Kérdés

Mit tud ajánlani?

Férjemnél mindkét tüdöben rákot találtak,nyirokmirigy áttéttel.Folyadékot cspoltak le róla,fullad,oxigénen van.Holnap hazajön,kemot nem kaphat,mert nagyon gyenge,52 kiló,nincs étvágya.Sok reményt nem fűzött a doktornő,pár hónap. Érdeklődnék,hogy mégis le lehetne-e a küzdeni ezt a kórt,mit tud ajánlani? Köszönöm.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 28.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését!  A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait. Ebben a megközelítésben nyílik legnagyobb esély a gyógyulásra, de ehhez idő kell. Bármilyen stádiumban érdemes megpróbálni a lehetőségek szerint tenni a gyógyulásért, de amikor a szervezet átesik azon a holtponton, amikor a folyamat terjedésének nem tud gátat szabni - már valóban csökken a gyógyulás esélye. Sajnos a leírás alapján az Ön Férjénél már nagyon előrehaladott az állapot, így a fenti lehetőségek többsége már nem jöhet szóba.
  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. De tudni kell, hogy a gombák hatásának kialakulásához is 2-3 hónapra van szükség.
  Szükséges lenne még szedni egyéb készítményeket, mint pl. Avemar, Kaqun víz és egyes gyógynövények (fagyöngy, kendermag, homoktövis, stb.).
   
  Tisztelettel kívánunk erőt, ha segíthetünk valamiben, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kiegészítőkezelésként tud javasolni valamit?

Tisztelt Professzor Úr! Édesanyámnál 2016. végén diagnosztizáltak agydaganatot. Melyet sikeresen eltávolítottak, majd a szövettani eredményből kiderült, hogy ez már egy rosszindulatú áttét. Kiderült, hogy vastagbél daganat van, ráadásul májáttétekkel. A vastagbél műtéten is túlvagyunk, de a májon még mindig ott vannak. Sugárkezelésen túl vagyunk, jelenleg a kemoterápiával küzdünk. Ebből is már a 2. "koktéllal" próbálkoznak, mivel az első összetételű nem hozta a nagyon várt eredményeket. Már nagyon nehezen viseli a mellékhatásokat is, nincs étvágya sem. Bár bízunk a kemoban (mit is tehetnénk), kiegészítőkezelésként próbálkoznánk mással is. Tudnának segítségünkre lenni? Köszönöm válaszát.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. November 8.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Az alábbi esetben mit javasol Doktor Úr?

tisztelt doktorur. unoka báttyám aki jelenleg 39 éves sajnos hiv fertözött és kb 1 hete here rákot diagnosztizáltak nálla, az lenne a kérdésem hogy ön szerint érdemes e felvenni a kemoterápiát ilyen esetbe? és hogyha megtagadja a kezeléseket mennyi ideje lehet még neki? válaszát köszönöm.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 27.

  Tisztelt Hölgyem!

  Nehéz távolról állást foglalni a kérdésben. A heredaganat nagyon jól gyógyítható, nem érdemes megtagadni a kezeléseket. Hogy a HIV fertőzés mennyiben befolyásolja az ilyenkor szokásos terápiát és a szervezet általános állapota mit tesz lehetővé, nem tudjuk megmondani. Javasoljuk, hogy bízzanak a kezelőorvosukban, aki valamennyi körülmény figyelembevételével fogja megajánlani a lehető leghatékonyabb kezelést.
  Az immunrendszer erősítésére - ellenjavallat hiányában - a gombakészítmények kiváló megoldást nyújtanak. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban (amennyiben a máj és a vese működése kielégítő). Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók.

  Tisztelettel kívánunk rokonának jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Mi az ami Édesanyámnak jót tesz? MIt kell kerülnie? Mit egyen?

Jónapot! Édesanyukámnak agusztus körül ha köhögöt vérpecsét volt, csináltak egy általános tüdöszürést, ahol megállapitották, hogy egy teniszlabda nagyságu folt van a tüdején, bekülték debrecenbe a kenézy gyula korházba, ott megtükrözték, akkor daganatott nem láttak, meg ctz-ték azt mondták ez jóindulatú dagant, át küldték a klinikára, ott ctz-ték, szövettant vettek kiderül kissejtes tüdö rákja van! Ez múlthét csütörtökön volt és a dr-nő kijelentette ez nem gyogyitható, és nem is biztatott minket, mondván hogy anyukám nem fog sokáig élni! Ez igaz? Nem gyogyitható? Ma kezdte a kemoterápiát, 3napig kapja utana 18-20mulva megint 3 napos kurát kap, közben nagyon nagy fájdalma van a jobb tüdö csucsán található, a jobb keze és az ujjai fel van dagadva, nem tudja használni! Sokat hány, rossz a közérzete, szédül, A kérdésem az lenne mennyi esélye van anyukámnak? Valóban hamarosan meg fog halni? 51éves 3lánya és 4 unoka várja hogy meg gyogyuljon! Mit egyen? Mi az ami jót tesz neki? És mi az amit kerülnie kell? Ilyen helyzetbe jó ha van fogadott orvosa? Válaszát nagyon nagyon várom és nagyon köszönöm!

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 24.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Való igaz, a klinikai lehetőségek ismeretében nem ígérhetett gyógyulást a doktornő. Ezzel együtt fontos, hogy a klinikai kezelések mellett minden lehetséges támogatást megkapjon a szervezet, amely a gyógyulást támogathatja. A fogadott orvos mindig komoly segítség, különben az ember elvész a forgatagban...

  A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődne, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának

  Dr Fachet orvosi csapata


Kérdés

A fulben pattogast, hangokat hallani. Lehet ez mellekhatas a kezelés után?

Egy het telt el a sugarkezeles ota. Sogorom a fuleben pattogast, hangokat hall. Lehet ez mellekhatas?

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Október 22.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük kérdését. Lehet összefüggés a sugárkezeléssel, ami annak függvénye, mely régiót érte a besugárzás. Javasoljuk e kérdés tisztázását a sugárterápiás szakorvossal!
   
  Tisztelettel kívánunk jó egészséget
  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Miért így kapom majd a kezelést?

Én egy mely nyak rákkal küzdő beteg vagyok és rossz indulatu és csak két hónap múlva kapok első sugár kezelest és minden nap fáj a hasam alja meg a medencem és az orvosomon nem mondta hogy miért ilyen későn kezdi el a sugár kezelest on meg tudná mondani doktor úr?

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Szeptember 13.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult! Mivel több oka lehet a késlekedésnek, sajnos nem tudunk magyarázattal szolgálni kérdésére.
  Kérjük engedje meg, hogy betegségével kapcsolatban felhívjuk a figyelmét néhány dologra!

  A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. A komplex holisztikus terápia iránti érdeklődés esetén kérjük, a megadott weboldal valamely elérhetőségén legyen szíves ezt jelezni!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást,

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Doktor Úr melyik készítményt, milyen adagolásban és mennyi ideig ajánlja?

Tisztelt Dr.Fachet József! Kérdés tárgya: Melyik készítményt ajánlanák,milyen szedési formában,hogy a legoptimálisabb legyen a hatása és mennyi ideig javasolná a szedését.(kúra szerűen vagy mindig) 43 éves vagyok rosszindulatú mellrákkal műtöttek június 26.-án,nem érintett nyirokcsomót. Jelenleg a 4.kemoterápián vagyok túl,még lesz kettő és utána 19 sugárkezelés. Lelkileg nagyon ,megviselt ez az egész. Várom válaszát. Üdvözlettel. Rozman Györgyi 06306125927

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Szeptember 13.

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának. Fiatal korára való tekintettel a komplex holisztikus terápia különösen létfontosságú lenne az Ön számára, érdeklődés esetén kérjük, a megadott weboldal valamely elérhetőségén legyen szíves ezt jelezni!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást

  Dr Fachet orvosi csapata

Kérdés

Kezelések alatt és utána milyen terméket javasolna?

58 éves vagyok, semmi tünetem nem volt, sokáig majd egy kis hasfájással kezdődött. 2016. április 23-án műtöttek vastagbél daganattal. Azt követte 8 kemoterápia. Novemberben tünetmentes PET ct-t követően boldogan munkába álltam. Megmondták ugyan, hogy ebből kigyógyulni nem lehet, csak tünetmentes lehetek. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a c vitaminon és multivitaminon kívül nem szedtem semmit. Augusztusban ellenőrző pet ct-re mentem, ahol kiderült, hogy 4 db nyirokcsomóval van probléma, 14-18 mm-es "károk" vannak, hasban. Szeptember 7-én kezdem a kemoterápiát, egyelőre 3 hónapra. Tisztelettel kérem Önöket, adjanak nekem tanácsot, az Önök készítményéből melyik lenne nekem való. Megesküdtem, ha megmaradok, ha tünetmentes leszek akkor is szedek valami ajánlott dolgot. Csak annyi a bajom, hogy tablettában kapszulában bármit lenyelek, de folyadékban, vagy porban képtelen vagyok, mert rögtön hányok. Ez gyermekkorom óta így van. Most már szedni akarom a kemó alatt is és utána is, ha tudnak nekem megfelelőt javasolni. Tisztelettel: Bozó Ferenc.

Megválaszolt
Kategóriák: Daganatkezelés

Válasz

 1. Dr. Fachet
  Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata Rákkutató, immunológus, kórélettanász
  2017. Augusztus 31.

  Tisztelt Uram!

  Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Nem igaz, hogy nem lehet meggyógyulni, de ahhoz túl kell lépni a hagyományos kezeléseken! A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja az étkezés, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők befolyásolják legnagyobb mértékben a fizikai test folyamatait.

  A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Daganatos betegség esetén a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2x4 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termék fogyasztását mielőbb célszerű megkezdeni, s fontos tudni, hogy segíthet semlegesíteni az esetleges sugár- és kemoterápia egyik legfenyegetőbb szövődményét, a hasmenés/étvágytalanság/hányás okozta testsúly vesztést. A kemoterápia beadásának napján ajánlott minden kiegészítő készítmény bevételének kihagyása!

  Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy "szeletét" képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók. A komplex holisztikus terápia iránti érdeklődés esetén kérjük, a megadott weboldal valamely elérhetőségén legyen szíves ezt jelezni!

  Tisztelettel kívánunk jobbulást,

  Dr Fachet orvosi csapata