szerint genetika és időskori probléma/1955-ben születtem/. Petefészek cisztám van, orvos szerint ,a tumormarker vizsgálat alapján nincs veszély. Elkezdtem szedni a Fachet Vital Defense basic 2x1 -et. Remélem nem probléma a fentiekre tekintettel. Most találtam meg az Ön elérhetőségét. Kérem javaslatát, előre is köszönöm és üdvözlettel.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Darnói Tibor
    Dr. Darnói Tibor Holisztikus orvos
    2022. Március 2.

    Tisztelt Kérdező!
    Köszönjük megtisztelő érdeklődését. Az Ön által szedett Fachet Vital Basic megfelelő, azonban célzottabb támogatást tud adni Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítmény, (adagolása szintén 2x1), amit tartósan ajánlott fogyasztani (4 hónap szedés, 1 hónap szünet ciklusokkal).
    Az Ön nehéz életfeladata komoly fizikai és lelki terheléssel jár, melyben az Ön által felsorolt készítmények mind hasznosak.
    Tisztelettel kívánunk Önnek lelki erőt, jobbulást.

    Üdvözlettel Dr.Darnói Tibor

Kérdés

Mit tetszik javasolni erre a leletre és az sűrűn visszatérő hólyaghurutra?

Tisztelt Professzor Úr! 1éve vissza-visszatérő hólyaghurutom jelentkezett.Kaptam rá antibiotikumot,de a mostani vizeletben is többféle Gram + és - baktérium tenyészett ki,azonkívül fvs,vvt,genny volt kimutatható.Emiatt elmaradt a teljes protézis műtétem.Kaptam rá Ciprinolt,melytől írtózatos kargyengeségem és fájdalmam jelentkezett,így abbahagytam a szedését. Régebben szedtem a Cordicepset is/Önöktöl/ Szeretném megkérdezni,hogy mit tetszik javasolni erre a leletre és az sűrűn visszatérő hólyaghurutra.Válaszát előre is köszönöm.Szabó Józsefné

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 20.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr elhunyt, de szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

    A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2x1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó dózissal. Kiegészítésül minőségi probiotikum tartós fogyasztása, kisvirágú füzike teája és grapefruitmag-olaj alkalmazása is javasolt, bőséges folyadék bevitele mellett.

    Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

    Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Írna nekem véleményt erről a cytologiáról?

jó estét .. kérdezni szeretnék valamit .. a cytologiám p3 hpv 16 rh lett . és azt szeretném kérdezni hogy ez most mit is jelent? 2 szer lett ilyen rosz elöször 51 rh aztán 16 rh .. az mellett p3 .... egy hetes gyógyszeres kúrám volt ami nem használt most egy ujabb 1 hetes kúra ..... viszont erre a gyógyszerre kicsit rosszul reagálok mert kihanyom ... érdemes e be adatnom a hpv elleni oltást ,? lenne kedves emberi nyelven írni nekem valamit eröl a cytologiárol hogy mennyire rosz ,?

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 20.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A P3 citológia nem feltétlenül jelenti azt, hogy valakinek daganata van, de azt ez alapján az érték alapján kizárni sem lehet, így ez azt jelenti, hogy további vizsgálatokra van szükség, mivel kóros folyamatok jelenlétére utalhat. A HR minősítés magas rizikót (kockázat) takar, ami nem jelenti azt, hogy ettől valaki biztosan daganatos érintettségű, csupán azt, hogy ezekről a típusokról ismert akár a daganatos kimenetel is.
    Mivel a terápia megválasztása több tényezőtől is függ, javasoljuk az Önt gondozó szakorvossal való rendszeres egyeztetést, konzultációt.
     
    Jobbulást, jó egészséget kívánunk
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kérhetem a tanácsát?

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy gyerekkoromban napi rendszerességgel fogyasztottam tejet, melyet édesanyám műanyag pohárban melegített meg s mikrohullámú sütőben. A poharak polietilénből és polipropilénből készültek, melyek a legjobb tudomásom szerint a biztonságosak közé sorolhatók. Azonban mégis aggaszt. A másik problémám pedig, hogy észrevettem hogy édesanyám karcos és kopott teflon edényeket használ, alapvetően tudom, hogyha csak karcolódik a teflon az nem jelent problémát, mert egy stabil vegyület. Viszont félek, hogy a hő hatására elbomolhatott. Ezen problémák miatt nagyon aggódom az egészségem miatt. Már-már úgy gondolkodom, hogy biztosan daganatos leszek ezek miatt. Egyébként nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, sportolok és próbálok minél egészségesebben étkezni, illetve a családunkban sem fordult elő ilyen betegség. Válaszát előre is köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 20.

    Tisztelt Uram!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A felsorolt dolgokat valóban javasolt kerülni, azonban a daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. Így ezek - egy egyébként egészséges életmód mellett - egyáltalán nem biztos, hogy problémát okoznak. Amennyiben Ön e tekintetben megnyugvásra vágyik, érdemes egy komplex kivizsgálást tenni.
     
    Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Van erre valami gyógyszeres kezelés,hogy eltűnjön az anti-D?

Tisztelt Professzor Úr! A kérdésem talán egyszerűnek és butának tűnik, de a feleségemet nagyon aggasztja és sehol nem kap rá választ. Tehát azt szeretném kérdezni, hogy ha egyszer valami gyógyszerrel vagy bárhogy a vérbe kerül az anti-D nevű anyag, akkor az kiüríthető e valahogy vagy nem? Szeretett volna a feleségem vérplazmát adni, de miután ez kimutatták a vérében elsőként ledöbbent, majd nagyon elkeseredett. Van erre valami gyógyszeres kezelés,hogy eltűnjön az anti-D? Köszönettel várom válaszát. Üdvözlettel; Szabó Tamás

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 15.
    Tisztelt Uram!
     
    Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével. Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr elhunyt, de szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. Az előzmények ismerete nélkül javasoljuk, hogy a személyre szabott válasz érdekében valamely Vérellátó Központ szakorvosával vitassák meg az előzményeket, körülményeket, lehetőségeket.
     
    Tisztelettel
    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Lehet bármilyen összefüggés?

Tisztelt Doktor úr! A mai napon vettem át nőgyógyászati cytologiai leletemet, melyen az alábbiak szerepelnek: – Metaplasia, regeneratió – Parakeratosis – LSIL (enyhe) – HPV Szeretném tudni, hogy pontosan mit jelent a leletemre írt diagnózis? Az orvosom javaslata szoros cytologiai kontroll (6 havonta), mivel gyógyszeres kezelést erre nem tud adni, illetve immunerősítés. A páromat (28 éves) két hónapja műtötték jobb heréjében található rosszindulatú daganattal, az egész jobb herét eltávolították.Illetve kicsit aggaszt, hogy szinte egy időben derült ki a párom egészségügyi problémája és az enyém is. Lehet bármilyen összefüggés? Azt olvastam, hogy a HPV szexuális úton terjed, ez jelentheti azt, hogy fertőzzük egymást? (Hormon tartalmú fogamzásgátlót szedek.) Köszönettel!

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 11.
    Tisztelt Hölgyem!
     
    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! A lelet enyhe fokú laphám elváltozást és gyulladásos folyamatot ír le, melynek következtében a méhszájon kemény szaruréteg képződött. HPV tipizálás javasolható, Párja esetében is elvégzendő a vizsgálat. A kezelés kiegészíthető a Fachet Vital Plus fogyasztásával, jelen esetben 2x1 kapszula/nap adagolásban javasoljuk, mely adag felemelhető szükség esetén 2x2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2x1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

     

    Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

    Tisztelettel kívánunk Önöknek jobbulást, jó egészséget

    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Az lenne a kérdésem kell gyorsan onkológushoz menni sugárra vagy műtétre?

Exesapam 67 éves a jobb hangszalon talaltak egy 0,3 cm laphamrakot.Azt mondta az orvos ez még nagyon kezdetleges.az lenne a kérdésem kell gyorsan onkologushoz menni sugarra vagy műtétre vagy varhatunk hogy nő-e egyelőre máshol noncs Ct volt csinalva.Valaszat előre is köszönöm.

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 11.
    Tisztelt Hölgyem!
     
    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Az adott diagnózis mindenképpen onkológiai konzíliumot kíván, javasoljuk ezt mielőbb megtenni.
    Engedelmével írunk egy rövid összefoglalót a daganatos betegségekre vonatkozóan. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak.

    A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. 

    Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek akár áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a személyre szabott holisztikus terápia iránt Édesapja ill. Ön érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

    Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesapjának

    Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Tudna segíteni, hogy milyen irányba induljak el?

Tisztelt Doktor Úr! Voltam decemberben egy laborvizsgálaton, ahol nagyon rossz leletem lett: Fe: 3,5 umol/l Transzferrin szaturáció 5% Koleszterin 6,2 mmol/l LDL-koleszterin 4,15 mmol/l HDL koleszterin 1,26 mmol/l Triglicerid 1,82 mmol/l abs.bazofil 0,02 G/l HGB 112g/l HCT 0,34 MCV 73,8 fl MCH 24,1 pg RDW 15,0 %CV AST titer 537 U/ml CRP 9,7 mg/l A többi eredmény normál tartományban volt. Az orvos elküldött füll-orrgégészhez, akinek elmondtam, hogy soha semmi gond nem volt a mandulámmal és most sincs. Vett mintát, ami negatív lett. Visszamentem a házi orvoshoz, aki annyit üzent az asszisztensnővel, miután látta a leleteket, hogy nincs teendő, ha panaszom van menjek vissza. Kérdésem: Tudna segíteni, hogy milyen irányba induljak el? Mi lehet a bajom, mert nem hiszem, hogy magától elmúlt volna? ! Milyen orvoshoz fordulhatok? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Márta

Megválaszolt
Kategóriák: Gyógygombák

Válasz

  1. Dr. Fachet
    2020. Január 9.

    Tisztelt Hölgyem!

    Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Nem derül ki leveléből, vannak-e panaszok, a laborértékek viszont nem aggasztóak. Azonban általánosan igaz, hogy a leleteket összefüggéseikkel, a teljes anamnézissel, panaszokkal-tünetekkel együtt kell értékelni. Általánosságban javasolható egy komplett belgyógyászati kivizsgálást tenni, amely szükség esetén további irányba vihető, így panaszok esetén javasoljuk ezt az utat járni.
     
    Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget
    Dr Fachet orvosi csapata